Pajero III - [3.5V6] Psujemy... Chcę włożyć kombajn 2din.
voy - 21-11-2011, 09:32
Kabel zasilający kamery i kabel z radia idą do tego samego przewodu w lampie? Sorry, za lamerskie pytania ale wolę sie upewnić niż naprawiać radio.
Ktoś może wie, którędy idzie wiązka od tylnej lampy? Nie chcę ciągnąć kabla sygnałowego z radia na tył samochodu, może da się wpiąć gdzieś po drodze? W serwisówce nie mogę tego namierzyć.
karolgt - 21-11-2011, 21:52
no tak.
chincz - wejście sygnału z kamery
a +12V idzie na sygnał (jeden kabel) do radia że ma się przełączyć na wejście kamery.
voy - 25-11-2011, 10:16
A gdzie najwygodniej się wpiąć w przewód idący do wstecznego? Widzę, że jak się otworzy klapkę gdzie jest podnośnik, to jest dostęp do wiązki kabli, tylko który to z nich?
karolgt - 25-11-2011, 10:22
voy napisał/a: | A gdzie najwygodniej się wpiąć w przewód idący do wstecznego? Widzę, że jak się otworzy klapkę gdzie jest podnośnik, to jest dostęp do wiązki kabli, tylko który to z nich? |
dokładnie Ci nie powiem, bo nie mam Pajero:)
ja wpiąłem się parę cm przed wtyczką do lampy.
Łatwo dzięki temu sprawdziłem dokładnie w które kable mam się wpiąć i nie było praktycznie żadnego rozkręcania tapicerki itp.
zbyszekm2 - 25-11-2011, 12:24
voy napisał/a: | A gdzie najwygodniej się wpiąć w przewód idący do wstecznego? Widzę, że jak się otworzy klapkę gdzie jest podnośnik, to jest dostęp do wiązki kabli, tylko który to z nich? |
w wiązkę która idzie do tylnej lamy do żarówki od wstecznego.
voy - 01-12-2011, 09:59
zbyszekm2 napisał/a: | w wiązkę która idzie do tylnej lamy do żarówki od wstecznego. |
Tak właśnie zrobiłem, walczyłem 6 godzin, rozebrałem pół samochodu ale sie udało. Wszystko zamontowane włącznie z kamerą cofania, anteną gps i mikrofonem do telefonu. Nawet udało się nic nie połamać.
Czy ktoś może wie jakie głośniki są zamontowane w PIII krótkim z 2002 r.? Średnica, moc? Pewnie będę je chciał również z czasem wymienić.
zbyszekm2 - 01-12-2011, 10:50
voy napisał/a: | zbyszekm2 napisał/a: | w wiązkę która idzie do tylnej lamy do żarówki od wstecznego. |
Tak właśnie zrobiłem, walczyłem 6 godzin, rozebrałem pół samochodu ale sie udało. Wszystko zamontowane włącznie z kamerą cofania, anteną gps i mikrofonem do telefonu. Nawet udało się nic nie połamać.
Czy ktoś może wie jakie głośniki są zamontowane w PIII krótkim z 2002 r.? Średnica, moc? Pewnie będę je chciał również z czasem wymienić. |
wymię na głośniki z P4 są super. i pasują.
voy - 01-12-2011, 11:15
zbyszekm2 napisał/a: |
wymię na głośniki z P4 są super. i pasują. |
A kosztują?
vanosik - 20-03-2017, 22:48
Hey.
Odswieżam temat.
Czy ma ktos z Was kombajn na androidzie?
Poszukuje opinii
|
|
|