Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Nasze wrażenia
Maretzky85 - 30-08-2010, 00:17
Krzyzak napisał/a: | Aga napisał/a: | uważam więc, że nikt nie sprzeciwi się mojemu wyborowi |
ja się sprzeciwię |
Ja też :> Na przeciw śmiało mogę polecić Stariona
i_Lolek - 30-08-2010, 00:34
Marti napisał/a: | termin (zawsze twierdzę że koniec sierpnia to loteria może nie jak rosyjska ruletka ale dużo jest do zyskania i stracenia. |
to jest prawda. koniec sierpnia to loteria.
jako ze nie byłem na zlocie, to się o nim nie wypowiem.
ale podoba mi sie kolor koszulek klubowych/zlotowych (khaki). jedynie napis bym zmienił na mniej widoczny, a bardziej delikatny/subtelny. może brązowy.
wiem że trudno jest dobrać wszystko tak, żeby wszyscy byli zadowoleni. ale powiedzieć co myślę chyba mam prawo.
a ze zorganizowaniem imprezy na tyle osób trzeba się zdrowo naszarpać. wyobrażam sobie.
tym bardziej szacunek dla organizatorów.
może za rok będzie mi dane uczestniczyć w zlocie.
kamilek - 30-08-2010, 02:02
Byłem na zlocie przez krótki czas, ale coś tam zdążyłem pozwiedzać i poobserwować. Największą wadą tego zlotu był fakt, że starsze auta wyjątkowo nie dopisały Całe 3 sztuki Galantów E3, w tym jeden mój, jeden Starion, Wszycowy E5, jedna Sigma kombi, i to wszystko (wiem że Sigmy miały swój zlot gdzieś niedaleko i wpadły do Wilkas, ale ja już za późno przyjechałem i Sigm nie było ) Powiem Wam, że jestem osobą, która na taki zlot jedzie bardziej z chęci postania przy autach i pogadania o nich, niż o plotkowaniu o pierdołach i prywatnych sprawach. Niestety, na zlocie nie miałem z kim pogadać za bardzo, własnie z racji małej ilości "staruszków", a te nowsze modele ani trochę mnie nie interesują... Nie wiem czy właściciele się wstydzą przyjechać na zlot, czy jak Ale na ogólnopolskim zlocie, myślałem że będzie więcej tych autek.
Co do organizacji, to za krótko byłem, żeby się wypowiadać. Pochwalić mogę tylko to, że w recepcji ośrodka zawsze był ktoś z ogranizatorów (przynajmniej jak ja tam zaglądałem), można zawsze było o coś zapytać, dopytać, zakupić klubowe podkładki pod blachy . To mi się bardzo podobało, nie trzeba było latać po całym ośrodku i szukać
No i to chyba tyle, co mogę napisać. Na następny zlot ściągnijcie mi jakiegoś E16 z Japonii, będę bardzo hepi
góral1 - 30-08-2010, 06:25
Witam.
Ogólnie zlot według mnie i mojej zony był świetny. Różnorodność konkurencji, dwa tryby ich rozgrywania, ośrodek itp. Jest to nasz trzeci zlot i naprawdę żałowaliśmy, że tak szybko minął. Jedyne dwa małe ale to: szkoda, że tak mało było drużyn na grze w piłkę nożną (ale przynajmniej od razu wszyscy byli w finale ), a druga kwestia to już sytuacja , którą poruszali moi poprzednicy (zachowanie pewnej grupy nie zważającej swoim zachowaniem i krzykami niestety na innych, a szczególnie na małe dzieci, które przy rozdaniu nagród były wystraszone przez to co się działo. Sytuacja ta była już po raz kolejny . . . . ) Podsumowując zabawa była fantastyczna i dziękuję z tego miejsca wszystkim, którzy tworzyli taką atmosferę.
adaśko - 30-08-2010, 07:31
junior81, chyba mowa tu o moim domku nr 31 hehe fakt balowaliśmy do samego rana przez dwie noce i zabawa była naprawdę kulturalnie.A co do zlotu to ja nie miałem żadnych zastrzeżeń ale to pewnie ze względu na to że Trawora i Jassminę znałem a oto mój mały wkład w promowanie naszego zlotu
http://www.mmbialystok.pl...ach-190756.html można oddawać głosy na artykuł
Fragu - 30-08-2010, 08:19
A mi najbardziej zapadła w pamięć sytuacja z sobotniego późnego wieczora, gdy ktoś bardzo "zmęczony" szedł obok ustawionych aut i mówił: "dobranoc Galanciku, dobranoc, Colciku, dobranoc Space Starze, dobranoc Carismo" i tak bez końca
Fajnie było uścisnąć kilka dłoni, szkoda, że tak mało. Pogoda była słabiutka, oby za rok było lepiej. Mało coltów było
Szacun dla organizatorów
Szacun dla Pana Maćka Wisławskiego, że znalazł czas i wpadł na zlot
Anonymous - 30-08-2010, 08:26
Było super. Wielki szacun dla organizatorów. W sprawie najfajniejszego samochodu to zdecydowanie Starion. Ten samochód ma duszę. Siedzieliśmy na ławeczce i z godzinę go podziwialiśmy.
wojtas - 30-08-2010, 08:41
Super Impreza, pokłony dla organizatorów.
