To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASV LIDER Wrocław - UWAGA !!! UWAGA !!!

Juiceman - 03-02-2013, 13:59

Jedź śmiało do Germaz'a tam dbają o klienta. W ASV jest wrażenie że klient to zło koniecznie...
mkm - 03-02-2013, 14:01

boski, więcej szczegółów bo nawet Twoje określenie pozostawia wiele do domysłów.
Wywyższali się, zbili Cię, czy skontrolowali Ci bilet? :wink:
Z drugiej strony jak Twoja noga więcej tam nie stanęła to co możesz wiedzieć o tej firmie :roll:
Tak czy owak opisz dokładnie co Cię spotkało i czemu piszesz dopiero po zmianie marki?

boski - 08-02-2013, 11:51

mkm,

Kupiłem u nich Lancera w 2010 roku. Chwilę po zakupie tj po 3kkm miałem już dość ich nie precyzyjnych wypowiedzi, zmiany dat przeglądu, nie chęci sprzedaży akcesorii, i chamstwa z kórym się tam spotkałem. Moją sprawę ASV masz opisaną kilka wątków niżej. Nie zmieniłem marki VW to drugie auto w rodzinie.

mkm - 18-02-2013, 01:40

boski, takie życie. Bez względu na to czy kupujesz dom czy kawałek chleba jak masz trafić na mendę to trafisz.
Mnie w ASO (innych marek :biggrin: ) też wiele rzeczy drażni, niektóre wypowiedzi "techniczne" są na tak żenującym poziomie, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.
Szkoda nerwów na niektóre typy, bo i tak tego nie zmienisz. Albo poszukaj innego "typa", albo zmień ASO z nadzieją, że gdzie indziej będzie lepiej.
Nie raz i nie dwa pisałem, że "duch Polmozbytu" wiecznie żywy w naszym kraju i podejrzewam, że trzeba ze dwóch pokoleń, żeby się go pozbyć :roll:

mario009 - 09-03-2013, 21:15

Jakoś te serwisy we Wrocławiu nie mają szczęścia, kiedyś lat parę temu był "OWCZARZ" kupiłem tam colta nowego i tyle mnie tam widzieli. Padaczka na całego. Przez to serwisowałem w Opolu bo najbliżej.
Germaz też mi się nie widzi. chciałem kupić tam lampę podali mi cenę katalogową 2x większa. Kupiłem w innym serwisie w polsce.
Tak to jest niektórzy doją ile mogą.

maćko z lubań - 20-03-2013, 14:01

Po raz kolejny muszę pochwalić ASV w porównaniu do innych wpisów, rozmowa i załatwianie wszystkiego na poziomie i bez problemów - może po prostu trzeba porozmawiać z panami w serwisie spokojnie a nie skakać z gębą bo coś się w aucie popsuło? Trafiliśmy tak z pierwszym L200 kupionym w Krakowie no i dzięki obsługi ASO i bezawaryjności auta zostaliśmy przy marce i modelu, a drugie L200 kupiliśmy już w ASV. Szkoda trochę, że Pan Bartek odszedł z serwisu bo sprawiał wrażenie najbardziej rezolutnego i zawsze potrafił zaproponować rozwiązanie optymalne dla jakości przeprowadzonej naprawy i portfela klienta, ale żeby nie było Panowie: Robert i Krzysztof również bardzo dobrze sobie radzą. Co do salonu mam w tym dziale znacznie mniejsze doświadczenie z obsługą, ale zarówno miałem styczność z Panem Jackiem jak i z Panem Radosławem i obsługa w tym dziale również jak najbardziej na akceptowalnym poziomie. Gdyby Skoda miała taką obsługę to pewnie nie byłoby mnie tutaj, bo pomimo, że Octavia była autem bezawaryjnym to na myśl o ASO Skody wszyscy w domu dostawali drgawek.
SztolpenOS - 27-04-2013, 20:34

Negatywne opinie dotycza rozumiem serwisu? Nikt sie nie przejechal przy kupnie nowego auta?
lurek - 10-10-2013, 12:59

Byłem ostatnio na sprawdzeniu czujników parkowania, miło, rzeczowo, samochód sprawdzony i usterka wykryta (brak sterownika, poprzedni właściciel zamontował tylko zderzak z czujnikami ;P). Do tego włączenie trybu "skandynawskiego". Cena: czujniki - zero (bo w sumie nie było co robić), modyfikacja w kompie -70zł. Do tego herbatka, miła pogaducha - nie ma na co narzekać. Imion nie zapamiętałem ale było dwóch Panów i obaj przyjaźni.

Wybieram się tam znowu, na lakierownie - mydelniczka wymusiła pierwszeństwo i przód porysowany :axe:

seweryn - 12-12-2013, 14:07

ja osobiście tez nic nie mam do ASV lider. Zawsze miło, sympatycznie i uprzejmie. Może po prostu trafiłem na fajnych ludzi. Ale ludzie są tylko ludźmi i zawsze można źle trafić :) Pozdrawiam kierownika serwisu pana Krzysztofa.
Alfik76 - 11-04-2014, 21:46

Jestem na bieżąco z Germaz z Wrocławia. Obsługa b. dobra, jak na razie przynajmniej. Byłem w sobotę oglądnąć autka. Był mały ruch, więc zaproponowano mi nawet jazdę próbną. Wrażenia z jazdy ciekawe na tyle, że po negocjacjach zdecydowałem się na zakup. :)
Niestety autko będzie dopiero w czerwcu w Polsce :( . Teraz czekam na oferty ubezpieczeń i leasingu oferowanych u tego dealera.
W miarę rozwoju "akcji" będę informował o współpracy z Germaz'em.

Apropo Opola i usług delara i serwisu to słyszałem tylko same dobre rzeczy.