To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Letnia akcja przeglądowa.

Pieraś - 13-06-2011, 23:18

napisalem do GEZET w ZG i powiem Wam tak ... gdyby nie fakt, ze bylem juz umowiony na przeglad klimy to bym pojechal do GEZET. wyslali mi ulotke co w cenie 49zl robia i ja bym sie osobiscie udal, gdybym chcial wiedziec, czy mam dobry poziom olejow itp itd.
rezon - 14-06-2011, 08:06

Pieraś napisał/a:
wyslali mi ulotke co w cenie 49zl robia i ja bym sie osobiscie udal, gdybym chcial wiedziec, czy mam dobry poziom olejow itp itd.
:shock: to chyba sprawdzają też przy normalnych przeglądach. Chyba, że ktoś przestał je robić
Adamo02 - 15-06-2011, 16:05

Ja dzisiaj byłem na tym letnim przeglądzie w salonie Polody w Poznaniu i nie mogę narzekać... sprawdzili wszystko prócz podłączenia do komputera diagnostycznego :) i przed wyjazdem na wakacje wiem co muszę jeszcze zrobić, ale ceny części są kosmiczne :D więc kurs do Japamoto.

Pozdrawiam

Pieraś - 15-06-2011, 19:57

rezon napisał/a:
Pieraś napisał/a:
wyslali mi ulotke co w cenie 49zl robia i ja bym sie osobiscie udal, gdybym chcial wiedziec, czy mam dobry poziom olejow itp itd.
:shock: to chyba sprawdzają też przy normalnych przeglądach. Chyba, że ktoś przestał je robić

..chcialbym zobaczyc stacje, ktora sprawdza Ci poziom oleju w skrzyni biegow

RaVciO - 16-06-2011, 19:52

Pieraś napisał/a:
napisalem do GEZET w ZG i powiem Wam tak ... gdyby nie fakt, ze bylem juz umowiony na przeglad klimy to bym pojechal do GEZET. wyslali mi ulotke co w cenie 49zl robia i ja bym sie osobiscie udal, gdybym chcial wiedziec, czy mam dobry poziom olejow itp itd.

Możesz zapodać tą ulotkę? Ja do nich pisałem ale gościu mi nie wiele napisał.

tomibr - 17-06-2011, 20:46

Ta letnia akcja serwisowa to poprostu wyciagniecie pieniedzy i sciagniecie klientow:) zobaczyc ze nie mam tylnej prawej pozycji czy wyrwany przycisk szyby to i ja moge :) ale przynajmniej dowiedzialem sie, ze gwarancyjnie moge wymienic szczeki hamulca i przekladnie kierownicze (nie jestem pewien) wiec juz zamowilem i o tyle jestem do przodu :)
Hubeeert - 18-06-2011, 08:15

tomibr napisał/a:
przynajmniej dowiedzialem sie, ze gwarancyjnie moge wymienic szczeki chamulca i przekladnie kierownicze (nie jestem pewien) wiec juz zamowilem i o tyle jestem do przodu
tomibr napisał/a:
Ta letnia akcja serwisowa to poprostu wyciagniecie pieniedzy i sciagniecie klientow:)

Najwyraźniej jestem bardziej spostrzegawczy od ciebie skoro widzę, że dzięki tej akcji jednak coś zyskasz, i to coś warte zdecydowanie więcej niż 49 zł.

Pieraś - 18-06-2011, 09:35

no przegrzebalem maile i chyba bylo w koszu, ktory sie kasuje :(
Ale ogolnie sprawdzenie plynow, hamulcow, luzow chyba w zawieszeniu, roznych przyciskow, wycieraczek, pior i takie tam. Moze nie jakis luxus ale za 49 to jak najbardziej ok

RaVciO - 18-06-2011, 13:10

Ile czasu im to zajęło?
Adamo02 - 22-06-2011, 10:55

RaVciO napisał/a:
Ile czasu im to zajęło?

Ja w serwisie spędziłem równą godzinę.

Anonymous - 23-06-2011, 13:23

Ja też byłem ok.godziny dla świętego spokoju pojechałem wcale ten przegląd nie jest traktowany z przymrużeniem oka wręcz przeciwnie serwis się przykłada do wykonywanej pracy i tak powinno być za każdym razem.
Juiceman - 23-06-2011, 13:38

Pawel_19791 napisał/a:
Ja też byłem ok.godziny dla świętego spokoju pojechałem wcale ten przegląd nie jest traktowany z przymrużeniem oka wręcz przeciwnie serwis się przykłada do wykonywanej pracy i tak powinno być za każdym razem.

Chyba Tylko u Ciebie i paru polecanych ASO :wink:

mkm - 23-06-2011, 13:56

Pawel_19791 napisz parę słów jak wyglądał Twój przegląd i rozwiń:
Cytat:
serwis się przykłada do wykonywanej pracy

Co takiego spowodowało, że odniosłeś takie wrażenie?

Anonymous - 23-06-2011, 14:00

Juiceman napisał/a:
Pawel_19791 napisał/a:

Chyba Tylko u Ciebie i paru polecanych ASO :wink:

Może i tylko u mnie ja nie narzekam na ASO do którego jeżdże już ponad rok zawsze jest ok oby tak pozostało.

[ Dodano: 23-06-2011, 14:03 ]
mkm napisał/a:
Pawel_19791 napisz parę słów jak wyglądał Twój przegląd i rozwiń:
Cytat:
serwis się przykłada do wykonywanej pracy

Co takiego spowodowało, że odniosłeś takie wrażenie?

Znależli kilka drobiazgów do zrobienia więc nie sadzę żeby robili olewkę i tylko kasowali 49 zł

dewu123 - 23-06-2011, 14:06

Pawel_19791 napisał/a:

Znależli kilka drobiazgów do zrobienia więc nie sadzę żeby robili olewkę i tylko kasowali 49 zł

Co konkretnie robili?