To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Nasze wrażenia

Maretzky85 - 30-08-2010, 00:17

Krzyzak napisał/a:
Aga napisał/a:
uważam więc, że nikt nie sprzeciwi się mojemu wyborowi

ja się sprzeciwię

Ja też :> Na przeciw śmiało mogę polecić Stariona :D

i_Lolek - 30-08-2010, 00:34

Marti napisał/a:
termin (zawsze twierdzę że koniec sierpnia to loteria może nie jak rosyjska ruletka ale dużo jest do zyskania i stracenia.

to jest prawda. koniec sierpnia to loteria.

jako ze nie byłem na zlocie, to się o nim nie wypowiem.
ale podoba mi sie kolor koszulek klubowych/zlotowych (khaki). jedynie napis bym zmienił na mniej widoczny, a bardziej delikatny/subtelny. może brązowy.

wiem że trudno jest dobrać wszystko tak, żeby wszyscy byli zadowoleni. ale powiedzieć co myślę chyba mam prawo.

a ze zorganizowaniem imprezy na tyle osób trzeba się zdrowo naszarpać. wyobrażam sobie.
tym bardziej szacunek dla organizatorów.

może za rok będzie mi dane uczestniczyć w zlocie.

kamilek - 30-08-2010, 02:02

Byłem na zlocie przez krótki czas, ale coś tam zdążyłem pozwiedzać i poobserwować. Największą wadą tego zlotu był fakt, że starsze auta wyjątkowo nie dopisały :( Całe 3 sztuki Galantów E3, w tym jeden mój, jeden Starion, Wszycowy E5, jedna Sigma kombi, i to wszystko :roll: (wiem że Sigmy miały swój zlot gdzieś niedaleko i wpadły do Wilkas, ale ja już za późno przyjechałem i Sigm nie było :( ) Powiem Wam, że jestem osobą, która na taki zlot jedzie bardziej z chęci postania przy autach i pogadania o nich, niż o plotkowaniu o pierdołach i prywatnych sprawach. Niestety, na zlocie nie miałem z kim pogadać za bardzo, własnie z racji małej ilości "staruszków", a te nowsze modele ani trochę mnie nie interesują... Nie wiem czy właściciele się wstydzą przyjechać na zlot, czy jak :roll: Ale na ogólnopolskim zlocie, myślałem że będzie więcej tych autek.

Co do organizacji, to za krótko byłem, żeby się wypowiadać. Pochwalić mogę tylko to, że w recepcji ośrodka zawsze był ktoś z ogranizatorów (przynajmniej jak ja tam zaglądałem), można zawsze było o coś zapytać, dopytać, zakupić klubowe podkładki pod blachy :wink: . To mi się bardzo podobało, nie trzeba było latać po całym ośrodku i szukać :)

No i to chyba tyle, co mogę napisać. Na następny zlot ściągnijcie mi jakiegoś E16 z Japonii, będę bardzo hepi :biggrin: 8)

góral1 - 30-08-2010, 06:25

Witam.
Ogólnie zlot według mnie i mojej zony był świetny. Różnorodność konkurencji, dwa tryby ich rozgrywania, ośrodek itp. Jest to nasz trzeci zlot i naprawdę żałowaliśmy, że tak szybko minął. Jedyne dwa małe ale to: szkoda, że tak mało było drużyn na grze w piłkę nożną (ale przynajmniej od razu wszyscy byli w finale :D ), a druga kwestia to już sytuacja , którą poruszali moi poprzednicy (zachowanie pewnej grupy nie zważającej swoim zachowaniem i krzykami niestety na innych, a szczególnie na małe dzieci, które przy rozdaniu nagród były wystraszone przez to co się działo. Sytuacja ta była już po raz kolejny . . . . ) Podsumowując zabawa była fantastyczna i dziękuję z tego miejsca wszystkim, którzy tworzyli taką atmosferę. :twisted:

adaśko - 30-08-2010, 07:31

junior81, chyba mowa tu o moim domku nr 31 hehe fakt balowaliśmy do samego rana przez dwie noce i zabawa była naprawdę kulturalnie.A co do zlotu to ja nie miałem żadnych zastrzeżeń ale to pewnie ze względu na to że Trawora i Jassminę znałem a oto mój mały wkład w promowanie naszego zlotu
http://www.mmbialystok.pl...ach-190756.html można oddawać głosy na artykuł :D

Fragu - 30-08-2010, 08:19

A mi najbardziej zapadła w pamięć sytuacja z sobotniego późnego wieczora, gdy ktoś bardzo "zmęczony" szedł obok ustawionych aut i mówił: "dobranoc Galanciku, dobranoc, Colciku, dobranoc Space Starze, dobranoc Carismo" i tak bez końca :D

Fajnie było uścisnąć kilka dłoni, szkoda, że tak mało. Pogoda była słabiutka, oby za rok było lepiej. Mało coltów było :roll:

Szacun dla organizatorów :!:

Szacun dla Pana Maćka Wisławskiego, że znalazł czas i wpadł na zlot :!:

Anonymous - 30-08-2010, 08:26

Było super. Wielki szacun dla organizatorów. W sprawie najfajniejszego samochodu to zdecydowanie Starion. Ten samochód ma duszę. Siedzieliśmy na ławeczce i z godzinę go podziwialiśmy.
wojtas - 30-08-2010, 08:41

Super Impreza, pokłony dla organizatorów.