Alicja napisał/a: | W sprawie najfajniejszego samochodu to zdecydowanie Starion |
Popieram
kamilek napisał/a: | jedna Sigma kombi, i to wszystko (wiem że Sigmy miały swój zlot gdzieś niedaleko i wpadły do Wilkas, ale ja już za późno przyjechałem i Sigm nie było ) |
Byliśmy w sobotę od 11:00 do 17:30 6x sedan, 2x kombi.
ps Pozdrowienia dla wszystkich zlotowiczów.
DZIKI - 30-08-2010, 09:10
W pierwszych słowach chciałbym podziękować Wszystkim którzy przyczynili się do organizacji i przeprowadzenia tego zlotu. Bez względu na wszystko należy się Wam "szacun".
Wszystkim "nowo zapoznanym" miłośnikom marki chciałbym podziękować za "zajefaną imprę" i za możliwość poznania Was i waszych aut.
Aga i Cacper wielkie dzięki za uznanie dla mego "miska"
Pozdro dla Was wszystkich
cns80 - 30-08-2010, 09:14
W zasadzie wszyscy moi przedmówcy już powiedzieli co było do powiedzenia. Wielkie podziękowania dla organizatorów za zlot, którego nawet "tradycyjna zlotowa pogoda" nie dała rady popsuć Organizacja naprawdę niezła, a i atrakcje całkiem ciekawe. Dziewczynom i chłopakom gratuluję sukcesu organizacyjnego.
Co do "balującej ekipy" to co roku (poczynając od zlotu w Supraślu, bo tam byłem pierwszy raz) pokazuje ona co potrafi. Mam nadzieję że to była kulminacja i od następnego zlotu nie będę musiał tego znowu oglądać i słuchać
Niekoniecznie zależy mi na tym żeby klub do którego należę miał taki właśnie image więc proponuję sobie odpuścić takie wyczyny
Co do zarzutu że starzy bawią się w oddzielnych grupach to też nad tym ubolewam, ale z drugiej strony mi jako staremu ciężko jest podchodzić do wszystkich i pytać czy jest ktoś nowy. Zwłaszcza że często okazuje się że to ktoś stary tylko operujemy w innych działach, albo nie znamy się z twarzy czy nicka
halbog - 30-08-2010, 09:50
W moim wcześniejszym poście nie podziękowałem Koszmarkowi i Jassminie za nieustającą gotowość niesienia pomocy wszelakiej , Jass, mam nadzieję, że teraz się wyśpisz . Organizatorom - szacunek i pokłon w pas . To był mój pierwszy zlot, jeśli chodzi o tzw. "hermetyczność starych" - nikt mnie i małżonki kijem nie gonił, rozmawiało się normalnie . Na pogodę to już nikt nie ma wpływu - no Ruscy trochę próbują . Dzięki za wszystko
Pozdrawiam
Bogdan
Aga - 30-08-2010, 09:57
cns80 napisał/a: |
ale z drugiej strony mi jako staremu ciężko jest podchodzić do wszystkich i pytać czy jest ktoś nowy. Zwłaszcza że często okazuje się że to ktoś stary tylko operujemy w innych działach, albo nie znamy się z twarzy czy nicka |
hmm... nikt nie wymaga podchodzenia
ale czy koniecznie trzeba przechodzić z wysoko uniesioną dumnie głową obok tych którzy się do Ciebie szeroko i przyjaźnie (mimo wszystko) uśmiechają....?
to już chyba niekoniecznie...
rozumiem, że z racji wzrostu możesz małych nie zauważać...
Owczar - 30-08-2010, 10:07
Odnośnie auta zlotu, to może zrobić osobny temat z głosowaniem?
cns80 - 30-08-2010, 10:08
Aga napisał/a: | ale czy koniecznie trzeba przechodzić z wysoko uniesioną dumnie głową obok tych którzy się do Ciebie szeroko i przyjaźnie (mimo wszystko) uśmiechają....?
to już chyba niekoniecznie...
rozumiem, że z racji wzrostu możesz małych nie zauważać... | A czy coś takiego robiłem ??? Jeśli tak to przepraszam, bo dla mnie na każdym zlocie są prawie same nowe twarze. Kojarzę tylko kilkanaście osób i to głownie tych z mojego regionu, albo z samej "góry" forum (i to też nie wszystkich).
A głowy na pewno nie mam uniesionej, bo się lekko garbię
Piwor - 30-08-2010, 10:11
Z tymi starymi, to przesadzacie. Sam jestem młodziutki na forum i mało osób znam, nie mniej nie było problemów z rozmową. W końcu trzeba się integrować.
|
|
|