To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - [GDI] Kabelek+Evoscan

volve - 29-09-2011, 21:45

Vikthor napisał/a:
A tak swoją drogą lampka CE zgasła, i cholera wie o co carismie chodzi.

To nie odłączaj akumulatora, aby ewentualnie kod błędu został w pamięci.

To daj znać, ewentualnie jest jeszcze możliwość w niedzielę rano, bo na 13 jadę na zlot do Kluczewa.

Vikthor - 30-09-2011, 13:07

Niedziela byla najlepszym terminem :) . Daj znać o której i gdzie sie moglibysmy spotkać, o ile tobie pasuje :) . Lapka wezme ze soba. :D
Xsystoff - 30-09-2011, 14:40

Jakby co to mam lapka z dobra bateria, ale mi pasuje sobota wieczor (18-19-20-21).
Vikthor - 01-10-2011, 19:14

Xsystoff dzięki za zainteresowanie ale umówiliśmy się z volve na niedzielę, w sobotę nawet bym nie dał rady :( . Swoją drogą ciekawe co tam jutro wyjdzie z cari :D
volve - 02-10-2011, 11:45

Sprawa załatwiona, okazuje się, że EvoScanem można odczytać błędy w Carii po 2001 r(w mojej niestety się nie da :( ). A błąd to jak ustaliliśmy problem z zapłonem na 2 cylindrze (w sumie były błąd, bo obecnie raczej problemów nie ma).
Vikthor zapraszam jak się uporasz z baterią, to wtedy sprawdzimy auto podczas jazdy ;)

Vikthor - 04-10-2011, 23:47

Spoko dzięki bardzo :D i tak musimy umówić się na dniach i jakiś 4 paczek muszę ci podrzucić :D warto dodać że błąd został odczytany bez mostkowania pinów, po zmostkowaniu nie chciał nic czytać.
eddisson - 17-11-2011, 13:47

Witam,

Także jestem w posiadaniu kabelka i EvoScana i innych wynalazków.
Chciał bym też sprawdzić na czyimś autku czy mój skaner kodów działa z ECU silnika bo na moim nie chce :(