Pajero II - Wartośc celna Pajero II
szatan666 - 04-11-2011, 17:48
No i poszlo. akcyza 1900, reszta standart. Przyjechalem nim z holandii 1500km i jestem zdziwiony ze auto terenowe tak ladnie jedzie. 120-140 kmh po autostradzie jak po szynach. Silnik rakieta , mocy sporo, dzwiek V6 super. no i spalanie tez jak rakieta . Tylko dziwi mnie pojemnosc baku. wskaznik mam juz prawie na samym dole. tankuje i wchodzi 40 litrów . u was tez tak jest czy mam zwalony wskaźnik paliwa ?
lukas 78 - 04-11-2011, 18:00
one tak mają nie za bardzo precyzyjne te wskaźniki ponoć jak się pogrzebie przy pływaku to jest lepiej u mnie jak zaleję do pełna pokazuje 3/4 jest jeszcze kontrolka rezerwy w razie co
ps. to niech dalej dobrze jeździ
szatan666 - 16-11-2011, 18:24
Ciekaw jestem czy kontolka dziala niezaleznie od wskaznika poziomu paliwa .nigdy mi sie jeszcze nie zaswiecila a na autostradzie nie bede ryzykowal ze mi paliwa braknie. No i co z orurowaniem
. mam takie samo jak Twoje . diagnosta mi powiedzial ze jest nielegalne. ale dziwne mie sie to wydaje przeciez nie wystaje poza obrys auta.
lukas 78 - 16-11-2011, 22:14
ja na swoje mam kwity i homologację gdzieś mi mignął artykuł o rurach że niby w nowych autach jest zakaz calkowity stosowania kangura ale nie chce mi się teraz szukać diagnosta nie miał racji
|
|
|