Off Topic - Gdzie jedziecie na urlopek?
Manuela - 15-07-2010, 17:50
A ja chciałam powiedzieć,że biura podróży i hotele nie lubią singli ciężko coś znaleźć jak się podróżuje w pojedynkę- znalazłam coś, ale Triada ma teraz 2 dni na potwierdzenie, czy mnie upchną taką siamą w pokoju.... Trzymajcie kciuki
robertdg - 15-07-2010, 18:03
Manuela napisał/a: | A ja chciałam powiedzieć,że biura podróży i hotele nie lubią singli ciężko coś znaleźć jak się podróżuje w pojedynkę- znalazłam coś, ale Triada ma teraz 2 dni na potwierdzenie, czy mnie upchną taką siamą w pokoju.... Trzymajcie kciuki | Trzeba było otwarcie napisać, że potrzebujesz towarzystwa na wakacje, a teraz ludzie muszą się domyślać i czytać między wierszami
Manuela - 15-07-2010, 18:08
robertdg napisał/a: | Manuela napisał/a: | A ja chciałam powiedzieć,że biura podróży i hotele nie lubią singli ciężko coś znaleźć jak się podróżuje w pojedynkę- znalazłam coś, ale Triada ma teraz 2 dni na potwierdzenie, czy mnie upchną taką siamą w pokoju.... Trzymajcie kciuki | Trzeba było otwarcie napisać, że potrzebujesz towarzystwa na wakacje, a teraz ludzie muszą się domyślać i czytać między wierszami |
Nadinterpretacja- ja własnie zamierzam się alienować Integrować to się zamierzam dopiero na ZLOCIE
robertdg - 15-07-2010, 18:15
Manuela, w takim razie będe trzymał kciuki
Manuela - 26-07-2010, 12:21
Zapomniałam się pochwalić Udało się, już ponad tydzień temu zapłaciłam za tą wyprawę. A więc- Teneryfa.
Jak ktoś był, to poproszę o "must see" Koszmarek zaleca wulkan- co jeszcze?
Jassmina - 26-07-2010, 12:36
Podobno koty tam mają takie kuse ogonki
U must see czy to prawda i U must zrobić fotkę jeśli tak będzie
Manuela - 26-07-2010, 12:37
Ok, spróbuje dopaść jakiegoś sierściucha i zrobić mu sesję zdjęciową
|
|
|