Zloty i Spoty - VI ZLOT POSIADACZY MITSUBISHI '' MITAUTO 2005 "
Hubeeert - 08-09-2005, 17:48
Dodam swoje trzy grosze:
1. Atmosfera bardzo fajna - zabawa przednia, ludzie pozytywnie nastawieni, Sporo Miśków, sporo właścicieli Miśków
2. Odbyłem długą rozmowę z Rafałem na Zlocie na tematy bezpieczeństwa - wiem że się zrozumieliśmy, wiem (wierzę w to co mówię) że pewne sprawy wymagają poprawy i wiem też że nastepny Zlot MITAUTO odbędzie się za rok i z naszą (nas wszystkich) pomocą może być tylko lepiej. (Choć było super)
3. Co do tego co mi się nie spodobało - Rafał wybacz - dzieciaki w samochodzie prowadzonym przez dziecko, te wyścigi na 150m, przeciąganie liny ( ludzie za blisko bo niszczenie samochodów przez właścicieli to ich prywatna sprawa), no i to co obserwowałem odjeżdżając czyli niszczenie niebieskiego Lancera.
Uważam że Klub który działa tyle lat, organizuje szósty Zlot, co rok wspomaga Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy i rozwija się zasługuje na najwyższe uznanie. Tym bardziej że to wszystko robicie bez strony w internecie bez Forum i polegając na tym co robicie i jak Was ludzie postrzegają. Jestem naprawdę pod wrażeniem i liczę na to że będzie tylko lepiej. Cieszę się że jesteście na Forum, cieszę się że byliście w Grudziądzu i cieszę się na współpracę w przyszłości.
Uwagi krytyczne nie są złe i ja zawsze powtarzam że konstruktywna (trudne słowo )krytyka może tylko poprawić coś co działa. I tak proszę odczytaj/odczytajcie nasze uwagi.
Serdecznie pozdrawiam.
igi - 09-09-2005, 07:52
rafi napisał/a: |
Faktem jest , że to nie nasza strona i nie nasze forum ale myślę , że jednoczy nas jedna ważna sprawa trzy diamenty. |
Rafi jak to nie?? Myslełem że jesteśmy razem i strona i forum są nie nasze nie wasze ale wspólne) I proszę nie pisac takich rzeczy
Anonymous - 09-09-2005, 08:57
igi napisał/a: | Rafi jak to nie?? Myslełem że jesteśmy razem i strona i forum są nie nasze nie wasze ale wspólne) I proszę nie pisac takich rzeczy |
OK.
Anonymous - 09-09-2005, 10:06
byłem na zlocie i spotkałem kilku znajomych. Moje zdanie się nie liczy w sprawie tego zlotu bo ja gustuje w innych zlotach
Ale dodam że to był czwarty na którym byłem i chyba najmniej mi sie podobał , to moje zdanie, a dlaczego tak uważam to już pisali koledzy wcześniej.
Na następny o ile jeszcze bede miał miśka to przyjade
Anonymous - 09-09-2005, 10:14
DarekCz napisał/a: | byłem na zlocie i spotkałem kilku znajomych. Moje zdanie się nie liczy w sprawie tego zlotu bo ja gustuje w innych zlotach
Ale dodam że to był czwarty na którym byłem i chyba najmniej mi sie podobał , to moje zdanie, a dlaczego tak uważam to już pisali koledzy wcześniej.
Na następny o ile jeszcze bede miał miśka to przyjade |
Darku Witamy
Anonymous - 09-09-2005, 11:31
witam witam
ale już sam zgubiłęm rachube ile to razy sie na forum zapisywałem od nowa, może to bedzie troche dłużej działało niż ja tu zaglądam
|
|
|