Nasze Miśki - Galicjusz Aleks
pitbu77 - 24-01-2011, 14:39
robertdg napisał/a: | Zrób wirtual z boku |
Zrobiłem takie coś. Oryginał:
VT_1:
VT_2:
I dzięki Robert, jak na razie tylko Ty tutaj jesteś jury
robertdg - 24-01-2011, 14:46
Teraz lepiej, ale chyba inaczej postrzegamy pojecie bok auta maska niezbyt, dach hmmmmm........... może być
pitbu77 - 24-01-2011, 15:30
robertdg napisał/a: | chyba inaczej postrzegamy pojecie bok auta |
Akurat robiłem ten "rzut", poszukam jakiegoś zdjęcia bardziej z boku. Specjalnie dla Ciebie koleżko
Seichan - 24-01-2011, 15:36
Mnie się podoba połączenie czarnego dachu i maski ze srebrnymi bokami i dołem Sama mam samochód w taki sposób pokolorowany (plus czarna klapa i spojler)
Ale wtedy złote felgi odpadają, bezwzględnie. Czarne felgi lepiej się komponują;)
pitbu77 - 24-01-2011, 16:12
Seichan napisał/a: | Czarne felgi lepiej się komponują;) |
Myślałem na opcją grafit...
Seichan - 24-01-2011, 16:15
Zrób wizualizację
Anonymous - 24-01-2011, 16:30
czarny dach, do tego progi w kolorze, czarne kratki w zderzaku i osmolone szyby
felgi kwestia gustu, ale tak jak pisze Seichan, czarne albo grafit powinno być lepiej
maskę bym odpuścił o ile w FTO może wyglądać to kocursko, to galant jest raczej rodzinnym dupowozem a nie ścigaczem któremu potrzeba czarną maskę
a i pamiętaj że te advany z aledrogo to nawet nie leżały koło prawdziwych advanów i z nich mają tylko logo i wzór skopiowany to zwykły chinol jest więc nie wiem jak z jakością może być dobrze a nie koniecznie tu bywa różnie...
no i gleba jeszcze Panie gleba to podstawa
pitbu77 - 24-01-2011, 17:07
Derpin napisał/a: | a i pamiętaj że te advany z aledrogo to nawet nie leżały koło prawdziwych advanów |
Wiem wiem, tak tylko wzdycham bo ten wzór mnie rozkłada na łopatki...
Raczej pomyślę o zwykłych z avance'a albo takich, przemalowanych na złoto lub grafitowo:
Skłaniam się do drugiego wzoru ale nie znam parametrów felgi...
Seichan - 24-01-2011, 17:15
Derpin napisał/a: | czarny dach, do tego progi w kolorze, czarne kratki w zderzaku i osmolone szyby
felgi kwestia gustu, ale tak jak pisze Seichan, czarne albo grafit powinno być lepiej
maskę bym odpuścił o ile w FTO może wyglądać to kocursko, to galant jest raczej rodzinnym dupowozem a nie ścigaczem któremu potrzeba czarną maskę |
We FTO wygląda to cudnie
Mnie osobiście podoba się takie rozwiązanie (nie chodzi o same felgi, tylko malowanie): http://moto.onet.pl/18511...ie.html?node=27
Super efekt przy jeździe
pitbu77 - 24-01-2011, 22:12
Derpin napisał/a: | no i gleba jeszcze Panie gleba to podstawa |
Już nie mam siły dzisiaj. W dodatku dostałem zlecenie na usunięcie relingów i czarny dach od pewnego MM. Zlecenie wykonane. Na dzisiaj wystarczy VT.
Psikus - 24-01-2011, 22:31
złote felgi do srebrnego samochodu w ogóle nie pasują. grafitowe lub gunmetal - owszem. Jeśli oryginalne z mitsu - pomalował bym je ciemniejszym lakierem niż ten który masz na samochodzie z dodatkiem grubego ziarna. co do maski - civic,colt tak, galant już nie bardzo. dach...masz panoramę?
sebo199 - 24-01-2011, 22:53
Tutaj masz fotkę moich ex jak wyglądały zrobione na ciemny kolor.
Teraz śmigają w Szczecinie u Maćka w czarnym Galu.
A tak wyglądały z moim srebrnym Galem.
Prawdę powiedziawszy wyglądało to kiepsko. Z daleka jak by stał na stalowych kołach no i "dziury" w nadkolach strasznie optycznie się powiększały.
Anonymous - 24-01-2011, 23:02
Wybacz, ale te Borbety wyglądają jak stalówki z kołpakami...
Anonymous - 24-01-2011, 23:07
sebo199 napisał/a: |
Teraz śmigają w Szczecinie u Maćka w czarnym Galu. |
teraz u Maćka te same felgi w czarnym obniżonym sedanie prezentują się obłędnie, mod na pewno na plus dla Maćka
sebo199 - 24-01-2011, 23:10
Dokładnie, u Maćka jest super ale do srebrnego to kiepsko wygląda.
Tutaj fotka jak moje auto wyglądało na felgach od Maćka:
Muszę poszukać fotki mojego fiata. Tam miałem fajny kolor felg. Znajdę to wrzucę.
Znalazłem więc wrzucam. Tak to wyglądało:
|
|
|