Nasze nieMiśki ;-) - Insignia OPC line
Antyey - 14-05-2011, 13:52
kochajj napisał/a: | no to coś mogę już powiedzieć.
Zrobiłem 13000 od 3 kwietnia i nie oddam autka przez długi czas. Dla mnie rewelaacja, jak narazie bez awaryjnie. W autku jest od nowości box na 205km i 497Nm... |
No to oby tak dalej Bo mnie Hertz w UK 3 miesiąc z rzędu torturuje Insignia CDTi w automacie i szczerze mówiąc, mam już serdecznie dość tego auta. Plastiki udające drewno, automat szarpie, rwie i ma zawiasy, fotel średnio wygodny... No ale to nie OPC
Niech służy długo i efektywnie (niekoniecznie efektownie )!
joachim69 - 22-05-2011, 23:58
Od tygodnia mam zastępczą Insignie z aso na czas naprawy mojego 2.0T i porównując do Outlandera to jest lekka przepaść , plastiki miękkie ,przełączniki podświetlane , fotel twardy , reflektory rewelacja ,czujniki cofania działają , lusterko się ściemnia a klima jest dwu strefowa i działa , ogólnie jestem autem zachwycony tym bardziej że jakbym kupił Opla to by mi jeszcze troszkę $$ zostało w kieszeni .
Juiceman - 23-05-2011, 00:14
Kołka to rewelka jak na serie ; ) chociaż od RS6 z 2011 =) Autko fajnie się prezentuje
kochajj - 24-05-2011, 21:09
joachim69 napisał/a: | Od tygodnia mam zastępczą Insignie z aso na czas naprawy mojego 2.0T i porównując do Outlandera to jest lekka przepaść , plastiki miękkie ,przełączniki podświetlane , fotel twardy , reflektory rewelacja ,czujniki cofania działają , lusterko się ściemnia a klima jest dwu strefowa i działa , ogólnie jestem autem zachwycony tym bardziej że jakbym kupił Opla to by mi jeszcze troszkę $$ zostało w kieszeni . |
a podróż w fotelach RECARO to jest dopiero piekna jazda... w zeszłym tygodniu przejechałem 950km bez przystanku po naszych pieknych drogach, a posladki nie bolały...
Do tego lampy i AFL to najlepszy bajer w autku jaki można sobie wyobrazić.
Marcin-Krak - 24-05-2011, 22:09
kochajj napisał/a: | bez przystanku po naszych pieknych drogach, a posladki nie bolały... |
Ciekawe na ile to kwestia tylko foteli
joachim69 - 27-05-2011, 22:10
rozumiem że mówisz o tych sportach fotelach bo w prawdziwej OPC jest fajny kubeł ,
[/list]
Piwor - 27-05-2011, 22:28
Astra H OPC? Identyczne.
kochajj - 31-05-2011, 19:41
dokładnie takie recaro mam u siebie - kubły
::)
badmdfk - 31-05-2011, 20:29
A ja muszę się wtrącić i dodać, że fajna ta insignia, ale niestety ma tylko pakiet opc co niewiele ma wspólnego z prawdziwą insignią opc szczególnie na zewnątrz (zderzaki) o silniku nie wspominając ale autko piękne miałem okazję się bujać bo akurat pracuję w tej firmie;). I nie chwaląc się miałem też okazję bujnąć się nową Amperą.
kochajj - 31-05-2011, 20:55
badmdfk napisał/a: | A ja muszę się wtrącić i dodać, że fajna ta insignia, ale niestety ma tylko pakiet opc co niewiele ma wspólnego z prawdziwą insignią opc szczególnie na zewnątrz (zderzaki) o silniku nie wspominając ale autko piękne miałem okazję się bujać bo akurat pracuję w tej firmie;). I nie chwaląc się miałem też okazję bujnąć się nową Amperą. |
Przecież w tytule jest OPC LINE
j-rules - 31-05-2011, 21:01
momoent obrotowy poraża :O
Miałem przyjemnosc taka zaliczyc trase do Niemiec. W sumie fjkanie chodziło, ale było nówka wtedy. CDTi 160KM. Moc nie powalała, ale w zupelnosci wystarczala by ta ciezka bryke fjanie rozpedzac. Felga 18, na drodze jak przyklejona. Z wad - idiotycznie działający gadzet - jakis pilot świateł drogowych co sie same włączały i wyłączały w nocy niby wyczuwając swiatlo. Oczywiscie nie sprawdzalo sie to i czesto oslepialo kierowców z przeciwka..
Dla odmiany powiem ze Insignia ta do dzis sporo jezdzi i zadnych problemow nie sprawia.
kosty blacharki to masakra - na przyklad nowa maska 2000 zł (do Mondeo mk4 400zł...)
badmdfk - 31-05-2011, 21:13
kochajj napisał/a: | pełen pakiet OPC wewnątrz i zewnatrz |
tym się zasugerowałem
joachim69 - 31-05-2011, 23:46
kochajj napisał/a: | dokładnie takie recaro mam u siebie - kubły
::) | zazdroszczę piękne sztuki , co do napędu to niestety ale Opel jest ciężki strasznie coś koło 1800 kg nic dziwnego że to nie jedzie
kochajj - 01-06-2011, 07:15
zgadza się... klocek straszny... jednak po programie na i prawie 500Nm daje radę
Anonymous - 01-06-2011, 16:11
Jakie spalanie tego klocuszka Bo cos mi sie ta Insignia podobuje
|
|
|