Outlander II GEN Techniczne - Reflektory dalekosiężne HELLA
mitsu00 - 11-02-2011, 23:29
Muciek napisał/a: | A czy to nie oślepia aby kierowców? | Jak mi gbur nie zmieni z długich na mijannia zawczasu, to łatwo takiego cwaniaka znokautować "strzałem" z powiedzmy 10m
Muciek - 11-02-2011, 23:42
mitsu00 napisał/a: | Muciek napisał/a: | A czy to nie oślepia aby kierowców? | Jak mi gbur nie zmieni z długich na mijannia zawczasu, to łatwo takiego cwaniaka znokautować "strzałem" z powiedzmy 10m |
To myślę, że ten cwaniak przez kilka dni będzie miał odbicie świateł w oczach Świecą ładnie, tylko te dwie bomby na środku ...
mitsu00 - 11-02-2011, 23:47
Muciek napisał/a: | To myślę, że ten cwaniak przez kilka dni będzie miał odbicie świateł w oczach Świecą ładnie, tylko te dwie bomby na środku ...
_________________ | Zdjęcie nie oddaje w 100% jak to świeci w realu, mimo że robione profesjonalna lustrzanką cyfrową Nikona.
Muciek - 12-02-2011, 00:14
mitsu00 napisał/a: | Muciek napisał/a: | To myślę, że ten cwaniak przez kilka dni będzie miał odbicie świateł w oczach Świecą ładnie, tylko te dwie bomby na środku ...
_________________ | Zdjęcie nie oddaje w 100% jak to świeci w realu, mimo że robione profesjonalna lustrzanką cyfrową Nikona. |
To jest pewne, bo to żaden sprzęt tego nie odda, ale mogę powiedzieć że i tak na zdjęciach robi wrażenie, także w realu to ...
skaut - 12-02-2011, 08:41
mitsu00 napisał/a: | Jak mi gbur nie zmieni z długich na mijannia zawczasu, to łatwo takiego cwaniaka znokautować "strzałem" z powiedzmy 10m |
mitsu00, igranie z ogniem. Oślepisz go, straci panowanie nad pojazdem i dzwon murowany np. z Tobą. On gbur, a jak nazwiesz swoje zachowanie?
Pzdr
regon - 12-02-2011, 09:22
mits00 fotki fajne tylko nie włączysz tych światełek gdy będziesz miał samochody z przeciwka, wtedy i marian i zwierze może wypaść z nienacka. Chyba, że włóczysz sie po miejscach gdzie nik oprócz ciebie nie jeździ i masz cały czas je włączone.
ramzesw11 - 12-02-2011, 10:29
"Jak mi gbur nie zmieni z długich na mijannia zawczasu, to łatwo takiego cwaniaka znokautować "strzałem" z powiedzmy 10m "
Panowie rozśmieszacie mnie , a jak jedzie starsza pani, która nie ma refleksu walniesz jej długimi i wjedzie w Ciebie, albo duża ciężarówka z drzewem...
...........piękne forum
mitsu00 - 12-02-2011, 12:16
skaut napisał/a: | mitsu00, igranie z ogniem. Oślepisz go, straci panowanie nad pojazdem i dzwon murowany np. z Tobą. On gbur, a jak nazwiesz swoje zachowanie? |
ramzesw11 napisał/a: | "Jak mi gbur nie zmieni z długich na mijannia zawczasu, to łatwo takiego cwaniaka znokautować "strzałem" z powiedzmy 10m "
Panowie rozśmieszacie mnie , a jak jedzie starsza pani, która nie ma refleksu walniesz jej długimi i wjedzie w Ciebie, albo duża ciężarówka z drzewem...
...........piękne forum | Panowie, trochę wyobraźni...... Czytajcie proszę między wierszami i nie bierzcie wszystkiego dosłownie ie zamontowałem przecież dodatkowego oświetlenia żeby się bawić kosztem innych, tylko dla większego komfortu podróżowania nocą.
[ Dodano: 12-02-2011, 12:18 ]
regon napisał/a: | mits00 fotki fajne tylko nie włączysz tych światełek gdy będziesz miał samochody z przeciwka, wtedy i marian i zwierze może wypaść z nienacka. Chyba, że włóczysz sie po miejscach gdzie nik oprócz ciebie nie jeździ i masz cały czas je włączone. | Użyam ich z taką samą frekwencją jak ty swoje światła drogowe.
regon - 12-02-2011, 12:30
mitsu00 napisał/a: | Użyam ich z taką samą frekwencją jak ty swoje światła drogowe. |
czyli skórka niewarta wyprawki - mimo, iz duzo jeżdżę.
Muciek - 12-02-2011, 13:35
regon napisał/a: | mitsu00 napisał/a: | Użyam ich z taką samą frekwencją jak ty swoje światła drogowe. |
czyli skórka niewarta wyprawki - mimo, iz duzo jeżdżę. |
Łeeee, ja to myślałem że to cały czas działa, a jak to ma być jako długie to szkoda zachodu jak dla mnie.
mitsu00 - 12-02-2011, 13:54
Muciek napisał/a: | Łeeee, ja to myślałem że to cały czas działa, a jak to ma być jako długie to szkoda zachodu jak dla mnie. | Oj chłopaku, chłopaku.....
Muciek - 12-02-2011, 14:01
mitsu00 napisał/a: | Muciek napisał/a: | Łeeee, ja to myślałem że to cały czas działa, a jak to ma być jako długie to szkoda zachodu jak dla mnie. | Oj chłopaku, chłopaku..... |
No bo tak zachwalałeś to myślałem, że cały czas dają takie eleganckie światło i wtedy to byłoby pięknie, ale w Polsce długich i tak się rzadko używa, chyba że ktoś mieszka z daleka od miasta i dróg gdzie dużo aut uczęszcza
mitsu00 - 12-02-2011, 14:18
Muciek napisał/a: | No bo tak zachwalałeś to myślałem, że cały czas dają takie eleganckie światło i wtedy to byłoby pięknie, ale w Polsce długich i tak się rzadko używa, chyba że ktoś mieszka z daleka od miasta i dróg gdzie dużo aut uczęszcza | Pisz proszę za siebie. Jestem z Wa-wy i prawie nonstop używam długich w trasie. Bardzo lubię jeździć wieczorem/nocą bo mniejszy ruch i płynniej się jedzie.
Muciek - 12-02-2011, 14:33
mitsu00 napisał/a: | Muciek napisał/a: | No bo tak zachwalałeś to myślałem, że cały czas dają takie eleganckie światło i wtedy to byłoby pięknie, ale w Polsce długich i tak się rzadko używa, chyba że ktoś mieszka z daleka od miasta i dróg gdzie dużo aut uczęszcza | Pisz proszę za siebie. Jestem z Wa-wy i prawie nonstop używam długich w trasie. Bardzo lubię jeździć wieczorem/nocą bo mniejszy ruch i płynniej się jedzie. |
Ja to wszystko rozumiem i piszę przecież za siebie Jak ktoś dużo jeździ i to po trasach i wieczorem to jak najbardziej.
krzychu - 12-02-2011, 14:42
mitsu00 napisał/a: | mimo że robione profesjonalna lustrzanką cyfrową Nikona. |
Trzeba było przekręcić na M i ustawić takie same parametry dla obu zdjęć... Tu nie brakło profesjonalnego aparatu tylko profesjonalnego operatora
Sorry za tekst ale jak ktoś używa słowo profesjonalne i nie wyszło to mnie lekko denerwuje.
|
|
|