Nasze nieMiśki ;-) - Niuńcia GOLF 4
Marcin-Krak - 08-06-2011, 17:48
Saqu napisał/a: | a tak trochę żartobliwie, nie wiem czy widzieliście reklamę zakupu golfa od babci? |
2 post w tym temacie
Saqu - 08-06-2011, 18:12
aa to sorka nie zauważyłem
Anonymous - 15-11-2011, 17:56
jakieś 4 tys temu wymiana tłumika środkowego wraz końcowym, 230 zł razem z robocizną
oraz na dniach do wymiany będzie sprzęgło kompletne sachs 700 zł z wymianą.
ceny jak widać normalne.
a tak poza tym to leje pb, płynu do spryskiwaczy, pilnuje oleju bo pali jak każde 1,4 i lata pięknie
zimówki założone, auto gotowe na sezon, a że temperatura już niska więc grzane siedzenia się przydają lubię to
Xsystoff - 15-11-2011, 21:37
Szkoda, ze nie mozecie dorezac troche wypasu do Golfera przez ten TUV, bo ceny sa smiechowe. Ja w sumie tez nie mialem jakiegos mega wypasu w A4, bo taki troche lepszy standardzik czyli 4x el. szyby, el. lusterka, klimatronic, centralny, pasywne audio, no ale nie przeszkodzilo mi to dorezac kompletnego FISu z manetka, trojramiennej skorzanej kierki od eS`ki, aktywnego audio opartego na oem`owym concercie, soczewek od eS`y, lamp tyl z polifta, grillu od eR`esa no i grafitowej skory w srodku Np. kompletna skora z angola 6 stow
Anonymous - 13-04-2012, 22:27
201 tys stuknęło, w między czasie wymiana klocków tylnych, i ostatnio zrobiony nowy TUV na 2 lata przegląd zdany celująco
jak widać auto dużo nie jeździ przez rok ok 20 tysi,
przez ten czas wleciał 2x nowy olej,
wymiana tłumika środkowego i końcowego,
wymiana sprzęgła,
wleciało jakieś tam radyjko sony z USB,
poza tym pb, dolewki oleju i heya
na dniach zmiana opon na letnie, i może znajdę wreszcie czas żeby zajrzeć co tam z odmą bo przez zimę problemów nie było, ale wiadomo lepiej zapobiegać niż leczyć
podsumowując nie taki golf straszny jak go malują nawet 1,4
Anonymous - 14-02-2013, 00:03
odgrzebuje kotleta.
~219 tys obecnie, auto dalej jeździ
jakoś przy 210tys był przegląd, wymiana oleju i wszystkich filtrów + spalonej żarówki z przodu.
gdzieś na jakimś krawężniku został zgubiony hokej - dokładka przedniego zderzaka (nie mam pojęcia jak można było to zgubić ), a tak to bezproblemowy pojazd, jedyne co to oleju trzeba pilnować.
|
|
|