Nasze Miśki - MITSUBISHI LANCER GTS-BLACK EDITION PART II
krzychu - 02-05-2011, 13:49
Bo są te same
Zainteresuj się zaciskami i jarzmami od Outlandera. Jednak sporo więc mm i 2 tłoczki. Na pewno wyjdzie 1/3 ceny tego co napisałeś.
capelush - 03-05-2011, 13:25
do przemyslenia hamulce...nie jestem pewien czy sa te same co w poprzednim. caly czas mam porownanie. wydaje mi sie ze sa inne-ale nie sprawdzalem w katalogach.
ciekawsza rzecz ktroa ostatnio znalazlem i troche pogadadalem jaka jest szansa to wsadzic i co uzyskac...
http://www.roadracemotors...products_id=286
michaello - 20-05-2011, 22:43
capelush napisał/a: | powiem tak- ja jestem mega przeciwny takim przerobkom- ale mialem okazje zobaczyc te ledy na zywo- i od razu podjalem decyzje. na tych zdjeciach slabo to widac-ale w rzeczywistosci bardzo podkreslaja auto i naprawde fajnie swieca i sa mega sloidnie wykonane. |
Tak, fajne sa owszem, ale czy maja homologacje europejska. W przypadku jakiegokolwiek zdarzenia z wyplata odszkodowania mozna sie pozegnac, niestety. Rzeczoznawca od razu to wylapie.
Student - 23-05-2011, 07:42
A ja powiem szczerze nie rozumiem całego tego zamieszania z tym GTS-em.
Kolega wsadził kupę kasy w jeżdżącą wannę i poza wygledem nic nie uzyskał poza satysfakcją , szacun za zacięcie w temacie.
Kosztami osiągnął EVO X ale nadal nie ma EVO.
Za 100tys. można mieć w dobrym stanie X-tkę z małym przebiegiem np. ze Szwajcari i mieć naprawdę fajną zabawę.
mkm - 23-05-2011, 10:36
Student, porównaj koszty eksploatacji EVO i "cywila"
Student - 23-05-2011, 12:00
Chyba nie mówisz o paliwie bo ludziom głównie z tym się to kojarzy.
capelush - 23-05-2011, 15:09
nie do konca rozumiem Student o czym mowisz? jakie pieniadze - do evo to duzo brakuje zeby miec podobne koszty. nawet jesli mowimy o ralliart to takze calkiem sporo- wrzucenie zestawu turbo, hamulcow, zawieszenia, wydechu to i tak duzo nizszy koszt anizeli ralliart- jasne bedzie naped na przod...
czy wanna? hmmm czasami mam wrazenie ze jest twardszy od focusa st...takze tez nie do konca.
capelush - 20-09-2011, 22:32
up
auto na sprzedaz- upragnione evo juz czeka.
do auta doszly nowe opony zimowe- 16"- dunlop 3d (kupione w zimie 2010) oraz letnie letnie 18" toyo T1R(kupione 2 miesiace temu)
czekaja takze na montaz fotele recaro z evo X GSR (z poduszkami)
za chwile auto ma przeglad.
postaram sie wystawic jutro ogloszenie.
jesli ktos zainteresowany to PW
londolut - 22-09-2011, 08:31
Capelush, jest na forum dział sprzedam i tam wystaw auto, ok?
mkm - 01-10-2011, 09:02
capelush, treść informacji przywrócona, link do aledrogo z pierwszego postu usunięty.
londolut, wyedytowałeś czystą informację o sprzedaży, która jest dopuszczalna.
|
|
|