To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Sportowa Elegancja

Lipa - 04-07-2011, 10:48

Ładny Galancik, moim zdaniem zrobiony bardzo gustownie i ze smakiem, ale ta zaślepka straszy ludzi, ja bym ją usunął...

Spoilerek pierwsza klasa, też sobie chyba taki zamontuje u siebie,ja bym jeszcze przyciemnił szybki i posadził go na glebę.

Torp12 - 04-07-2011, 14:26

Lipa napisał/a:
Ładny Galancik, moim zdaniem zrobiony bardzo gustownie i ze smakiem, ale ta zaślepka straszy ludzi, ja bym ją usunął...

Spoilerek pierwsza klasa, też sobie chyba taki zamontuje u siebie,ja bym jeszcze przyciemnił szybki i posadził go na glebę.

Zaslepka jest po to zeby złodzieja nie krociło. Szukam okleiny ciemniejszej żeby się mniej odróżniała.

Gleba jest w planach, a szybki, coz moim zdaniem za duza zadyma szczegolnie z tylna szyba.

robertdg - 04-07-2011, 17:55

Torp12 napisał/a:
Portki nie ruszono bo: tam rura jest tak gruba ze nie ma sensu jej wymieniac bo ona nie przekoroduje, oslona termiczna jest tak pordzewiala ze jak zdejme to nie zaloze:)
Sprawdzałeś chociaż czy na połaczeniu 2-1 nie popękały spawy :?:
m6riano - 04-07-2011, 22:52

Torp12 napisał/a:
Lipa napisał/a:

Zaslepka jest po to zeby złodzieja nie krociło. Szukam okleiny ciemniejszej żeby się mniej odróżniała.

Gleba jest w planach, a szybki, coz moim zdaniem za duza zadyma szczegolnie z tylna szyba.

O jakiej zaślepce mowa?
Jeśli będziesz chciał robić szybki to polecam dobry i sprawdzony warsztat ze zniżkami dla MM.
ps. ale na ten spot 12.07 już chyba wpadniesz?

Torp12 - 04-07-2011, 23:22

m6riano napisał/a:

O jakiej zaślepce mowa?
Jeśli będziesz chciał robić szybki to polecam dobry i sprawdzony warsztat ze zniżkami dla MM.
ps. ale na ten spot 12.07 już chyba wpadniesz?

O tej pod klimatroniciem.
Szybki jesli zrobie to na samym koncu, teraz sa inne plany;)
No bede bede, moge miec najwyzej rozebrany troche w srodku:) Chce obczaic jak m6riano zrobiles to podswietlenie bagara u kelerona:)

m6riano - 05-07-2011, 00:12

Po co obczajać...powiedz tylko słowo...a zrobie ci tak samo na spocie..;-)
Torp12 - 05-07-2011, 09:25

m6riano napisał/a:
Po co obczajać...powiedz tylko słowo...a zrobie ci tak samo na spocie..;-)

Hehehehehe:) m6riano mozemy pokombinowac, tylko ja chce zeby tej listwy ledowej bylo jak najmniej widac:) no i jeden jasny (bialy) kolor a nie dyskoteka;)

m6riano - 05-07-2011, 16:39

1.Jej wcale nie widać bo ma 2mm "wysokości"...
2.mogę ci założyć dowolny kolor...no może bez czarnego..;-)
3.Jeśli biały (zakładam że zimny) to słabszy("300", taki jak ma Keleron) czy mocniejszy("600", Owczar ma ale nie cały metr tylko ok 30cm)

Torp12 - 05-07-2011, 20:01

m6riano napisał/a:

3.Jeśli biały (zakładam że zimny) to słabszy("300", taki jak ma Keleron) czy mocniejszy("600", Owczar ma ale nie cały metr tylko ok 30cm)

Nie widzialem ani tego ani tego wiec ciezko mi sie wypowiedziec:) Taki zeby ladnie dokladnie doswietlalo:)

m6riano - 05-07-2011, 20:36

To i 300 i 600 ładnie ci doświetli...;-)
Torp12 - 05-07-2011, 22:51

To już sam zdecyduj:)

Przygotowuje sobie kufer do malowania noxudolem. Rozbebeszyłem dzisiaj caly:) Przy okazji wyjolem antene i bede probowal ja naprawic:)

m6riano - 05-07-2011, 23:04

To mam nadzieje że złożysz to wszystko do 12?;-)
Torp12 - 05-07-2011, 23:06

Tez mam taka nadzieje ;)
Tak czy siak bede:) Jak zloze kufer to wyjme tylne siedzenia :P

Torp12 - 06-07-2011, 20:26

No i dobralem sie do zrodla bólu w antenie. Pękło to białe cięgno w baciku. Jutro postaram sie kupic od daewoo no i bedzie walka z "grzybkami" i złożeniem:) Ciekawy smar jest w środku oryginalny o konsystencji masla wyjetego z lodowki:)

sveno - 06-07-2011, 21:00

Torp12 napisał/a:
Pękło to białe cięgno w baciku.
to normalne w Galantach
Torp12 napisał/a:
Jutro postaram sie kupic od daewoo no i bedzie walka z "grzybkami" i złożeniem:)

Brat mi kupił w jakimś sklepie w Wawie gdzieś na ul. Patryiotów, żadnej walki z grzybkami, wsadzasz cały maszt z Dajewooo tylko, że pierwszy segment wchodzi na duży wcisk i przez to sie nie wysuwa, ale to nie problem, antena działa, radio odbiera, mozna powiedzieć że pasuje P&P tyle ze jest krótsza po wysunięciu :)