To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Gdzie jedziecie na urlopek?

Manuela - 15-07-2010, 17:50

A ja chciałam powiedzieć,że biura podróży i hotele nie lubią singli :? ciężko coś znaleźć jak się podróżuje w pojedynkę- znalazłam coś, ale Triada ma teraz 2 dni na potwierdzenie, czy mnie upchną taką siamą w pokoju.... Trzymajcie kciuki
robertdg - 15-07-2010, 18:03

Manuela napisał/a:
A ja chciałam powiedzieć,że biura podróży i hotele nie lubią singli :? ciężko coś znaleźć jak się podróżuje w pojedynkę- znalazłam coś, ale Triada ma teraz 2 dni na potwierdzenie, czy mnie upchną taką siamą w pokoju.... Trzymajcie kciuki
Trzeba było otwarcie napisać, że potrzebujesz towarzystwa na wakacje, a teraz ludzie muszą się domyślać i czytać między wierszami :mrgreen:
Manuela - 15-07-2010, 18:08

robertdg napisał/a:
Manuela napisał/a:
Trzeba było otwarcie napisać, że potrzebujesz towarzystwa na wakacje, a teraz ludzie muszą się domyślać i czytać między wierszami :mrgreen:

Nadinterpretacja- ja własnie zamierzam się alienować :) Integrować to się zamierzam dopiero na ZLOCIE :partyman:

robertdg - 15-07-2010, 18:15

Manuela, w takim razie będe trzymał kciuki
Manuela - 26-07-2010, 12:21

Zapomniałam się pochwalić :) Udało się, już ponad tydzień temu zapłaciłam za tą wyprawę. A więc- Teneryfa.

Jak ktoś był, to poproszę o "must see" :) Koszmarek zaleca wulkan- co jeszcze?

Jassmina - 26-07-2010, 12:36

Podobno koty tam mają takie kuse ogonki :)
U must see czy to prawda i U must zrobić fotkę jeśli tak będzie :) :wink:

Manuela - 26-07-2010, 12:37

Ok, spróbuje dopaść jakiegoś sierściucha i zrobić mu sesję zdjęciową :D