Zloty i Spoty - ZLOT 2010- Gry i zabawy zlotowe
volve - 16-06-2010, 10:20
cns80 napisał/a: | Co prawda po moim występie zostaną tylko głuche psy, ale przynajmniej nie będzie kolejki po browar. |
Spoko, jak ja się podłączę to nawet głuche psy uciekną i cały browar nasz
pamar - 16-06-2010, 10:31
Jassmina napisał/a: | jak Wam się widzi konkurs karaoke? |
Dla mnie super, trochę mazidła i będzie Barry White
Olek - 16-06-2010, 13:07
volve napisał/a: | cns80 napisał/a:
Co prawda po moim występie zostaną tylko głuche psy, ale przynajmniej nie będzie kolejki po browar.
Spoko, jak ja się podłączę to nawet głuche psy uciekną i cały browar nasz |
pamar napisał/a: |
Dla mnie super, trochę mazidła i będzie Barry White |
zapowiada się bardzo ciekawie
koszmarek - 16-06-2010, 15:47
karaoke jest w dechę:D CNS zaczynasz w piątek
A co do play station, to jak ktoś użyczy i gry i konsolę to można by pomyśleć. Oczywiście na niepogodę.
halbog - 17-06-2010, 21:29
volve napisał/a: | cns80 napisał/a: | Co prawda po moim występie zostaną tylko głuche psy, ale przynajmniej nie będzie kolejki po browar. |
Spoko, jak ja się podłączę to nawet głuche psy uciekną i cały browar nasz |
To ja się też przyłączę i zrobimy imprezę jak z kultowego kawałku "Oddziału Zamkniętego", tyle, że to obsługa będzie się dobijać do drzwi
Pozdrawiam
Bogdan
Jassmina - 19-06-2010, 22:07
Oooo nie! żadnego Play Station! W GTA czy temu podobne możecie grać w chałupie! Na Zlocie czy słońce czy deszcz bawimy się razem...i odpoczywamy od monitora
I śpiewamy z Cns-em !
vendetta - 19-06-2010, 22:21
Play Station tak, ale tylko z Sing star'em
koszmarek - 24-06-2010, 23:07
a jak zapatrujecie się na turnieje ping ponga/nożnej lub siatki? zbierze się ekip na każdy turniej?:) na ping ponga co najmniej 20, na piłkę nożną -najlepiej pewnie dwie drużyny i siatka podobnie
cns80 - 25-06-2010, 08:58
koszmarek, piłka nożna już była i się przyjęła całkiem nieźle. Zorganizuj boisko (tylko porządne) i gramy turniej jak 2 lata temu. Znowu centrum wygra
akbi - 25-06-2010, 09:28
koszmarek napisał/a: | jak zapatrujecie się na turnieje ping ponga/nożnej lub siatki? |
mi pasuje wszystko ... lecz udział wezmę tylko w jednej dyscyplinie
koszmarek - 25-06-2010, 18:09
cns80 napisał/a: | Zorganizuj boisko (tylko porządne) |
sprecyzuj
PabloGal - 26-06-2010, 07:32
No najlepiej kawałek w miarę równego pola i dwie bramki W grudziądzu z boiskiem nie było rewelacji ale grało się świetnie. Ja osobiście jestem za piłką nożną, ew. za inną dyscypliną drużynową. Może jakaś ekipa spróbowała by odebrać mistrzostwo drużynie z centrum?
cns80 - 28-06-2010, 08:21
koszmarek napisał/a: | sprecyzuj | NIe kartoflisko i nie na zboczu góry. Z bramkami, a nie kamieniami zamiast słupków. I w miarę wymiarowe, a nie 15m między bramkami, bo nam się PabloGal nie zdąży rozpędzić. No i jeszcze by się przydało żeby drzewa na środku nie rosły
koszmarek - 28-06-2010, 18:05
ok zobaczę co da się zrobić
PabloGal - 28-06-2010, 21:28
cns80 napisał/a: | I w miarę wymiarowe, a nie 15m między bramkami, bo nam się PabloGal nie zdąży rozpędzić. |
Spokojnie Patryk, myślę że dam radę
Ale jeżeli nie wyjdzie z piłką nożną to może jakiś turniej siatkówki? Bardzo chętnie turniej podobny do tego piłkarskiego z grudziądza. Chyba że nie będzie tyle drużyn to jakieś mniejsze drużyny i coś na wzór plażowej. nie wiem jak tam z miejscem, ale takie boisko do siatki jak było na ostatnim zlocie zdało by egzamin doskonale.
|
|
|