Alicja napisał/a:
W sprawie najfajniejszego samochodu to zdecydowanie Starion

Popieram :)

kamilek napisał/a:
jedna Sigma kombi, i to wszystko (wiem że Sigmy miały swój zlot gdzieś niedaleko i wpadły do Wilkas, ale ja już za późno przyjechałem i Sigm nie było )

Byliśmy w sobotę od 11:00 do 17:30 6x sedan, 2x kombi.

ps Pozdrowienia dla wszystkich zlotowiczów.

DZIKI - 30-08-2010, 09:10

W pierwszych słowach chciałbym podziękować Wszystkim którzy przyczynili się do organizacji i przeprowadzenia tego zlotu. Bez względu na wszystko należy się Wam "szacun".

Wszystkim "nowo zapoznanym" :wink: miłośnikom marki chciałbym podziękować za "zajefaną imprę" i za możliwość poznania Was i waszych aut.

Aga i Cacper wielkie dzięki za uznanie dla mego "miska"

Pozdro dla Was wszystkich

cns80 - 30-08-2010, 09:14

W zasadzie wszyscy moi przedmówcy już powiedzieli co było do powiedzenia. Wielkie podziękowania dla organizatorów za zlot, którego nawet "tradycyjna zlotowa pogoda" nie dała rady popsuć :) Organizacja naprawdę niezła, a i atrakcje całkiem ciekawe. Dziewczynom i chłopakom gratuluję sukcesu organizacyjnego.

Co do "balującej ekipy" to co roku (poczynając od zlotu w Supraślu, bo tam byłem pierwszy raz) pokazuje ona co potrafi. Mam nadzieję że to była kulminacja i od następnego zlotu nie będę musiał tego znowu oglądać i słuchać ;)
Niekoniecznie zależy mi na tym żeby klub do którego należę miał taki właśnie image więc proponuję sobie odpuścić takie wyczyny :(

Co do zarzutu że starzy bawią się w oddzielnych grupach to też nad tym ubolewam, ale z drugiej strony mi jako staremu ciężko jest podchodzić do wszystkich i pytać czy jest ktoś nowy. Zwłaszcza że często okazuje się że to ktoś stary tylko operujemy w innych działach, albo nie znamy się z twarzy czy nicka :mrgreen:

halbog - 30-08-2010, 09:50

W moim wcześniejszym poście nie podziękowałem Koszmarkowi i Jassminie za nieustającą gotowość niesienia pomocy wszelakiej :wink: , Jass, mam nadzieję, że teraz się wyśpisz :mrgreen: . Organizatorom - szacunek i pokłon w pas :prayer: . To był mój pierwszy zlot, jeśli chodzi o tzw. "hermetyczność starych" - nikt mnie i małżonki kijem nie gonił, rozmawiało się normalnie :wink: . Na pogodę to już nikt nie ma wpływu - no Ruscy trochę próbują :mrgreen: . Dzięki za wszystko
Pozdrawiam
Bogdan

Aga - 30-08-2010, 09:57

cns80 napisał/a:

ale z drugiej strony mi jako staremu ciężko jest podchodzić do wszystkich i pytać czy jest ktoś nowy. Zwłaszcza że często okazuje się że to ktoś stary tylko operujemy w innych działach, albo nie znamy się z twarzy czy nicka :mrgreen:

hmm... nikt nie wymaga podchodzenia
ale czy koniecznie trzeba przechodzić z wysoko uniesioną dumnie głową obok tych którzy się do Ciebie szeroko i przyjaźnie (mimo wszystko) uśmiechają....?
to już chyba niekoniecznie...
:mrgreen:
rozumiem, że z racji wzrostu możesz małych nie zauważać... :doubt:

Owczar - 30-08-2010, 10:07

Odnośnie auta zlotu, to może zrobić osobny temat z głosowaniem?
cns80 - 30-08-2010, 10:08

Aga napisał/a:
ale czy koniecznie trzeba przechodzić z wysoko uniesioną dumnie głową obok tych którzy się do Ciebie szeroko i przyjaźnie (mimo wszystko) uśmiechają....?
to już chyba niekoniecznie...
:mrgreen:
rozumiem, że z racji wzrostu możesz małych nie zauważać... :doubt:
A czy coś takiego robiłem ??? Jeśli tak to przepraszam, bo dla mnie na każdym zlocie są prawie same nowe twarze. Kojarzę tylko kilkanaście osób :) i to głownie tych z mojego regionu, albo z samej "góry" forum ;) (i to też nie wszystkich).
A głowy na pewno nie mam uniesionej, bo się lekko garbię ;)

Piwor - 30-08-2010, 10:11

Z tymi starymi, to przesadzacie. Sam jestem młodziutki na forum i mało osób znam, nie mniej nie było problemów z rozmową. W końcu trzeba się integrować. :)