MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Salon Mitsubishi w Boguchwale przy Rzeszowie
rezon - 04-11-2014, 16:25
bzyczek napisał/a: | Tak jak mówię to co było w Boguchwale nie ma co porównywać z tym co jest teraz w Rzeszowie. | coś się zmieniło oprócz lokalu? Nowi ludzie? Czy też raczej uważniej faktury wystawiają? Albo już robią tak że "Niczego nam Pan nie udowodni" - raz się pomylili Elementarne "PRZEPRASZAMY" nie mieści się w standardach. JCH napisał/a: | Dla spokoju duszy sprawdź czy wymienili Ci filtry | wcześniej sobie zaznacz flamastrem. Jak się postarają przy wymianie to nawet znaczek na nowym filtrze będziesz miał taki sam
JCH - 04-11-2014, 17:07
rezon napisał/a: | wcześniej sobie zaznacz flamastrem. | Parafrazując...:
"My też mamy TAKI flamaster i co nam Pan zrobi"
rezon - 04-11-2014, 19:19
JCH napisał/a: | My też mamy TAKI flamaster i co nam Pan zrobi" |
tomekrvf - 12-11-2014, 21:56
krzychu napisał/a: | Ja tam wolę takiego co patrzy do instrukcji jakiego klucza użyć... |
Ja od jednego usłyszałem że nie jest na tyle głupi żeby czytać książki.....
tpe - 09-06-2015, 11:30
Panie i panowie, czy coś się zmieniło w Rzeszowie? Niedługo będę chciał kupić ASX.
rezon - 10-06-2015, 07:41
A co się miało zmienić? Przecież Prezes siebie nie zwolni Chyba, że masz na myśli zakupy nowych flamastrów Na zakupy ASX'a wybierz się z czujnikiem lakieru, jak masz możliwość to również z kimś, kto popatrzy czy nie były zamieniane części (mnie przecież proponowano wymianę drzwi z innego) i tyle, a później zastanów się nad miejscem przeglądów - Tarnów, Kraków Auto-Krak? Zakup to zakup - godzina i można kupić nawet w Automarkecie, ale późniejsza eksploatacja wymaga dobrego serwisu. A do tego na podstawie własnych doświadczeń (i nie tylko) zdecydowanie ich nie polecam. Poczytaj wątek dot. Auto-Krak - same pochwały. Raz na 20kkm można pojechać zrobić serwis
tpe - 10-06-2015, 09:41
Dzięki, muszę dobrze przemyśleć temat.
rezon - 11-06-2015, 14:19
Jak jeszcze nie zamówiłeś, to właśnie dostałem maila o promocji na ASX - 10kzł rabat + stacja multimedialna.
tpe - 11-06-2015, 23:05
Tak wiem, też dostałem. 10 tyś. rabatu dają od początku roku z urzędu Oprócz tego dostałbym koło dojazdowe, dywaniki, opony zimowe.
rezon - 12-06-2015, 13:58
to przepraszam, nie jestem na bieżąco z promocjami Mitsu. Zapytaj jeszcze u innych dealerów - może coś więcej uzyskasz niż dywaniki Jak kupowałem Superba to różnica między RZ a KRK wyniosła ponad 5kzł na początku negocjacji i rosła w miarę postępu rozmów.
Bizi78 - 12-06-2015, 14:10
Dzisiaj w radio słyszałem reklamę, że na ASX-a dają 14 lub 15kzł .
|
|
|