To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - UWAGI DOT. DZIAŁANIA OFICJALNEGO SKLEPU MITSUMANIAKÓW

Firebee - 24-05-2011, 14:32

Specjalnie dla Koszmarkowej potwierdzam - bluzy z kapturem przez łepek będą, mam rozmiarówkę, mam kolory, mam cenę (niższa niż w Boreckowej wersji), nie mam tylko chwilowo czasu by wrzucic na sklep:)

pozdr

koszmarek - 24-05-2011, 14:51

Firku, stawiam pifo na zlocie !
Firebee - 24-05-2011, 20:04

nie będzie piwa, bo jednak bluza ma zamek od góry do dołu :twisted:
Ale możesz zamka w ogóle nie odpinać, wtedy będzie wkładana przez głowę! :mrgreen:

koszmarek - 24-05-2011, 20:12

Firebee napisał/a:
nie będzie piwa

będzie !! :) reszta via pw

Juiceman - 24-05-2011, 23:02

Kolejna uwaga ,chciałem wykonać przelew za czapkę, niestety nigdzie nie mogę znaleźć danych na jakie konto do kogo mam przesłać kasę. ( no i brak maila potwierdzającego). Miłą opcją było by umieszczenie takich informacji w dziale zarządzania kontem. :wink:
Firebee - 25-05-2011, 00:13

Zaraz po zakupie byly dane do wplaty. Poprzedni klienci od razu wplacali. Chyba ze Owczar cos zmienil?
Juiceman - 25-05-2011, 00:23

Były, były dane jak najbardziej - tylko że ich nie zapisywałem i nie płaciłem od razu (w myśl, że będę miał te dane na mailu i później wpłace :oops: )
Owczar - 25-05-2011, 00:25

Ja nic nie zmieniałem :) Trzeba by to dodać do treści maila potwierdzającego zakup, ale to w przyszłym tygodniu dopiero.
Firebee - 25-05-2011, 07:28

A bo to jest sklep, ze trzeba od razu placic:) cos z tymi potwierdzeniami jest nie tak. Obawiam sie ze wszystkie do mnie tylko ida... Juice - a info o zmianie statusu na potwierdzone dostales?
Firebee - 25-05-2011, 10:51

w/w bluza będzie kosztowała ok. 83zł + przesyłka
Seichan - 25-05-2011, 11:25

Juiceman napisał/a:
Były, były dane jak najbardziej - tylko że ich nie zapisywałem i nie płaciłem od razu (w myśl, że będę miał te dane na mailu i później wpłace :oops: )

Zwracałam też na to uwagę ;)

Owczar - 25-05-2011, 11:37

Plik zmodyfikuję, ale trzeba będzie poprosić Arka o wrzucenie na serwer. Firek. tak w ogóle to chcesz aktywować użytkowników ręcznie, czy wolisz żeby aktywowali się sami? Bo mam przygotowaną poprawkę, która pozwoli weryfikować użytkowników.
Firebee - 25-05-2011, 11:54

mogę ręcznie. W pierwszym mailu, który powinien pójść po zakupie (Seichan chyba dostałaś? inni nie..) w tej chwili załączany jest cały regulamin, w którym między innymi są napisane dane do przelewu, koszta przesyłki itp itd. więc dane by były ok. Problemem jest raczej czemu niektórzy użytkownicy potwierdzenia na maila nie dostają (tylko ja dostaję MAILER DEMON Undelivered Mail Returned to Sender)...

W najgorszej opcji będę ręcznie puszczał potwierdzenie do osób z dokładną treścią tego co miał wysłać sklep (czyli również z regulaminem, w którym sa dane sklepu). Juice tak dostał dzisiaj rano.

Nie ukrywajmy, sklep mitsumaniaków to nie biedronka, więc dam rade takie coś zrobić raz lub parę razy w tygodniu ;)

[ Dodano: 25-05-2011, 11:57 ]
dodałem bluzę z kapturem męską i damską.

wyrzuciłem tez wszystkie produkty typu "+nick", a dodałem opcję (w miejscu gdzie wybiera się rozmiar i kolor) wyboru czy produkt ma być dodatkowo z nickiem czy nie.
Wybranie opcji z nickiem powinno dodać do ceny 5zł.. mam nadzieję, że Doda ;)

Owczar - 25-05-2011, 11:57

No właśnie ja też nie dostaję potwierdzeń ze sklepu, a wcześniej dostawałem. Ustawiałeś coś w powiadomieniach sklepu?
Firebee - 25-05-2011, 11:59

własnie nic nie grzebalem. wszystko cofa na mojego maila. popróbujcie cos pokupować zobaczycie jak to będzie gdybym ja puszczał potwierdzenia. czasem lepiej dać sobie spokój z kombinowanie i pójść po najprostszej linii oporu:)