To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Niuńcia GOLF 4

Marcin-Krak - 08-06-2011, 17:48

Saqu napisał/a:
a tak trochę żartobliwie, nie wiem czy widzieliście reklamę zakupu golfa od babci? :D

2 post w tym temacie :P

Saqu - 08-06-2011, 18:12

aa to sorka :P nie zauważyłem :)
Anonymous - 15-11-2011, 17:56

jakieś 4 tys temu wymiana tłumika środkowego wraz końcowym, 230 zł razem z robocizną :D
oraz na dniach do wymiany będzie sprzęgło kompletne sachs 700 zł z wymianą.

ceny jak widać normalne.

a tak poza tym to leje pb, płynu do spryskiwaczy, pilnuje oleju bo pali jak każde 1,4 i lata pięknie :)

zimówki założone, auto gotowe na sezon, a że temperatura już niska więc grzane siedzenia się przydają :D lubię to :D

Xsystoff - 15-11-2011, 21:37

Szkoda, ze nie mozecie dorezac troche wypasu do Golfera przez ten TUV, bo ceny sa smiechowe. Ja w sumie tez nie mialem jakiegos mega wypasu w A4, bo taki troche lepszy standardzik czyli 4x el. szyby, el. lusterka, klimatronic, centralny, pasywne audio, no ale nie przeszkodzilo mi to dorezac kompletnego FISu z manetka, trojramiennej skorzanej kierki od eS`ki, aktywnego audio opartego na oem`owym concercie, soczewek od eS`y, lamp tyl z polifta, grillu od eR`esa no i grafitowej skory w srodku :twisted: Np. kompletna skora z angola 6 stow ;)
Anonymous - 13-04-2012, 22:27

201 tys stuknęło, w między czasie wymiana klocków tylnych, i ostatnio zrobiony nowy TUV na 2 lata przegląd zdany celująco :)

jak widać auto dużo nie jeździ przez rok ok 20 tysi,
przez ten czas wleciał 2x nowy olej,
wymiana tłumika środkowego i końcowego,
wymiana sprzęgła,
wleciało jakieś tam radyjko sony z USB,
poza tym pb, dolewki oleju i heya :)

na dniach zmiana opon na letnie, i może znajdę wreszcie czas żeby zajrzeć co tam z odmą bo przez zimę problemów nie było, ale wiadomo lepiej zapobiegać niż leczyć :wink:

podsumowując nie taki golf straszny jak go malują :P nawet 1,4 8)

Anonymous - 14-02-2013, 00:03

odgrzebuje kotleta.

~219 tys obecnie, auto dalej jeździ 8)

jakoś przy 210tys był przegląd, wymiana oleju i wszystkich filtrów + spalonej żarówki z przodu.

gdzieś na jakimś krawężniku został zgubiony hokej - dokładka przedniego zderzaka (nie mam pojęcia jak można było to zgubić :P ), a tak to bezproblemowy pojazd, jedyne co to oleju trzeba pilnować.