Nasze Miśki - Galantomania
Anonymous - 04-04-2011, 19:41
tomek84 napisał/a: | jakie koszta za 2 plecionki z montażem?? |
odpowiem za Łukasza bo robił w tym samym zakładzie co ja ;D 3 stówki
fck napisał/a: | może podzielisz się odczuciami i porównasz SE z Avance, co lepsze Wiem, że sporcik |
Łukasz może jeszcze też porównac gdi i v6 i kombi do sedana, bo takie opcje też mu się przewineły przez rączki
Tomek - 04-04-2011, 19:50
Derpin napisał/a: | tomek84 napisał/a: | jakie koszta za 2 plecionki z montażem?? |
odpowiem za Łukasza bo robił w tym samym zakładzie co ja ;D 3 stówki |
to rzekłbym: standardowo
ja u siebie mam 1 do zrobienia niedługo
ale chyba walne od razu 2
wookash83 - 04-04-2011, 21:43
tez polecam ta opcje..ja mialem jedna juz dziurawa (stad te bulgotanie) a druga jeszcze trzymala ale juz byla u kresu... co do ceny taniej można by znalesc ale Ci naprawde sprawnie to robia i poki co maja dobra opinie..
fck w sporcie zdecydowanie lepiej podobala mi sie tapicerka (teraz juz wiem ze i tak najlesza jest skora;)) i twardość siedzien w Avance jakies takie miekkie byly no i nie lubie marmurka w Avance chociaz na zywo lepeij wyglada niz na zdjeciach (juz sie przyzwyczailem)..
co do wygladu Avance dla mnie mlodziej wyglada i to duzy plus ale obiema wersjami bym nie pogardzil bo pod wzgledem przyjemnosci jazy sa takie same
wookash83 - 10-04-2011, 15:44
dziś ciekawe zdarzenie: z rana idę do samochodu wsiadam już chcem jechać a tu za wycieraczka jakas kartka..mysle pewnie ktoś nabluzgał że źle zaparkowałem a tam:
"jestem zainteresowany zakupem jesli jest możliwość porosze o kontakt pod numer...."
tak w skrócie zapisane było
fj_mike - 10-04-2011, 15:47
Nie ma się czemu dziwić
Misiek robi wrażenie
Anonymous - 10-04-2011, 15:58
zadzwoń zapytaj ile da ?
Rafal_Szczecin - 10-04-2011, 16:00
rzuc mu 30 kawalkow
wookash83 - 10-04-2011, 16:06
noo fakt taka cena była by dobra heh ale nigdzie nie dzwonie zabardzo zadowolony z niego jestem a że już trochę zmian samochodów było to trzeba się ustatkować
Rebelias - 10-04-2011, 16:51
Bardzo ładny:) Przejechałem się raz takim i zakochałem się w Mitsu No ale na takiego jeszcze trochę popracować:(( Bezawaryjności i przyczepności życzę Pozdrawiam...
wookash83 - 10-04-2011, 17:51
Rebelias90 dzięki przyczepności na 18-nastkach az nadto
wookash83 - 19-04-2011, 13:29
dziś z racji nadchodzących ciepłych dni podjechałem na przegląd klimy z ozonowaniem oraz wymianą filtra kabinowego..Niemiec dbał o klime więc dużo pracy nie było razem ta przyjemność kosztowała 235zl i w końcu po wyłączeniu klimu nie ma przykrego zapaszku
wookash83 - 25-04-2011, 20:31
nie mogłem się powstrzymać zdjęcia z dzisiejszej sesji Galantów zrobione przez stary alfer jestem ciekaw czy i inne będą też tak dobre wybrałem kilka gdzie i mój Gal sie znalazł..
reszta jest dodana przez Marcina na http://forum.mitsumaniaki...=63086&start=30
stary alfer - 25-04-2011, 20:35
wookash83 napisał/a: | jestem ciekaw czy i inne będą też tak dobre |
Z dobre to ja bym nie szalał
Zrobione poprostu
wookash83 - 08-05-2011, 14:35
hym dziś nieciekawa historia: od rana miałem 3 telefony od znajomych z Kołobrzegu akurat byłem w trasie a zaniepokoiło ich to (z gazety.pl):
Dwa samochody zderzyły się czołowo w podkołobrzeskim Zieleniewie. Jeden kierowca zmarł na miejscu, drugi w drodze do szpitala.
Do tragicznego wypadku doszło chwilę przed godz. 9 na drodze nr 102, którą bezpośrednio wjeżdża się do Kołobrzegu. Czołowo zderzyły się dwa auta: volkswagen golf oraz mitsubishi. Nie wiadomo jeszcze, jakie są przyczyny wypadku. Trwa ich ustalanie. - Wiadomo na pewno, że 68-letni kierowca golfa zjechał na lewy pas jezdni i uderzył w nadjeżdżające z naprzeciwka mitsubishi - informuje rzecznik kołobrzeskiej policji, mł. asp. Andrzej Duda. - Być może 68-latek zasłabł.
Kierowca golfa zginął na miejscu. Kierujący mitsubishi, 28-letni mężczyzna, zmarł w drodze do szpitala. Droga w Zieleniewie jest już przejezdna.
http://szczecin.gazeta.pl...l#ixzz1LlMvRfhe
jeszcze nie wiem jaki model ani czy to ktoś od nas ale ciarki mnie przeszły..
wookash83 - 08-05-2011, 14:37
znajomi połączyli fakty zemną (faktycznie jechałem ta trasą) i od razu zaniepokojone telefony..
|
|
|