Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - podziękowania dla Organizatorów (i nie tylko)
koszmarek - 28-08-2011, 20:37
Marcin-Krak napisał/a: | Jedynie wyszczególnię Koszmarków tutaj - że uciekali przede mną jak im do widzenia powiedzieć chciałem |
Nie wspominając naszej miłej konwersacji w sobotę hę? O tym, że mnie nie lubisz
SHARK1979 - 28-08-2011, 20:52
Powiem że jeden z najlepszych zlotów, brykam od Strykowa i do tej pory pogoda, organizatorzy, przejazd przez miasto super pozdro
Aga - 28-08-2011, 21:01
koszmarek napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | Jedynie wyszczególnię Koszmarków tutaj - że uciekali przede mną jak im do widzenia powiedzieć chciałem |
Nie wspominając naszej miłej konwersacji w sobotę hę? O tym, że mnie nie lubisz |
Marcinku - tak powiedziałeś ciotce??
oj, synku - wstydzę się za Ciebie!
nerus - 28-08-2011, 21:02
ja dziękuje wszystkim mitsumaniakom za super towarzystwo
za wspólne konsumowanie orzechówki w czwartkową noc (nie będę wymieniał z osobna,wtajemniczeni wiedzą )
jak i w kolejne wieczoro-nocne biesiadowanie (obiecuje nastepnym razem będzie wiecej,chociaz teraz nie brakło )
Hubeeert - 28-08-2011, 21:13
Dziękuję za to, że mogłem spędzić ten krótki czas na Zlocie razem. Dziękuję wszystkim, którzy tam byli za miłe przywitanie i za atmosferę. Dziękuję Organizatorom za poświęcony czas.
Miło było Was znów spotkać.
Do zobaczenia znowu.
Marcin-Krak - 28-08-2011, 21:21
Aga napisał/a: | Marcinku - tak powiedziałeś ciotce??
oj, synku - wstydzę się za Ciebie! |
Wyrwane z kontekstu
Poza tym to Ona zaczęła - a Ciotka wiedzieć powinna, że kogo jak kogo - ale Ją lubię - a szczególnie się z Nią droczyć.
Kto zakłada temat Zlot 2012
wojmi1 - 28-08-2011, 21:26
Wielkie dzięki organizatorom i uczestnikom - Było bardzo miło i ciekawie
/melduje powrót do domu /
raddex - 28-08-2011, 21:31
Podziękowania dla wszystkich organizatorów, sponsorów i wszystkich, którzy przybyli na zlot.
Do zobaczenia za rok.
Jackie - 28-08-2011, 21:34
Kochani,
Po pierwsze - organizacja znakomita i jestem pod wielkim wrażeniem że ogarnęliście temat.
Po drugie- dziękuję Wam wszystkim. Po raz pierwszy od dawna poczułem się bezpiecznie i zeszły ze mnie stresy, nerwy i obawy. Was powinni wynajmować na terapie antystresowe
Padam na pysk więc dziś nic już nie dopiszę ale cytując klasyka:
KOHAM WAS !!!!!
Pozdrawiam
wojtas - 28-08-2011, 21:37
Wielkie podziękowania dla wszystkich organizatorów za wysiłek jaki włożyli w przygotowanie tegorocznego zlotu.
JCH - 28-08-2011, 21:50
wojmi1 napisał/a: | melduje powrót do domu | Wojtek, ogarnij zderzak bo coś tam dynda z tyłu
Misiek :) - 28-08-2011, 22:12
Ja chciałem podziękować za organizacje zlotu, za włożony wysiłek i propozycje uatrakcyjnienia czasu
lukasz12 - 28-08-2011, 22:16
Serdeczne podziękowania dla organizatorów za fajnie zorganizowany zlot oraz dla ekipy za miłe towarzystwo! Czekamy na następny zlot w przyszłym roku
akbi - 28-08-2011, 22:34
MOJE WIELKIE UKŁONY dla organizatorów Zlotu, oraz dla wszystkich osób które choćby w najmniejszy sposób przyczyniły się do jego organizacji.
BARDZO DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!
... aha ... szczególnie chciałbym podziękować osobie, która dokonała niemożliwego ...dokonała chyba rekordu świata i okolic ..tzn osobie, która zorganizowała nam tą zlotową dwudniową pogodę
Poza tym chcę podziękować wszystkim, z którymi w tym krótkim okresie podczas Zlotu, mogłem zamienić choćby kilka słów, cieszę się, że po paru miesiącach mej "ubocznej" bytności w klubie, mogłem sobie przypomnieć ten serdeczny i miły Mitsumaniakowy nastrój ...tutaj chciałbym szczególnie podziękować za rozmowę Michalinie27 ... dobrze, że było ciemno, bo mam nadzieję, że nie zauważyłaś łez w moich oczach. Dziękuję Ci. ... ale i tak nie masz racji
I na koniec chcę jeszcze podziękować Swinksowi ... Ty już wiesz za co , oraz Raddexowi, za to że przygarnął mnie w ostatniej chwili do swojego domku.
Dziękuję WSZYSTKIM Zlotowiczom ... i do zobaczenia za rok.
Anonymous - 28-08-2011, 22:53
Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas.
Kolejność przypadkowa...
- mjsystemom, ekipie Misjonarza., cidrowi55 za trzymanie się razem przez większość zlotu oraz wspólne mieszkanie w jednym domku
- Gudze_delux j.w. do tego doliczając fakt, że gdyby nie ona to spalibyśmy w samochodzie
- Pitbu77'owi i robertowidg za dołączenie do ekipy śląskiej i wspólny posiłek [PS. Robert, cholero, pojechałeś bez pożegnania ]
- ekipie londolutowo-placetowo-jogurtowej za przybycie i wspólne pogaduchy
- ekipie lubelskiej, z której najbardziej zapamiętałem Seichan, Sławka i Tomaska za pozytywne nastawienie ... kurde - świetna z Was ekipa ... szukajcie miejsca na zlot ogólnopolski... i nie wykręcajcie się tym, że nie ma miejsca... na pewno coś się znajdzie szczerze Wam kibicuję w rankingu spotów regionalnych 2011/12
- ekipie 'bojowej', a w szczególności Forestowi, który bardzo szybko zareagował po moim zgłoszeniu problemu z sześcioma mocno wygolonymi panami robiącymi problemy "na domkach", całej zebranej ekipie oraz Seichan, która chyba miała wielką ochotę przywalić wszystkim po kolei
- któremuś z organizatorów, który spytał tłum kto jest trzeźwy, jednocześnie wkręcając mnie w akcję prowadzenia cudownego Bolidu Młodzieży Wiejskiej ... do teraz wyrażam swoje zdumienie nietypowym zużyciem kierownicy skórzanej w tym samochodzie
- Jackiemu za balangowanie w piątek oraz ostre przytulasy w sobotę
- Igiemu także za świetne towarzystwo w piątek, ponad godzinę rozmów na temat Bytomia z którym obaj jesteśmy związani ........... /// igi nie zapomnij o flaszce ///
- Akbiemu za zaproszenie na Martini, na które dotarliśmy z ponad dwugodzinnym poślizgiem zastając pustą butelkę
- Krzyżakowi za piątkowe dyskusje o naturze socjologiczno-filizoficzno-historycznej, których pewnie w połowie nie pamięta , ale mimo to fajnie było
- sveno za odbiór wylicytowanego przeze mnie w czwartek towaru na allegro i dostarczenie na zlot
- wszystkim tym, którzy podeszli się przywitać i których poznałem w realu
Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałem. Jeżeli tak, to przepraszam.
|
|
|