Nasze Miśki - Sportowa Elegancja
Lipa - 04-07-2011, 10:48
Ładny Galancik, moim zdaniem zrobiony bardzo gustownie i ze smakiem, ale ta zaślepka straszy ludzi, ja bym ją usunął...
Spoilerek pierwsza klasa, też sobie chyba taki zamontuje u siebie,ja bym jeszcze przyciemnił szybki i posadził go na glebę.
Torp12 - 04-07-2011, 14:26
Lipa napisał/a: | Ładny Galancik, moim zdaniem zrobiony bardzo gustownie i ze smakiem, ale ta zaślepka straszy ludzi, ja bym ją usunął...
Spoilerek pierwsza klasa, też sobie chyba taki zamontuje u siebie,ja bym jeszcze przyciemnił szybki i posadził go na glebę. |
Zaslepka jest po to zeby złodzieja nie krociło. Szukam okleiny ciemniejszej żeby się mniej odróżniała.
Gleba jest w planach, a szybki, coz moim zdaniem za duza zadyma szczegolnie z tylna szyba.
robertdg - 04-07-2011, 17:55
Torp12 napisał/a: | Portki nie ruszono bo: tam rura jest tak gruba ze nie ma sensu jej wymieniac bo ona nie przekoroduje, oslona termiczna jest tak pordzewiala ze jak zdejme to nie zaloze:) | Sprawdzałeś chociaż czy na połaczeniu 2-1 nie popękały spawy
m6riano - 04-07-2011, 22:52
Torp12 napisał/a: | Lipa napisał/a: | Ładny Galancik, moim zdaniem zrobiony bardzo gustownie i ze smakiem, ale ta zaślepka straszy ludzi, ja bym ją usunął...
Spoilerek pierwsza klasa, też sobie chyba taki zamontuje u siebie,ja bym jeszcze przyciemnił szybki i posadził go na glebę. |
Zaslepka jest po to zeby złodzieja nie krociło. Szukam okleiny ciemniejszej żeby się mniej odróżniała.
Gleba jest w planach, a szybki, coz moim zdaniem za duza zadyma szczegolnie z tylna szyba. |
O jakiej zaślepce mowa?
Jeśli będziesz chciał robić szybki to polecam dobry i sprawdzony warsztat ze zniżkami dla MM.
ps. ale na ten spot 12.07 już chyba wpadniesz?
Torp12 - 04-07-2011, 23:22
m6riano napisał/a: |
O jakiej zaślepce mowa?
Jeśli będziesz chciał robić szybki to polecam dobry i sprawdzony warsztat ze zniżkami dla MM.
ps. ale na ten spot 12.07 już chyba wpadniesz? |
O tej pod klimatroniciem.
Szybki jesli zrobie to na samym koncu, teraz sa inne plany;)
No bede bede, moge miec najwyzej rozebrany troche w srodku:) Chce obczaic jak m6riano zrobiles to podswietlenie bagara u kelerona:)
m6riano - 05-07-2011, 00:12
Po co obczajać...powiedz tylko słowo...a zrobie ci tak samo na spocie..;-)
Torp12 - 05-07-2011, 09:25
m6riano napisał/a: | Po co obczajać...powiedz tylko słowo...a zrobie ci tak samo na spocie..;-) |
Hehehehehe:) m6riano mozemy pokombinowac, tylko ja chce zeby tej listwy ledowej bylo jak najmniej widac:) no i jeden jasny (bialy) kolor a nie dyskoteka;)
m6riano - 05-07-2011, 16:39
1.Jej wcale nie widać bo ma 2mm "wysokości"...
2.mogę ci założyć dowolny kolor...no może bez czarnego..;-)
3.Jeśli biały (zakładam że zimny) to słabszy("300", taki jak ma Keleron) czy mocniejszy("600", Owczar ma ale nie cały metr tylko ok 30cm)
Torp12 - 05-07-2011, 20:01
m6riano napisał/a: |
3.Jeśli biały (zakładam że zimny) to słabszy("300", taki jak ma Keleron) czy mocniejszy("600", Owczar ma ale nie cały metr tylko ok 30cm) |
Nie widzialem ani tego ani tego wiec ciezko mi sie wypowiedziec:) Taki zeby ladnie dokladnie doswietlalo:)
m6riano - 05-07-2011, 20:36
To i 300 i 600 ładnie ci doświetli...;-)
Torp12 - 05-07-2011, 22:51
To już sam zdecyduj:)
Przygotowuje sobie kufer do malowania noxudolem. Rozbebeszyłem dzisiaj caly:) Przy okazji wyjolem antene i bede probowal ja naprawic:)
m6riano - 05-07-2011, 23:04
To mam nadzieje że złożysz to wszystko do 12?;-)
Torp12 - 05-07-2011, 23:06
Tez mam taka nadzieje
Tak czy siak bede:) Jak zloze kufer to wyjme tylne siedzenia
Torp12 - 06-07-2011, 20:26
No i dobralem sie do zrodla bólu w antenie. Pękło to białe cięgno w baciku. Jutro postaram sie kupic od daewoo no i bedzie walka z "grzybkami" i złożeniem:) Ciekawy smar jest w środku oryginalny o konsystencji masla wyjetego z lodowki:)
sveno - 06-07-2011, 21:00
Torp12 napisał/a: | Pękło to białe cięgno w baciku. | to normalne w Galantach
Torp12 napisał/a: | Jutro postaram sie kupic od daewoo no i bedzie walka z "grzybkami" i złożeniem:) |
Brat mi kupił w jakimś sklepie w Wawie gdzieś na ul. Patryiotów, żadnej walki z grzybkami, wsadzasz cały maszt z Dajewooo tylko, że pierwszy segment wchodzi na duży wcisk i przez to sie nie wysuwa, ale to nie problem, antena działa, radio odbiera, mozna powiedzieć że pasuje P&P tyle ze jest krótsza po wysunięciu
|
|
|