Nasze Miśki - -> COLT 4X4 <-
maklakus - 06-02-2007, 08:15
taki tam filmik
colt 4x4 na łysych zimówkach z kiebskim kierowcą prubuje driftować
http://video.google.pl/vi...626845958954590
cns80 - 06-02-2007, 08:28
adams12 napisał/a: | jak masz fotke i tablice rej to posiadacz podobnego auta dorabia sobie np takie tabliczki,
jedzie na szaber albo na stacje i potem Tobie przychodzi sie tlumaczyc bardzo dluuuugooo. |
To może by jeszcze na filmiku wymazać klatka po klatce ?
slo_mo napisał/a: | Potwierdzam biały jest teraz trendy, jazzy czy jak tam teraz się mówi.
Modna warszawka zmienia auta na białe |
Bo nas na inne nie stać i kupujemy zarżnięte taksówki
A tak na serio to chciałbym mieć białego Colta 1,6
Anonymous - 06-02-2007, 08:33
cns80 napisał/a: |
slo_mo napisał/a: | Potwierdzam biały jest teraz trendy, jazzy czy jak tam teraz się mówi.
A tak na serio to chciałbym mieć białego Colta 1,6 |
Stary, co za problem?
Kupujesz farbę, dzwonisz i malujemy
Co do 4x4 to jeździłem w zeszłym tygodniu trochę VW Passatem z napędem na 4 łapki i ogólnie mówiąc miałem bardzo dużą frajdę z jazdy.
TommiCrazy - 06-02-2007, 09:46
taki colcik to ja rozumiem, urzekl mnie ten maly bialas :> ciekaw jestem ile taki naped jest w stanie wytrzymac.. na sniegu to troszku taka niewinna zabawa, jak znajdziesz kiedys czas i miejsce to wez nagraj cos na mokrym asfalcie, coby poslizg poszedl latwo ale jakas lepsza predkosc wyjscia bokiem byla.
maklakus - 06-02-2007, 09:52
cns80 napisał/a: | adams12 napisał/a: | jak masz fotke i tablice rej to posiadacz podobnego auta dorabia sobie np takie tabliczki,
jedzie na szaber albo na stacje i potem Tobie przychodzi sie tlumaczyc bardzo dluuuugooo. |
To może by jeszcze na filmiku wymazać klatka po klatce ?
hehe... oj już dam sobie z tym spokój - mało jest białych coltów - może nikt nie wpadnie na pomysł żeby podrabiać blachy - myślę że już jakby miał zamiar to do bardziej popularnego autka.
|
heheheheh.... dobre wsumie jeśli chodzi o kolor to nie zamierzałem takiego kupić - trafił się 4x4 to przygarnołem misia do siebie:)
maklakus - 06-02-2007, 09:57
TommiCrazy napisał/a: | jak znajdziesz kiedys czas i miejsce to wez nagraj cos na mokrym asfalcie, coby poslizg poszedl latwo ale jakas lepsza predkosc wyjscia bokiem byla. |
Zrobi się - colt czeka teraz na nowy silnik i dolot, tak więc na pewno go wypróbuję i nakręcę coś bardziej odlotowego.
