To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [WARSZTAT] ASO Mitsubishi

robertdg - 05-08-2011, 21:23

Faktycznie nieprofesjonalne podejście, no cóż to ludzie reprezentują firmę i najwidoczniej komuś się o tym zapomniało ;-)
mjsystem - 05-08-2011, 21:37

To samo powiedział miły pan w BOK importera MMC :mrgreen:
Jogurt - 05-08-2011, 22:04

2x w życiu byłem w witpolu i:
a) serwis: gość wogóle miał chyba problem że ktoś przyszedł i ma do niego pytanie,
b) salon: oglądając nowego lancera i marudząc o np plastikach we wnętrzu, gamie silników sprzedawczyni nawet nie raczyła podejść i pokazać zalety auta czy zaproponować coś innego.
mam 2 kroki do witpolu ale wolałbym zrobić 100km po nowe auto czy na serwis niż tam zajechać.

mjsystem - 06-08-2011, 06:59

Jogurt bo myslałem już, że to ja jestem jakimś trollem czy coś, że mnie nie lubią w Witpolu... :twisted:
Jogurt - 07-08-2011, 12:52

Sławek przecież dawno temu mówiłem Ci o tym jak się nimi zachwycałeś na jednym ze spotów. widać nie był to odosobniony przypadek niestety.
krzychu - 08-08-2011, 00:47

Z jednej strony mówicie "Tychy - tanie ASO", z drugiej "W Tychach jest kiepska jakość obsługi klienta". Nie sądzicie że albo jest drogo i dobrze, albo tanio i trzeba się pogodzić z pozycją petenta? Nie można mieć wszystkiego.
mjsystem - 08-08-2011, 17:46

krzychu napisał/a:
Nie można mieć wszystkiego

No to teraz mnie zasmuciłeś :cry:

maniax86 - 11-01-2012, 12:25

hmmm po każdej wizycie w ASO dzwoni zawsze do mnie szef salonu zapytać o jakość usługi a potem zazwyczaj dzwonią jeszcze z Wawy z pytaniem "czy mogę zająć Panu kilka chwilę bo chciałem zapytać Pana o usługę jaką wykonało Mitsubishi w Rybniku i bla bla bla". Nie wiem czy to coś daje ale wtedy chyba mozna przekazać niekompetencje danego ASO :shock:
mjsystem - 11-01-2012, 16:45

maniax86 napisał/a:
hmmm po każdej wizycie w ASO dzwoni zawsze do mnie szef salonu zapytać o jakość usługi a potem zazwyczaj dzwonią jeszcze z Wawy z pytaniem "czy mogę zająć Panu kilka chwilę bo chciałem zapytać Pana o usługę jaką wykonało Mitsubishi w Rybniku i bla bla bla". Nie wiem czy to coś daje ale wtedy chyba mozna przekazać niekompetencje danego ASO

Tak miałem w citroenie...Zawsze był telefon z centrali o jakość usług :mrgreen: