To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - XV Spot Podkarpacki - Solina

tomek_tom - 30-09-2010, 19:56

to jak? 10-go będzie ok?
Monia - 30-09-2010, 21:49

wg mnie to 10tego było by ok i też o tym myślałam ale to chyba za szybko zeby ludzi zebrac i ustalić plan... może 17stego to bedzie 2tyg i bedzie mozna sie zorganizowac lepiej :D poszukac jeszcze jakis atrakcji czy miejsca zeby zatrzymac sie i coś zjeść :D
PIeTroUD - 30-09-2010, 21:52

Głosowac na 17-stego w tydzien na 100% sie nie zorganizuje :p a tak to 2 tyg moze cyklista Hiszpan triball itp by sie pojawili :D
gulgulq - 01-10-2010, 07:17

Monia napisał/a:
wg mnie to 10tego było by ok i też o tym myślałam ale to chyba za szybko zeby ludzi zebrac i ustalić plan... może 17stego to bedzie 2tyg i bedzie mozna sie zorganizowac lepiej :D poszukac jeszcze jakis atrakcji czy miejsca zeby zatrzymac sie i coś zjeść :D

dlatego najważniejsze żeby wyłonił się OPIEKUN GRUPY - najlepiej z okolic bieszczadzkich by nas coś podprowadził, pokierował, sprawdził miejsca itp.

Mgroch89 - 01-10-2010, 18:39

24. październik. 2010 zdeka najmądrzejszy termin bo każdy może sobie czas zaplanować, mnie to nieprzeszkadza która niedziela bo każdą mam wolną:):)
no niestety wiadomo że niekażdemu spasuje:(

nowy jak nowy z coltmanii sie przytułałem:P :)

Monia - 01-10-2010, 21:56

gulgulq, w przypadku mitsumaniakow spontany są ok :D Bieszczady nie są duże zgubić się nie da :)

Co do samego SPOTU myślę że jakiś przedspot w rzeeee a potem w sanoku na arenie i stad w kierunku myczkowiec i solina itd..:) było też hasło coś o połoninie wetlińskiej - dobry pomysł ale chyba w tym przypadku pogoda będzie miała najwięcej "do powiedzenia".
W zalezości pewnie jaka była by pogoda to moze grill :roll: a może jakaś knajpa ktorych jest dośc dużo po drodze(chyba :mrgreen: )

poczekamy na zakonczenie ankiety i bedzie data i reszte się określi konkretem :)

demise - 02-10-2010, 13:10

postaram się być
kielurkk - 02-10-2010, 20:19

Monia napisał/a:
kielurkk, Ty to za często na te wesela nie jeździsz??

w tym roku to dopiero drugie i chyba już ostatnie więc w porównaniu do 2009 roku (7 wesel) to cienizna :D
Mgroch89 napisał/a:
24. październik. 2010 zdeka najmądrzejszy termin

nie dla nas :(

Monia - 02-10-2010, 21:47

OOO I MAM JESZCZE PROPOZYCJE ŻE W DRODZE Z SANOKA DO MYCZKOWIEC MOŻNA BY BYŁO SIĘ ZATRZYMAĆ ZA LESKIEM I TAM JEST KAMIEŃ LESKI OT MOŻNA BY BYŁO SIĘ NA CHWILĘ ZATRZYMAC I KAWAŁEK PODEJŚĆ DO GÓR.
z powrotem z Soliny wracalibyśmy inną drogą tak żeby podjechać na GÓRE SOBIEŃ tam już raz był spot ale w tej chwili ulepszyli parking i można tam tez coś zjeść (myślę że ten bar będzie otwarty jeszcze w :D i dla tych co nie byli i Ci co chcieli by to mogliby sobie wyjść na ruiny :)

kwazar1 - 03-10-2010, 15:36

Żal, ale nie dam rady. Został mi silnik, skrzynia i szyby do włożenia, polerka karoserii i sprawdzenie czy wszystko gra. Nie ma szans żebym się wyrobił a szkoda, bo trochę znam bieszczeday.
Monia - 03-10-2010, 18:11

kwazar1, jeszcze jest trochę czasu, może się uda wszystko poskładać.. tym bardziej, że nie ma jeszcze konkretnej daty Spotu ustalonej
gulgulq - 04-10-2010, 07:05

myślę że trzeba zastanowić się nad dwiema alternatywami:
- jest pogoda - wtedy klasycznie: Rzeszów -> Sanok -> Bieszczady (idziemy w górki, robimy wielką pętlę) -> Solina
- nie ma pogody (deszcz i nawet możliwy śnieg!!!) - wtedy ???

dzięki Monia za ankietkę ;)

Luka_ - 04-10-2010, 08:58

Akurat mam Lancernika wystawionego do sprzedaży. Jak nie sprzedam lub jak sprzedam i kupie następnego chętnie się zjawie. Niedziela 24.10 oraz forma wycieczki jak najbardziej pasuje.
Poznanie prawdziwego oblicza mitsumianiaków z okolic bezcenne.
Pozdrawiam

Mgroch89 - 04-10-2010, 16:03

- nie ma pogody (deszcz i nawet możliwy śnieg!!!) - wtedy ???

hehe pogoda barowa:P:P
a jak snieg to na sanki:)
jednemu pasuje a drugiemu nie:/
to proponujcie kiedy:)
róbcie tak by było nas najwiecej:)
ps. każdy niech ksiądzu na tace deka odda niech sie za pogode pomodli:D:D

taiger666 - 04-10-2010, 17:07

mi to odpowiada bardziej 10 bo 16 mam wesele czyli 17 raczej nie odpale miska :D a 20 wracam do pracy...