Ps. Ten filmik to wersja "light" czyli 100% legalna - jak coś nakręcę nowego i wykasuje tablie rejestracyjne to załączę coś ostrzejszego
polsaler - 06-02-2007, 13:59
Się i ja wypowiem :
Od niedawna posiadam Colta 1,6 4x4 i powiem , że wrażenia z jazdy po śliskim i po śniegu są PRAWIE rewelacyjne . Prawie - dlatego , że w 1,6 totalnie brakuje MOCY !!! Owszem można po śliskim polatać bokami ale tylko pod warunkiem ,że będziemy go kręcić barrrrdzo wysoko maksymalnie na 3 biegu ( najlepiej na 2 ) . Niestety w przypadku gdy nie dokrącimy obrotami nie będzie się czym odepchnąć i polecimy przodem jak szmata
Jeśli chodzi o ściganie się tym coltem z innymi autkami FWD to z moich doświadczeń nie ma po co startować . Jeszcze nie tak dawno ujeżdzałem Colta 1,8 Gti i porównywanie tych aut kompletnie nie ma sensu
W 4x4 po prostu brakuje jadu
Niebawem zapodam parę fotek ale na razie Colt nie wygląda tak jak bym tego chciał , więc musicie troszkę poczekać
truespinmice - 06-02-2007, 15:25
heh, fajnie się bawi lubelska młodzież poczekaj aż śnieg stopnieje to polatamy razem bokami
polsaler - 06-02-2007, 16:47
Zassałem ten filmik i moim skromnym zdaniem poza oponami , które ponoć były łyse i umiejętnościami kierowcy ( nie są kurde złe ) to właśnie w wielu momentach wodać brakującą moc w aucie . Brak siły to jego największa wada .
Cóż może jak kolega zrobi swap od Eclipsa lub od Gti to i ja pójdę jego śladami . Choć mi marzyłby sie silnik i cała reszta od EVO III w malutkiej budzie colta
maklakus - 06-02-2007, 19:42
truespinmice napisał/a: | heh, fajnie się bawi lubelska młodzież poczekaj aż śnieg stopnieje to polatamy razem bokami |
Oj pośmigamy i pobawimy się naszymi misiami
polsaler napisał/a: | Cóż może jak kolega zrobi swap od Eclipsa lub od Gti to i ja pójdę jego śladami .:wink: |
W planach jest : wstawienie GTI lub soft turbo lub w najgorszym wypadku -mokre nitro NX (zewzględu na niską cenę) mnie interesuje moc max do 150 koni - i właśnie robie rekonesans co warto bedzie zrobić i co ile będzie kosztowało - na wiosnę któraś z tych opcji już będzie w misiu
Anonymous - 06-02-2007, 23:58
doooobra fazka :D hehe :D kucze daj sie przejechać :D
polsaler napisał/a: |
Od niedawna posiadam Colta 1,6 4x4 |
rozumiem ze tradycja bedzie kontynuowana i przewieziesz nas po zlocie w borkach :D
ps poprosze o tytuł kawałka na pw
maklakus - 07-02-2007, 06:49
Cytat: | rozumiem ze tradycja bedzie kontynuowana i przewieziesz nas po zlocie w borkach |
Masz to jak w banku - na zlocie w Borkach colt 4x4 jest twój na 30 min -> pasuje?
Anonymous - 07-02-2007, 14:48
maklakus napisał/a: | rozumiem ze tradycja bedzie kontynuowana i przewieziesz nas po zlocie w borkach
Masz to jak w banku - na zlocie w Borkach colt 4x4 jest twój na 30 min -> pasuje? |
mam nadzieje ze całej wachy nie zdąże Ci wyjeździć :D hehe dam Ci za to dosiąść Galanciorrra ;p ;p
nadal czekam na pm z tytułem kawałka który jest jako podkład do filmu
polsaler - 07-02-2007, 14:54
Derpin napisał/a: |
rozumiem ze tradycja bedzie kontynuowana i przewieziesz nas po zlocie w borkach :D
ps poprosze o tytuł kawałka na pw |
Jasne że w Borkach powtórka z Grudziądza jest obowiązkowa
jaki tytuł kawałka ???????
Rafal_Szczecin - 07-02-2007, 16:16
maklakus napisał/a: | Masz to jak w banku - na zlocie w Borkach colt 4x4 jest twój na 30 min -> pasuje? |
Marklakus, chyba nie wiesz co mowisz, zobacz co moj brat zrobil z poprzednim autem
Polsalerku, a na przejazdzke Twoim 4x4 ja sie pisze ( nie wazne czy czy to Ty bedziesz za sterami czy tez ja , bo chyba nie wiesz , ale zdalem juz prawko hihi )
|
|
|