Off Topic - ŚWIATEŁKO DO NIEBA !!!!!!
Rafal_Szczecin - 30-10-2005, 21:53
Grześku napisał/a: | Aha, i to co sprawaia że za sobą tęsknimy - telefony o 4:15 |
i glos zaspanego Kofiego z ktorym rozmawiamy czy tez poczta naszego adminka - Huberta
Cutie napisał/a: | ehhh mnie tak nikt nie kocha |
Matejko napisał/a: | podaj numer telefonu |
w 100% zgadzam sie z wypowiedzia misia (Matejki ) podaj nr tel to zobaczysz ze jednak jest ktos na swiecie kto Cie kocha
misia27 - 30-10-2005, 21:56
a ja moge podac??
Rafal_Szczecin - 30-10-2005, 22:17
Twoj znamy.
przynajmniej ja i widzisz jak Cie kocham strzalki leca. w ostatnim czasie sie troche opierniczalem ale obiecuje poprawe .
misia27 - 30-10-2005, 22:21
no ja mysle Rafik
juz widze poprawe, a raczej slysze
Anonymous - 30-10-2005, 22:50
Rafal_Szczecin napisał/a: |
Cutie napisał/a: | ehhh mnie tak nikt nie kocha |
Matejko napisał/a: | podaj numer telefonu |
w 100% zgadzam sie z wypowiedzia misia (Matejki ) podaj nr tel to zobaczysz ze jednak jest ktos na swiecie kto Cie kocha |
chetnie bym podala ale :
po 1 - ktos tutaj moglby byc zazdrosny
po 2 - ktos tutaj nie jest do mnie zbyt przychylnie nastawiony :/
po 3 - czytalam gdzies w regulaminie ze podawac mozna tylko na pw
wiecie co? lubie Was
Rafal_Szczecin - 30-10-2005, 22:54
Cutie napisał/a: | po 1 - ktos tutaj moglby byc zazdrosny |
niby kto ?
Cutie napisał/a: | po 2 - ktos tutaj nie jest do mnie zbyt przychylnie nastawiony :/ |
pokaz mi ktory to
Cutie napisał/a: | po 3 - czytalam gdzies w regulaminie ze podawac mozna tylko na pw |
a nie slyszalas tego ze zasady sa po to zeby je lamac ??
ps. to jak by co wiesz jak kliknac w moje PW ??
Rafal_Szczecin - 30-10-2005, 23:05
sprawdzilem nie mam takiego nr na mojej liscie .
co do tej zazdrosci to sie zgadzam z Hubim, c24rny nie musi byc zazdrosny, my Cie poprostu tak ot kochamy i tyle i tam sie nie zaslaniaj punktami jakimis tylko tak raz raz trzeba podac numerek i wtedy bedziesz dostawac swiatelka do nieba od nas , jako symbol ze o Tobie pamietamy .
pozdrowka
Anonymous - 30-10-2005, 23:06
ehh wiesci szybko sie roznosza
to bylo nieporozumienie - ktos po prostu chcial byc mily i nawiazac znajomosc ale zrobil to na tyle nieudolnie ze wzielam go za kolejnego chamskiego zaczepiacza i sie niepotrzebnie porobilo... ja zapomnialam juz o tym
[ Dodano: 30-10-2005, 23:20 ]
wstydam sie jak cos to pw
Hubeeert - 30-10-2005, 23:22
No to dobrze bo cos się we mnie ruszyło jak usłyszłaem od czarnego że ktos z Nas był niemiły ciesze się że sprawa wyjasniona - co do c24rnego to dalej sadzę że nie musi być zazdrosny - zresztą zapraszamy na Zlot w przyszłym roku albo na jakies spotkanie to sie przekonacie i jeszcze coś - powiedz mu że assistance w mitsumaniakach działa i ma się dobrze.
Anonymous - 30-10-2005, 23:41
Ja tam zazdrosny nie bede jak bedziecie Cutie swiatelka z nieba puszczac
Co do zlotu to wpadniemy tylko nie wiem czy miskiem... czy czyms innym sie okaze
Efa! - 31-10-2005, 03:15
Cutie, no to zapraszamy do Assistance
Ja tam uwielbiam czasem dostać taką nawałnicę telefonów od Mitsumaniaków w najdziwniejszym do wyobrażenia momencie (i jeszcze usłyszeć Adasiowe: 'Superewa!' )heh!
Anonymous - 31-10-2005, 12:09
dziekiza zaproszenie, juz wedle instrukcji wyslalam wiadomosc komu trzeba
Anonymous - 31-10-2005, 21:03
Tak głupio zapytam: czy ktoś z Was posiada nr zaczynający się na 698, a kończący na 8?? Od jakiegoś czasu dostaję o różnych porach dnia (nie nocy!! ) sygnały z takiego właśnie numeru. Mniej więcej raz na 2 tygodnie. Gdybym wiedział, że to od kogoś z Was, nie wk** nerwowałbym się tak... Tymczasem dostaje k*wicy, bo nie wiem, kto mi puszcza te sygnały. Oddzwaniać też nie mam zamiaru, by się dowiedzieć, że właśnei komuś doładowałem konto. Ech... napijmy się!
Anonymous - 01-11-2005, 03:27
no to zdrowie !!!!!!!!
podxwonilj bym diiio was aalee niew wiem gdzzie mam releeefon
Efa! - 01-11-2005, 17:34
Gregorbu, masz pewnie cichą wielbicielkę
|
|
|