To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance, sedan, Trzebiel 2002rok, pr

pompec - 01-03-2011, 15:15

ale ten ruski dekoder pokazuje wypust 07.2000
fj_mike - 01-03-2011, 15:24

pompec napisał/a:
ale ten ruski dekoder pokazuje wypust 07.2000

Dlatego napisałem wcześniej, że nie jest wiarygodny ;)

Anonymous - 02-03-2011, 18:10

galant odjechał dziś do szczecina :D więcej opisze nowy właściciel we właściwym dziale :D ogólnie stan tak jak pisałem warty tych pieniążków.

pozdrowienia dla niezdecydowanych :finga: przy tej konfiguracji nie ma co się zastanawiać tylko trzeba jechać i oglądać :P

fj_mike - 02-03-2011, 18:29

Derpin napisał/a:
galant odjechał dziś do szczecina :D

Czy wy je kolekcjonujecie w tym Szczecinie :D :D :D

Anonymous - 02-03-2011, 18:35

tak jak pisałem, wiedziałem, że to dobra sztuka a jeden forumowicz z zachpom, szukał czegoś takiego to aż żal było go nie zabrać :P ogólnie to gdybym nie wyjechał w weekend na delegacje to gal ten byłby już w szczecinie w niedziele, a tak nowy nabywa musiał czekać na inny możliwy transport :P
pompec - 02-03-2011, 19:28

zadzwoniłem dziś do sprzedawcy powiedzieć, że jednak nie przyjadę (nie mogłem się przekonać do koloru innego niż srebrny) a on, że auto właśnie odjechało :lol:
KamilR10 - 02-03-2011, 23:10

Derpin Jak się domyślam auto pochodzi od Mateusza? :mrgreen:
Anonymous - 03-03-2011, 00:29

zgadza się :) inaczej nie pisał bym, że jest warty tych pieniążków :P wybadałem wcześniej teren, ostatnio przewinęło się przez chłopaków kilka naprawdę porządnych sztuk, między innymi Twoja, Jogurta, moja i ten z tego tematu, ale wiem też, że Mateusz czyta nasze forum to od razu napiszę żeby przypadkiem nie obrósł w piórka i nie zaczął ciągać byle czego :P ;) na dobrą renomę pracuje się długo ale stracić można ją łatwo więc Panie Mateuszu tak trzymać! 8) :D
KamilR10 - 03-03-2011, 00:37

Dokładnie :wink: Też to zauważyłem że ostatnio same konkretne fury są u Mateusza :mrgreen: Jest w czym wybierać, ale wiadomo z zakupem trzeba się spieszyć bo takie auta idą momentalnie :P Czego najlepszych przykładem jest ten :P
Anonymous - 04-03-2011, 00:22

pompec napisał/a:
zadzwoniłem dziś do sprzedawcy powiedzieć, że jednak nie przyjadę (nie mogłem się przekonać do koloru innego niż srebrny) a on, że auto właśnie odjechało :lol:

słyszałem że jednak było odrobinę inaczej :wink:

ale dobrze że znalazło się i coś dla Ciebie :) tylko tym razem nie zastanawiaj się za długo bo znowu odjedzie z kim innym za sterami :P

pompec - 04-03-2011, 00:40

Derpin napisał/a:
słyszałem że jednak było odrobinę inaczej

było dokładnie tak, że ja powiedziałem, że mam duże wątpliwości co do koloru... nie zdążyłem powiedzieć, że nie przyjadę, jak Tomek powiedział, że rozwieje moje wątpliwości bo auto właśnie odjechało... czyli stwierdzenie: "zadzwoniłem dziś do sprzedawcy powiedzieć, że jednak nie przyjadę" nie jest nieprawdą... ale to na marginesie :P
Derpin napisał/a:
le dobrze że znalazło się i coś dla Ciebie tylko tym razem nie zastanawiaj się za długo bo znowu odjedzie z kim innym za sterami

tego też odpuszczam... 8) choć go nie oglądałem... żeby było fair... moja decyzja na "nie" nie jest uwarunkowana oględzinami...

Mithrill - 10-03-2011, 21:41

Ależ mi się podoba ten wątek.
Chyba najfajniejsze "sprzątnięcie" Gala. :mrgreen:

"My tu gadu-gadu o VIN, a tam się Misiek sprzedał".

Można prosić o linka do "Naszych Miśków" (jeżeli już jest odpowiedni topic z tym wozem)?

Anonymous - 11-03-2011, 12:01

Mithrill, topic o który prosiłeś: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=61643

ogólnie to szczecin sprząta same pysze kąski :P na mojego białego też się co niektórzy czaili a nikt nie był oglądać, to samo z Rafała Bandytą gościu już miał brać ale zabrakło gotówki a miał podjechać dzień po nas, ale nie było zaliczki to nie było rezerwacji na auto wiec braliśmy :D

KamilR10 - 11-03-2011, 12:37

Derpin napisał/a:

ogólnie to szczecin sprząta same pysze kąski :P na mojego białego też się co niektórzy czaili a nikt nie był oglądać, to samo z Rafała Bandytą gościu już miał brać ale zabrakło gotówki a miał podjechać dzień po nas, ale nie było zaliczki to nie było rezerwacji na auto wiec braliśmy :D

Nie ma co się zastanawiać, trzeba jechać, oglądać i brać, tym bardziej że to auta z pewnego źródła :wink: Bo później można żałować, a ciężko jest znaleźć dobrego Galanta :wink:

pompec - 11-03-2011, 17:07

jak by był srebrny, to bym się autentycznie powiesił na najbliższej gałęzi :P ale na prawdę mi ulżyło bo biłem się z myślami i nie mogłem się przekonać do innego (zwłaszcza ciemnego) koloru... teraz u chłopaków jest srebrny, ale w manualu i bez skóry... a ja się uparłem i już :evil: (zwłaszcza na skórę)... ja mam czas... swojego będę opychał dopiero jak kupię tego wymarzonego... i jeszcze na marginesie... przy okazji tej sytuacji nauczyłem się jak podjąć decyzję czy jechać po jakieś auto czy nie... wystarczy wyobrazić sobie drogę powrotną do domu nowo zakupionym Galem i sprawdzić czy jest się do końca szczęśliwym... ani w jednym, ani w drugim przypadku bym nie był :(