To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Przyciemnianie szyb - Warszawa

st.john - 08-02-2011, 00:33

7 szybek zrobione 3,5h bez pośpiechu (dość starannie). Póki co po nocy wygląda to bardzo dobrze - rano się okaże :) . Ogólnie to śmiało polecam - chłopaki doskonale wiedzą co robią i mają do tego dobre podejście! Oni zarobią i klient nie zbankrutuje - bo cena bardzo dobra.

P.S Mam folię 12stkę (1 stopień przed najciemniejszą). Wrzucę jutro foto

m6riano - 08-02-2011, 16:23

dawaj foto...;-) i pamiętaj zablokować szybki na dwa dni...;-)
st.john - 09-02-2011, 16:56

Sorry za zwłokę, ale mam oberwanie głowy - już teraz ciemno więc fotek nie zrobię żeby było cokolwiek widać bo po nocy to wszystkie szyby wyglądają na czarne :D
Rano coś pstrykę i wrzucę!

P.S. Keleron, jak twoje szybki? zadowolony jesteś ?

keleron - 09-02-2011, 19:40

Wyszło naprawdę fajnie...koledzy to profesjonalna ekipa...polecam... :D
Niestety źle dobrałem kontrast między przodem a tyłem...tył mam taki jak u Ciebie
ciut za ciemno w stosunku do przodu...ale nie ma co jak wyjdzie słońce zobaczę jak sie to prezentuje i ewentualnie będzie korekta :shock:
Cyknąłem zdjęcie telefonem jeszcze jak stał w garażu marne ale mniej wiecej daje pogląd na sprawę...

Po za tym muszę się Wam od wdzięczyć za info...stawiam butelkę jak się spotkamy... może na spocik dotrę :P

st.john - 10-02-2011, 11:11

[Proszę moda o wyczyszczenie zbędnych komentarzy w poście.]

Reasumując temat: Folia jeszcze dochodzi do siebie - ale podobno to standard zwłaszcza w ziemie, póki co ładnie wszystko się trzyma. Wrzucam obiecane fotki.

no i zbieram dalej chętnych na przyciemnianie szybek! cena naprawdę promocyjna długo nie będzie! także niezdecydowani - decydujcie się bo warto!

bongo_22 - 10-02-2011, 11:20

st.john, bardzo fajnie zrobione i z przodu faktycznie nie ma się do czego przyczepić. Gdybym już nie miał, na pewno bym się zdecydował :biggrin:
.TM - 10-02-2011, 17:23

Jak wygląda sprawa ceny ciemnych szyb w sedanie? (2 szyby mniej niż w kombi)
st.john - 10-02-2011, 20:58

ceny na PW.

a tak na marginesie to cena jest podobna. Bo tylna szyba w sedanie jest tak duża, że folia by starczyła na oklejenie kombi :) to wiem od chłopaków, którzy się tym zajmują.

P.S Jak jesteś zainteresowany to myślę, że będzie rabacik!

m6riano - 10-02-2011, 22:05

A masz ciemny pasek z przodu?;-)
st.john - 10-02-2011, 22:07

jakbym miał to bym o nim wspomniał ;)
m6riano - 11-02-2011, 07:06

trzabyło sie upomnieć....;-)
st.john - 11-02-2011, 12:24

jakby zaistniała taka potrzeba to bym nie omieszkał! Póki co takie paski kojarzą mi się ze starymi beczkami pod banderą taxi (bez urazy - wolne skojarzenie) ;)
RoBSoN_97 - 19-02-2011, 20:00

st.john przyciemnienie na zdjęciach wygląda na ciemny fiolet :? przody w ogóle nie przyciemnione- nie widać.

keleron u ciebie fajnie wyszło, nie myśl o koraktach :wink: tył ciemny a przód jaśniejszy- przynajmniej powinieneś mieć święty spokój z policją, bo ja u siebie mam wszystko ciemne, co prawda przód ciut jaśniejszy :p

st.john - 19-02-2011, 22:11

żaden fiolet - doskonały grafitowy odcień. Widocznie może na zdjęciu tak wygląda albo masz źle skalibrowany monitor :)
m6riano - 20-02-2011, 07:38

keleron napisał/a:
Wyszło naprawdę fajnie...koledzy to profesjonalna ekipa...polecam... :D
Niestety źle dobrałem kontrast między przodem a tyłem...tył mam taki jak u Ciebie
ciut za ciemno w stosunku do przodu...ale nie ma co jak wyjdzie słońce zobaczę jak sie to prezentuje i ewentualnie będzie korekta :shock:
Cyknąłem zdjęcie telefonem jeszcze jak stał w garażu marne ale mniej wiecej daje pogląd na sprawę...
[url=http://img153.images...ema.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img38.imagesh...l1r.png]Obrazek[/URL]
[url=http://img62.imagesh...al2.png]Obrazek[/URL]

Po za tym muszę się Wam od wdzięczyć za info...stawiam butelkę jak się spotkamy... może na spocik dotrę :P

keleron fajna robota...ps. butelki nie było...ale to możesz na 26, na spot barowy...;-)