Sport - Inne - Jakie sporty uprawiają Mitsumaniaki
Maryjon - 03-10-2007, 09:48
windsurfing
pływanie
rowerek
bilard
tenis stołowy
siatkówka
przy czym 2 ostanie okazjonalnie
inferno - 04-10-2007, 16:59
Koszykówka...kiedyś
Siatkówka...lata temu
Obecnie głównie uprawiam...
Jogę zresztą też (na 7 hektarach ). Oprócz tego skok w bok i bieg na 17 metrów (z przerwami na piwo).
I żeby nie było - ostatnio zacząłem biegać po korcie. Tenis ziemny coraz bardziej zaczyna mi sie podobać.
Acha, zaglądam jeszcze w miarę regularnie na siłownię.
Anonymous - 04-10-2007, 18:53
Cytat: | Oprócz tego skok w bok i bieg na 17 metrów (z przerwami na piwo).
|
maxwell61 - 07-10-2007, 17:01
przez 17 lat piłka nozna w klubie sportowym...co prawda po meczach wiecej się wypiło niż nabiegało ale kondycja wówczas była ogólna rozwojówka... i koszykówka i siatkówka i ping-pong - reprezentacja szkoły...a teraz tylko codzinne biegi na 3 tys metrów i czasami pilka na hali powiązana z atlasem
inferno - 03-11-2007, 15:33
Dawno nie zjeżdżałem na nartach. Myślę, że akurat pora sprzyja by zmienić ten stan rzeczy. Na pewno będzie trochę kompromitacji, ale grunt, że wesoło będzie
Anonymous - 03-11-2007, 16:13
inferno napisał/a: | Dawno nie zjeżdżałem na nartach. Myślę, że akurat pora sprzyja by zmienić ten stan rzeczy. Na pewno będzie trochę kompromitacji, ale grunt, że wesoło będzie | Kup dobre ubezpieczenie przed jazdą aby rodzinie weselej było
nabassu - 03-11-2007, 16:21
grunt.. to bedzie niechybnie :> gleba scieslej rzecz ujmujac
pozdrawiam
inferno - 04-11-2007, 21:08
dm17 napisał/a: | inferno napisał/a: | Dawno nie zjeżdżałem na nartach. Myślę, że akurat pora sprzyja by zmienić ten stan rzeczy. Na pewno będzie trochę kompromitacji, ale grunt, że wesoło będzie | Kup dobre ubezpieczenie przed jazdą aby rodzinie weselej było |
Myślałem, że wystarczą dobre narty
akbi - 05-11-2007, 08:50
dm17 napisał/a: | inferno napisał/a:
Dawno nie zjeżdżałem na nartach. Myślę, że akurat pora sprzyja by zmienić ten stan rzeczy. Na pewno będzie trochę kompromitacji, ale grunt, że wesoło będzie
Kup dobre ubezpieczenie przed jazdą aby rodzinie weselej było |
Ty się nie śmiej tak ... jak spadnie śnieg to widzę Cię na wyciągu w Sopocie zobaczymy kto z nas będzie częściej leżał
inferno - 05-11-2007, 17:27
akbi napisał/a: | dm17 napisał/a: | inferno napisał/a:
Kup dobre ubezpieczenie przed jazdą aby rodzinie weselej było |
Ty się nie śmiej tak ... jak spadnie śnieg to widzę Cię na wyciągu w Sopocie zobaczymy kto z nas będzie częściej leżał |
No właśnie. Cwaniaki
Akbi, Ty pewnie szepniesz na ucho swojej czworonogiej bestyji, żeby mu się plątała pod nartami
sruba - 05-11-2007, 17:49
akbi napisał/a: | Ty się nie śmiej tak ... jak spadnie śnieg to widzę Cię na wyciągu w Sopocie |
oooo to moze i ja odkurze swoj stary sprzet i sie wybiore ?
co prawda z 10 lat minelo od mojego ostatniego zjazdu, ale Kasprowego i pare innych gorek zaliczylem, a na Lysej w Sopocie jakos tak nigdy...
inferno - 05-11-2007, 21:13
Śruba, już się nie zjeżdża na nieheblowanych kawałkach desek
Anonymous - 05-11-2007, 21:48
inferno napisał/a: | Śruba, już się nie zjeżdża na nieheblowanych kawałkach desek |
Akbi nie jeżdżę na nartach Ale chętnie zrobię Ci ognisko na dole z dobrym piwkiem
maxwell61 - 05-11-2007, 21:51
dm17 napisał/a: | Ale chętnie zrobię Ci ognisko na dole z dobrym piwkiem | ja sie dołączam!!!!!!!!!!!!!!!1
inferno - 05-11-2007, 22:59
Jak Wy zrobicie ognisko, to zjaracie cały stok
|
|
|