To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2010- Gry i zabawy zlotowe

volve - 16-06-2010, 10:20

cns80 napisał/a:
Co prawda po moim występie zostaną tylko głuche psy, ale przynajmniej nie będzie kolejki po browar.

Spoko, jak ja się podłączę to nawet głuche psy uciekną i cały browar nasz :twisted: :twisted:

pamar - 16-06-2010, 10:31

Jassmina napisał/a:
jak Wam się widzi konkurs karaoke? :biggrin:

Dla mnie super, trochę mazidła i będzie Barry White :P

Olek - 16-06-2010, 13:07

volve napisał/a:
cns80 napisał/a:
Co prawda po moim występie zostaną tylko głuche psy, ale przynajmniej nie będzie kolejki po browar.

Spoko, jak ja się podłączę to nawet głuche psy uciekną i cały browar nasz :twisted: :twisted:
pamar napisał/a:

Dla mnie super, trochę mazidła i będzie Barry White :P

zapowiada się bardzo ciekawie :lol: :lol: :lol:

koszmarek - 16-06-2010, 15:47

karaoke jest w dechę:D CNS zaczynasz w piątek :D
A co do play station, to jak ktoś użyczy i gry i konsolę to można by pomyśleć. Oczywiście na niepogodę.

halbog - 17-06-2010, 21:29

volve napisał/a:
cns80 napisał/a:

To ja się też przyłączę i zrobimy imprezę jak z kultowego kawałku "Oddziału Zamkniętego", tyle, że to obsługa będzie się dobijać do drzwi :finga:
Pozdrawiam
Bogdan

Jassmina - 19-06-2010, 22:07

Oooo nie! żadnego Play Station! W GTA czy temu podobne możecie grać w chałupie! Na Zlocie czy słońce czy deszcz bawimy się razem...i odpoczywamy od monitora :)

I śpiewamy z Cns-em ! :D

vendetta - 19-06-2010, 22:21

Play Station tak, ale tylko z Sing star'em :)
koszmarek - 24-06-2010, 23:07

a jak zapatrujecie się na turnieje ping ponga/nożnej lub siatki? zbierze się ekip na każdy turniej?:) na ping ponga co najmniej 20, na piłkę nożną -najlepiej pewnie dwie drużyny i siatka podobnie :)
cns80 - 25-06-2010, 08:58

koszmarek, piłka nożna już była i się przyjęła całkiem nieźle. Zorganizuj boisko (tylko porządne) i gramy turniej jak 2 lata temu. Znowu centrum wygra :D
akbi - 25-06-2010, 09:28

koszmarek napisał/a:
jak zapatrujecie się na turnieje ping ponga/nożnej lub siatki?

mi pasuje wszystko :D ... lecz udział wezmę tylko w jednej dyscyplinie :P

koszmarek - 25-06-2010, 18:09

cns80 napisał/a:
Zorganizuj boisko (tylko porządne)

sprecyzuj :)

PabloGal - 26-06-2010, 07:32

Cytat:
sprecyzuj

No najlepiej kawałek w miarę równego pola i dwie bramki :lol: W grudziądzu z boiskiem nie było rewelacji ale grało się świetnie. Ja osobiście jestem za piłką nożną, ew. za inną dyscypliną drużynową. Może jakaś ekipa spróbowała by odebrać mistrzostwo drużynie z centrum?

cns80 - 28-06-2010, 08:21

koszmarek napisał/a:
sprecyzuj :)
NIe kartoflisko i nie na zboczu góry. Z bramkami, a nie kamieniami zamiast słupków. I w miarę wymiarowe, a nie 15m między bramkami, bo nam się PabloGal nie zdąży rozpędzić. No i jeszcze by się przydało żeby drzewa na środku nie rosły :)
koszmarek - 28-06-2010, 18:05

ok zobaczę co da się zrobić :)
PabloGal - 28-06-2010, 21:28

cns80 napisał/a:
I w miarę wymiarowe, a nie 15m między bramkami, bo nam się PabloGal nie zdąży rozpędzić.

Spokojnie Patryk, myślę że dam radę :lol: :lol:
Ale jeżeli nie wyjdzie z piłką nożną to może jakiś turniej siatkówki? Bardzo chętnie turniej podobny do tego piłkarskiego z grudziądza. Chyba że nie będzie tyle drużyn to jakieś mniejsze drużyny i coś na wzór plażowej. nie wiem jak tam z miejscem, ale takie boisko do siatki jak było na ostatnim zlocie zdało by egzamin doskonale.