Forum Dla Pań - Zegarek
Manuela - 11-03-2011, 10:05
koszmarek napisał/a: | wolałabym samochód | Biedny Marek- największa zgroza to baba z wymaganiami
koszmarek - 11-03-2011, 13:55
no zegarka za 6 czy 4 cyferki nie wymagam
eremita - 11-03-2011, 19:51
Zrobiłem tak pogadałem ze szwagierką oczywiście z duza milka (jej ulubina) w ręku a ona przyjechała do nas i pod pretekstem ze szuka zegarka i chce rady moja Ewa pokazała jaki jej się podoba
A jej zdziwienie jak jej go dąłem
taki wybrała
http://www.maxtime.pl/dane/6/T2N034.jpg
Aga - 11-03-2011, 20:28
dosyć, że tak powiem.... wystawny
ale najważniejsze, że się Ewie spodobał
oby się dobrze nosił
Manuela - 14-03-2011, 09:40
Klasyczna elegancja z odrobiną luksusu Gratuluję podstępu- boski, chytry plan
Fiona - 13-02-2018, 12:06
Jakie macie zdanie na temat zegarków takich firm jak:
Michael Kors
Daniel Wellington
czy DKNY?
Pytam sie poniewaz zastanawiam sie nad kupnem zegarka jednej z tych firm ( niestety ale na Tissota czy na Certinę mnie nie stać).
Olivia - 13-02-2018, 13:04
Te które wymieniłaś to tzw. marki własne. One nie mają własnych mechanizmów ale są kupowane u producentów takowych. Owi producenci to przedsiębiorstwa stricte budżetowe powołane pod takowe zapotrzebowanie. Jakość wykonania jest słaba, tak zegarka jak i jego mechanizmu.
Jeżeli nie stać Cię na Certine to wybierz amerykańskiego Fossila. Ceny o połowę tańsze, natomiast zegarki bardzo dobrej jakości w porównaniu do ceny. Co najważniejsze z własnym mechanizmem. Czyli w razie awarii, zegarek trafia do miejsca gdzie go kupiłaś i tam jest naprawiany. A nie jak w przypadku jakiś Diesli, Korsów, do sklepu z odzieżą, stamtąd do popularnego serwisu przy ulicy i dopiero jest naprawiany pod warunkiem że tafił do odpowiedniego zegamistrza. Przez co zegarkiem nie można posługiwać się przez 3-6 tygodni gdy jest przewożony z miejsca na miejsce.
eremita - 15-03-2018, 00:02
Fiona, jeśli nie chcesz dużo wydać to warto zwrócić uwagę na Timex czy Casio przy noszeniu codziennym nic się nie dzieje. Niestety z markami które podałaś może być tak że po roku np. złoto zacznie się wycierać albo tak jak miała znajoma chrom odpadał.
|
|
|