Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW - REFLEKSJE...
Bartek - 29-08-2005, 15:15
Nie starczy Firku! (starczy może być uwiąd) Podziękowań za wspaniały zlot nie wystarczy!!!!
Przedewszystkim dla Ciebie Firku (ulica w Bydgoszczy od soboty powinna nosić nazwe nie ks. Schulza, a Patryka (Firebee) Schulza) za organizację imprezy zapewnienie nam możliwości spotkania się.
Dla wszystkich pomagających Firusiowi, za to, że imprezka wygladala tak jak wygladala
Dla ekipy MMC, dealerów i sponsorów za to, że nie zbankrutowaliśmy
Dla Efy! i zespołu za umilanie czasu żywą muzą
Dla Kordiana za oszczędzenie spaceru powrotnego do ośrodka mojej żonie i Martusi
Dla Piotrasa z żoną za oszczędzenie mi spaceru powrotnego do ośrodka
Dla Krzyżaków za miło spędzoną niedzielę
Dla mojej żony i córci za cierpliwość
Firebee - 29-08-2005, 15:33
Schultza:) - ja ten lepszy bo mam "t" w nazwisku.. Przesadzacie kurcze kochani:) Nie gadajcie mi tak, bo sie rozkleje i dopiero bedzie:)
Dzieki
Czas myslec o dalszym rozwoju mitsumaniakow, o dalszych zlotach..
Pozdro
Firek
Efa! - 29-08-2005, 16:29
Dla naszych T R Z E Ź W Y C H kierowców w sobotę!!!
Zibi69, TommyCrazy, a także Piotr, Adaś i wszyscy wspaniali mężczyźni, którzy pomogli w sprawie z VIPami - Hip!Hip! Huuurrrra! - że Was mieliśmy!
Kofi - 29-08-2005, 17:49
Firebee napisał/a: | Przesadzacie kurcze kochani:) Nie gadajcie mi tak, bo sie rozkleje i dopiero bedzie:) |
NIEPRZESADZAMY!
Firebee napisał/a: | Dzieki
Czas myslec o dalszym rozwoju mitsumaniakow, o dalszych zlotach.. |
NO WIEC WLASNIE O TO CHODZI!!!
Anonymous - 29-08-2005, 19:38
Efa! napisał/a: |
No ja też wczoraj wpadłam na coś podobnego, co Borecki - może to też w związku z tym K-o-c-h-l-i-w-y-m wirusem Polsalera;-) ?
Firek rulezz |
ale o co chodzi? ja tylko cyknalem fote jak wyjezdzalismy z grudziadza
Krzyzak - 29-08-2005, 21:02
Patrykowi gratulujemy też jego WSPANIAŁEJ i WYROZUMIAŁEJ ŻONY przez duże Ż.
Kochamy WAS
Firebee - 29-08-2005, 23:05
My Was tez kochamy!! A nasze Zlotowe problemy rozwiązaliśmy wieczorem (Rafał zamknij oczy:)) w sypialni:) I juz bylo dobrze:P
Pozdrawiam
Buziaczki dla Was wszystkich...
KOCHAM WAS, bo jestescie ze mna!!!!
Firek
Anonymous - 30-08-2005, 08:32
ja tez dziekuje za wspolna zabawe, bylo wysmienicie.
kordiank2 - 30-08-2005, 10:56
DZIĘKI
co by więcej nie napisać, zawsze będzie za mało
polsaler czy to czasem nie było przez samo "H"? KOHAM WAAAAAS!!!!!!!!!!
Anonymous - 30-08-2005, 13:38
Niech ktoś się poświęci dla tych nieszczęśników, którzy nie byli i opisze co właściwie było na zlocie. Bo, oprócz tego, że było super, to ja nic nie wiem.
Hubeeert - 30-08-2005, 13:41
Jutro wieczorkiem przy piwie na żywo możemy Ci zdac relację >>!!CLICK!!<<
Firebee - 30-08-2005, 13:51
Mam prośbę do porzontkoffych rozdajacych zawieszki:
MMC prosi o informacje ile dokladnie bylo aut na Zlocie oraz ile osob nas odwiedzilo..
Pozdrawiam
Firek
igi - 30-08-2005, 14:09
fireczku autkuf było cos okolo 64! + punjero +opel astra (ktory w niedziele już miał jedynie sluszny znaczek przyczepiony) seat leon. W każdym samocodzie było minimum 2 osoby ale były i wesołe "autokary" np ze szczecina gdzie było 5 osób + pies! Przyjmijmy że było 3,5 osoby w samochodzie co daje łącznie koło 224 osób
EDIT: Plus jeszcze twoi ludzie i dojezdzajaćy pożniej to będzie około 250 osób
Anonymous - 30-08-2005, 14:23
Hubeeert napisał/a: | Jutro wieczorkiem przy piwie na żywo możemy Ci zdac relację >>!!CLICK!!<< |
Na razie to tylko pierdu pierdu Zero konkretów, zero nazw. Poczekam aż się coś bardziej wyklaruje.
A ktoś mógłby opisać niezależnie
Hubeeert - 30-08-2005, 14:27
To zaproponuj konkretne miejsce w okolicach Placu Zawiszy - bo my jutro tam gdzies się ulokujemy najprawdopodobniej.
|
|
|