[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Lancer CYxA - tuning optyczny.
maniax86 - 21-03-2012, 16:14
gzesiolek, a jak wiertanie to musi być montowane w ASO bo sie pewnie dowalą o gwarancje....
mjsystem - 21-03-2012, 17:27
maniax86 napisał/a: | http://allegro.pl/mitsubi...2119525738.html
KTOŚ SIE ZNA NA TYM?? mi sie wydaje że coś tanio.... |
Nie wiem, coście się tak uparli na firmy koguciki? Jakie ma poarcie sprzedazowe i kto to produkuje, na jakich wtryskach, na jakich maszynach, na jakim plastiku???
$iwy - 21-03-2012, 22:52
Miałem styczność z podróbkami z allegro jak i oryginałem - i szczerze odradzam zamiennik (spoiler) - oszpecicie tylko auto . Szukajcie zdecydowanie oryginałów (najlepiej z rozbitków) - różnica jest kolosalna.
Trik - 21-03-2012, 23:11
Może by tak wczytać się w to ogloszenie? Gdzie jest mowa o plastiku? Napisane jest "Zrobione są z włókna szklanego dzięki czemu są mocne i elastyczne." Odwołam sie jednocześnie do egzemplarza widzianego przezemnie osobiście - szkoda gadać i wydawać kasę, włókna widać nawet po lakierowaniu. Przy większych prędkościach dziadostwo furkoce jak flaga konfederacji pod Alamo.
[ Dodano: 21-03-2012, 23:14 ]
$iwy napisał/a: | Szukajcie zdecydowanie oryginałów (najlepiej z rozbitków) - różnica jest kolosalna | Ciężko taki orginał namierzyć, nie wspominając o cenie. O ile pamiętam to klapa od EVO (pasująca do cywila) z lotką od 2 lat chyba za 5000pln nie schodzi.
pablo diablo - 21-03-2012, 23:51
Ja zakupiłem sobie rozpórkę na kielichy oryginalna używana ale w super stanie dałem 250.
oryginalna od Evo gdzie pasowała by idealnie do mojego Gdyż ma pośrodku taką listwę na dwie śruby kosztuje w oryginalnym sklepie (ASO) 3700 !
Ps niebawem zdjęcia z naszych wiosennych tuningów
$iwy - 22-03-2012, 00:17
Udało mi się kupić oryginalny spoiler na klapę na allegro w cenie 400 zł i to z oryginalnym lakierem (pasującym do mojego) więc odeszło lakierowanie. Spoiler bez wad - jak nowy (okazje się zdarzają). Dałem się skusić wcześniej na podróbkę - wylądowała na śmietniku (nie ma co porównywać). Problem z podróbkami jest taki że po lakierowaniu następuje pofalowanie (nie mówiąc o tym co będzie jak przygrzeje słońce a w zimie zmrozi mróz). Moim zdaniem to tak jakby do markowego garnituru założyć tanie sandały z bazaru chyba już lepiej być boso.
mjsystem - 23-03-2012, 09:57
pablo diablo napisał/a: | Ja zakupiłem sobie rozpórkę na kielichy oryginalna używana ale w super stanie dałem 250 |
No to chyba zmotywowałeś mnie do działania Dzięki
pablo diablo - 23-03-2012, 13:53
mjsystem napisał/a: | pablo diablo napisał/a: | Ja zakupiłem sobie rozpórkę na kielichy oryginalna używana ale w super stanie dałem 250 |
No to chyba zmotywowałeś mnie do działania Dzięki |
Ale jak przyjemność z jady teraz
jutro malowanie na czerwony kolor, w sumie pod kolor idzie też rozpórka mazina
mazin - 24-03-2012, 20:25
pablo diablo napisał/a: |
Ale jak przyjemność z jady teraz
jutro malowanie na czerwony kolor, w sumie pod kolor idzie też rozpórka mazina |
Potwierdzam, zaliczyliśmy z Pawłem mini spot, taki dwulancerowy, w moim garażu
Rozpórki właśnie się suszą, ale dopiero jutro w pełnym słońcu, okaże się jak nam poszło to malowanie, o zgrozo - na trzeżwo;-)
Kolor ma być taki:
maniax86 - 24-03-2012, 23:02
hmmmm prosze sie nie śmiać..... a co to rozpórka??
mazin - 24-03-2012, 23:47
maniax86 napisał/a: | hmmmm prosze sie nie śmiać..... a co to rozpórka?? |
A to taki pałąk spinający kielichy amortyzatorów, na zdjęciu niebieski: tutaj
vil_chaq - 25-03-2012, 20:48
Czy ktoś mnie może oświecic jak się montuje nie-oryginalne progi do Lancerka?
Nie mam wiedzy w tym temacie.
Czy samo klejenie wystarczy??
pozdr
michaello - 25-03-2012, 21:08
vil_chaq napisał/a: | Czy ktoś mnie może oświecic jak się montuje nie-oryginalne progi do Lancerka? |
Napisz do kolegi Uwex on kiedys montowal.
pablo diablo - 26-03-2012, 19:59
A oto efekt naszego mini Spotu
Oryginalne rozpórki czarne, lecz postanowiliśmy je trochę wyróżnić z tej czerni.
Podziękowania dla Mazina za użyczenie zaplecza.
Lucas123w - 26-03-2012, 20:04
bajka widok super blisko siebie ustawione
|
|
|