To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Muszę zmienić pracę

Anonymous - 16-10-2006, 21:19

hmmm szczerze mowiac to nie wyglada tak rozowo :/ W sumie to lepiej moznaby wlasny taki biznesik rozkrecic :) A moze by stworzyc taki ogolnopolski serwis z samymi mitsubishi, fachowym okiem opisanymi ? :) A zajmowali sie beda tym mitsumaniaki... Tez moze byc biznes :0

edit: to byla wypowiedz z serii "Ja i moja fantazja :) "

josie - 16-10-2006, 21:37

tomusn - a powiedz ile tych ogłoszeń "sprzedałeś"?
U mnie jest wolna giełda w Chwaszczynie - jeszcze nie wysłałem im zgłoszenia, bo zastanawiam się dalej czy warto...

tomusn - 17-10-2006, 07:32

josie napisał/a:
tomusn - a powiedz ile tych ogłoszeń "sprzedałeś"?

14, ale jedno odpadło, bo auto sprzedane na giełdzie i wystawiliśmy inny samochód klienta.

ja liczę tak:
~800-1000 aut na giełdzie, 10% kupi ogłoszenie=100, jest 7 sprzedających (z 4 firm), czyli na każdego wypada ...
myślę, że jak to się nie rozkręci do 30-40, to rezygnuję, nie ma co się męczyć, zresztą będzie coraz zimniej.

[ Dodano: 24-10-2006, 14:46 ]
zrezygnowaliśmy z tej giełdy. za duża konkurencja. za małe dochody.

[ Dodano: 26-10-2006, 14:23 ]
coś się kroi, napiszę, jak będę miał 100% w łapie!

[ Dodano: 02-11-2006, 13:21 ]
strasznie stresuje mnie to przejście z jednej roboty do drugiej...
z jednej strony zakończyć przydzielone zadania, przekazać w miarę normalnie obowiązki...
a z drugiej - niepewność związana z nowym pracodawcą ehhh

przychodzę do pracy i czekam do 15, a robota stoi...

[ Dodano: 20-11-2006, 20:48 ]
no więc po pierwszym dniu w nowej pracy...
podoba mi się.
tylko czasem nie będzie mnie w domu dłużej (do 19.30) i dojazd ok. 30 min, ale ja ktoś mieszka w np. Wawie to i tak jedzie dłużej :)
będę sprzedawał części samochodowe, niestety nie do Mitsu. Nawet nie pytam czy znają MitsubOshi, bo pewnie nie :roll:
ale nic to, wdrażam się...