Śląskie - I ŚLĄSKI ZLOT 2010
Anonymous - 29-07-2010, 15:53
fela napisał/a: | 6. jacobian z felą lub fela z jacobianem (???) |
Czyżbyście mieli jakieś inne plany?
jacobian - 30-07-2010, 22:06
enanthate,
nie, tylko moja kobita tak przekoRna
BUBU - 01-08-2010, 00:53
Dobra koniec dyskusji i puszczać masówkę
Ja z Cze-wą pogadam na sierpniowym spocie .
Londolut niech przez PW jakoś BB zmusi , i jakoś może niezła hałastra się zbierze
Anonymous - 01-08-2010, 01:56
BUBU napisał/a: | Dobra koniec dyskusji i puszczać masówkę |
Masówki to już dwie poszły.
mirc23 - 01-08-2010, 11:04
Jako że dopiero z urlopu wróciłem i głosu nie oddałem to jestem zmuszony się podporządkować
Ale termin też jak najbardziej pasuję, na chwilę obecną postaram się zabrać żonę i przybyć
Aga - 01-08-2010, 11:29
enanthate napisał/a: | BUBU napisał/a: | Dobra koniec dyskusji i puszczać masówkę |
Masówki to już dwie poszły. |
ciekawe do kogo ????
Cz-wa nie dostała żadnej
no chyba, że tylko do wybrańców.....
londolut - 01-08-2010, 11:39
Aga napisał/a: | no chyba, że tylko do wybrańców..... | Masówka idzie albo do wszystkich albo do nikogo Może Marcin coś pomieszał
Anonymous - 01-08-2010, 15:57
londolut napisał/a: | Aga napisał/a: | no chyba, że tylko do wybrańców..... | Masówka idzie albo do wszystkich albo do nikogo Może Marcin coś pomieszał |
Dziwne. Dostałem nawet kilka odpowiedzi na masówki! Może zagnieździły się Wam w SPAMie...
Wysyłam masówkę testową.
krzychu - 01-08-2010, 16:52
Ta testową dostałem ale nie bardzo mi się podoba to wysyłanie masówki o każdą pierdołkę... Trochę wyczucia.
Anonymous - 02-08-2010, 00:00
krzychu napisał/a: | Ta testową dostałem ale nie bardzo mi się podoba to wysyłanie masówki o każdą pierdołkę... Trochę wyczucia. |
Pierdółkę - masz na myśli śląski zlot?
robertdg - 02-08-2010, 00:55
Aga napisał/a: | ciekawe do kogo ????
Cz-wa nie dostała żadnej
no chyba, że tylko do wybrańców..... | Wystarczy dołaczyć do Grupa śląska http://forum.mitsumaniaki.pl/groupcp.php?g=1035 i będziesz dostawać masówki
Aga - 02-08-2010, 11:03
mój drogi! naucz się czytać dokładnie
"Cz-wa nie dostała żadnej"
ja świadomie nie dołączam do żadnej grupy, żeby nie dostawać masówek
ale inni dołączyli i nie dostali
krzychu - 02-08-2010, 12:22
enanthate napisał/a: | krzychu napisał/a: | Ta testową dostałem ale nie bardzo mi się podoba to wysyłanie masówki o każdą pierdołkę... Trochę wyczucia. |
Pierdółkę - masz na myśli śląski zlot? |
Mam na myśli "wysyłam testową masówkę".... a wcześniej "poszły już 2"....
Aga - 02-08-2010, 12:27
dobra
masówki masówkami - kto chce wiedzieć o spocie to i tak się dowie
w końcu ludzie czytają forum
nie ma co marudzić
my z Bubem mieliśmy jechać w Bieszczady, ale może jednak przyjedziemy do Was
w końcu skoro kilku osób ma nie być na zlocie w Wilkasach to przynajmniej tutaj będzie okazja żeby się spotkać
Anonymous - 02-08-2010, 13:01
krzychu napisał/a: | Mam na myśli "wysyłam testową masówkę".... a wcześniej "poszły już 2".... |
Narzekasz. Wszyscy dostają multum spamu np. oferty środków powiększających piersi czy penisy, a Ty czepiasz się jednego testowego maila.
Aga napisał/a: | my z Bubem mieliśmy jechać w Bieszczady, ale może jednak przyjedziemy do Was
w końcu skoro kilku osób ma nie być na zlocie w Wilkasach to przynajmniej tutaj będzie okazja żeby się spotkać |
No i tak ma być.
|
|
|