Nasze Miśki - My Blu Gal by M6riano
emilio_09 - 16-03-2011, 13:21
http://www.youtube.com/watch?v=puXTqf-MkP4
Muciek - 16-03-2011, 13:27
emilio_09 napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=puXTqf-MkP4
|
Pierwszy raz widzę, jak policja tak się przygląda pseudo xenonom
sveno - 16-03-2011, 14:12
lol niebieskie światła cofania to mistrzostwo świata z jednej strony przykro mi że dostałeś mandat, ale z drugiej jak widze na drodze auta z ksenonami a bez soczewek to aż sam mam ochotę powybijać te żarniki z auta i z głowy właściciela najlepiej młotkiem, albo kluczem do kół, to naprawdę oślepia innych kierowców, zwłaszcza jak masz tak ubrudzone reflektory jak na filmiku. Chylę czoła za pomysł z "zagubieniem" dowodu przynajmniej go nie zabrali
m6riano - 16-03-2011, 14:39
Dokumenty akurat naprawde zgubione...21 listopada...;-)
Dowód rej. odbieram gdzieś za tydzień...;-)
fj_mike - 16-03-2011, 15:10
Szukałem tego tematu w spisie i nie znalazłem
sveno napisał/a: | Chylę czoła za pomysł z "zagubieniem" dowodu przynajmniej go nie zabrali |
Dobry manewr
robertdg - 16-03-2011, 15:12
m6riano napisał/a: | Dokumenty akurat naprawde zgubione...21 listopada...;-)
Dowód rej. odbieram gdzieś za tydzień...;-) | Przypomne, że jest połowa marca
Kaucz - 16-03-2011, 16:11
Jak ktoś chce zobaczyc w lepszej jakości to właśnie TERAZ leci ten odcinek ;d
Arturro-86 - 16-03-2011, 16:30
Kaucz napisał/a: | Jak ktoś chce zobaczyc w lepszej jakości to właśnie TERAZ leci ten odcinek ;d |
Właśnie to widziałem
m6riano - nie Ty montowałeś xenony
Swoją drogą... nie wiem, co masz z tym niebieskim, ale te światła wstecznego to już mogłeś białe zostawić
Kaucz - 16-03-2011, 16:38
Arturro-86 napisał/a: | Właśnie to widziałem |
Fatalnie sklejony ten odcinek. Gal pojawił się o kilka razy za dużo
Muciek - 16-03-2011, 16:57
Kaucz napisał/a: | Arturro-86 napisał/a: | Właśnie to widziałem |
Fatalnie sklejony ten odcinek. Gal pojawił się o kilka razy za dużo |
Dokładnie Też go widziałem, co mówili o jakimś wykroczeniu to Gal na tapecie się pojawiał.
Trochę drzwi kierowcy zaskrzypiały słyszałem
m6riano - 16-03-2011, 18:33
Arturro-86 napisał/a: | Kaucz napisał/a: | Jak ktoś chce zobaczyc w lepszej jakości to właśnie TERAZ leci ten odcinek ;d |
Właśnie to widziałem
m6riano - nie Ty montowałeś xenony
Swoją drogą... nie wiem, co masz z tym niebieskim, ale te światła wstecznego to już mogłeś białe zostawić |
te akurat chyba ja...ale jak to sie mówi..dobra ściema nie jest zła...
pewnie za którymś razem jak będą chcieli zabrać dowód to pewnie zmienie na białe..;-)
m6riano - 16-03-2011, 18:34
Muciek napisał/a: | Kaucz napisał/a: | Arturro-86 napisał/a: | Właśnie to widziałem |
Dokładnie Też go widziałem, co mówili o jakimś wykroczeniu to Gal na tapecie się pojawiał.
Trochę drzwi kierowcy zaskrzypiały słyszałem |
trochę skrzypią...psikałem wude40 ale po zimie muszę chyba jeszcze raz spsikać..nie chce mi sie tego rozkręcać żeby przesmarować.
m6riano - 16-03-2011, 18:35
Kaucz napisał/a: | Arturro-86 napisał/a: | Właśnie to widziałem |
No i niestety taka sława kosztuje 250 zł...;-)
m6riano - 16-03-2011, 18:40
sveno napisał/a: | lol niebieskie światła cofania to mistrzostwo świata z jednej strony przykro mi że dostałeś mandat, ale z drugiej jak widze na drodze auta z ksenonami a bez soczewek to aż sam mam ochotę powybijać te żarniki z auta i z głowy właściciela najlepiej młotkiem, albo kluczem do kół, to naprawdę oślepia innych kierowców, zwłaszcza jak masz tak ubrudzone reflektory jak na filmiku. Chylę czoła za pomysł z "zagubieniem" dowodu przynajmniej go nie zabrali |
Na szczęście na mnie nigdy nie trafisz...
1. Nie to województwo...
2. Nie te godziny...
3. Na dzień niedługo będe miał dzienne:
http://allegro.pl/swiatla...1496735322.html
i na zenonach nie będe jeździł w dzień.
Muciek - 16-03-2011, 20:01
sveno napisał/a: | ale z drugiej jak widze na drodze auta z ksenonami a bez soczewek to aż sam mam ochotę powybijać te żarniki z auta i z głowy właściciela najlepiej młotkiem, albo kluczem do kół |
Hmmm, bardzo dużo modeli aut do teraz w salonie montuje fabrycznie ksenony do lamp niesoczewkowych i co kolega na to? Może wparujesz do salonu z kluczem do kół i młotkiem Może zmienią na soczewki.
Z drugiej strony, to nie sam brak soczewki oślepia a jakość "xenona" (z tesco albo ori) oraz brak samopoziomowania.
|
|
|