To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - E88A i Ja

Wojciech Bogacz - 22-06-2011, 13:51

mc napisał/a:
Poza tym rozglądam się powoli za jakimiś tanimi felami ori 15 z gala a za to zrezygnowałem z ładowania do auta 17.
Jedne będą na zimę drugie na lato

Osobiście chętnie bym sobie 16ki założył bo sądzę, że wyglądają świetnie w połączeniu z profilem 50mm :) Co do felg - na zimę 15ki z większym profilem będą OK.

jacek11 - 22-06-2011, 17:15

mc napisał/a:
Poza tym rozglądam się powoli za jakimiś tanimi felami ori 15 z gala a za to zrezygnowałem z ładowania do auta 17.
Jedne będą na zimę drugie na lato
jacek11 może chcesz oddać swoje?? :)

nie bardzo,chyba że masz coś na wymianę,bo te ciężko utrzymać w czystości :wink:

mc - 27-06-2011, 18:10

Udało się miśkowi zrobić trasę z Polski do Holandii i z powrotem bez większych problemów. Razem około 2500 km. Oczywiście nie obyło się bez dolewki oleju ale to miałem wliczone w tą podróż. Niestety uszkodziłem przy sklepie na granicy polsko niemieckiej wydech w któryms miejscu zachaczając o dośc duży krawężnik i zrobiło się głośniej. Będzie trzeba pospawać albo pokusić się o coś nowego.
Do tej pory nie robiłem galem dłuższych tras i muszę przyznać że jest to wygodne auto do podróżowania. A i tempomat to też przydatna rzecz.
W Niemczech pokusiłem się o małe sprawdzenie miśka i przycisnąłem go trochę. Pociągnąlem go do 200km/h bez problemów a i myślę że i licznik dało by się zamknąć bez problemów bo był spory zapas ale ze względu na trzech pasażerów i bagaże zakończyłem na dwóch stówach.

Misiek w trasie

Wojciech Bogacz - 27-06-2011, 23:54

No to jak widzę Galant całkiem nieźle jeszcze galopuje :) A czy te popychacze dalej stukają ? Słychać je ?

Mój też niedługo zacznie :) W sobotę na ślub kolegi jadę to trzeba się jakoś zaprezentować heh.