To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot przedorawski

wojzi - 07-09-2011, 19:36

jaca71 napisał/a:
A w Twojej szkole nie uczycie dzieci że to bardzo nieładnie mieć tajemnice w towarzystwie?

W mojej szkole uczymy czytania ze zrozumieniem:

wojzi napisał/a:
Ankiety nie robię tylko czekam na odpowiedzi w tym temacie - w formie która wersja - do wtorku do 22. Po tej godzinie będę się kontaktował z osobami, które się zadeklarują i ustalimy razem szczgóły gdzie, jak itd, dokładnie.

:P

Tak, że czekaj cierpliwie na masówkę. A właściwie co tam, uchylę rąbka tajemnicy, a masówka pójdzie za jakąś chwilę, tak jak i info na stronę klubową.

Otóż miejsce spotkania to, uwaga, uwaga .... and the Oscar goes to... Oberża Pod Czarnym Koniem. Jednak znajdą dla nas miejsce w sobotę. Do oberży zjeżdżamy o godzinie 17. I mamy co ważne możliwość obejżenia walki Adamka. A jak się uda to może i przygotuję jakąś niespodziankę specjalnie dla Mitsumaniaków

Cóż jeszcze, dla chętnych przed częścią oficjalną odbędzie się część nieoficjalna nad zalewem w Nowej Hucie o godzinie 15, jak ktoś chce wiedzieć więcej to do mnie na priv.

jaca71 - 07-09-2011, 19:45

wojzi napisał/a:
Po tej godzinie będę się kontaktował z osobami, które się zadeklarują i ustalimy razem szczgóły gdzie, jak itd, dokładnie.
Dalej są to sekrety w towarzystwie. A jak ktoś z doskoku, w ostatniej chwili, niespodziewanie, niezapowiedziany, zaciekawiony chciałby to co? Na priva się nie załapie i...
wojzi - 07-09-2011, 19:57

Szczegóły podałem powyżej. A jak ktoś będzie jednak mógł, to może przedzwonić do mnie to powiem co i jak :D .
Jackall - 07-09-2011, 20:09

My zgodnie z wcześniejszą deklaracją przyjedziemy prosto do oberży ale może być już kilka min po 17.
Tak czy inaczej trzymajcie dla nas trzy miejsca :mrgreen:
i mam nadzieję że nie będziemy jedynymi z małym dzieckiem? Bo na pewno Szanowny Pan Mod da dobry przykład i z całą familiją się zjawi :wink:

wojzi - 07-09-2011, 21:11

Jackall napisał/a:
Szanowny Pan Mod

Jaki tam ze mnie pan, tylko dziś się tak ładnie umyłem :P .

No mam zamiar całą familią zjawić sie w oberży. Pies tyko w domu zostanie.

sieegurd - 07-09-2011, 21:23

Jackall napisał/a:
i mam nadzieję że nie będziemy jedynymi z małym dzieckiem?

Nie będziecie jedyni, bo i my z Freyą i Olunią się zjawimy, znając życie przed 17 :P Więc poprosimy o rezerwację 3 miejsc :)

Jackall - 07-09-2011, 22:18

To super sieegurd że się pojawicie bo już ruski rok się nie widzieliśmy :wink:
Wychodzi na to, że to może być jeden z liczniejszych spotów :mrgreen:

Mr V - 07-09-2011, 22:39

sobota też wolna popołudniu :) Aaaa i Wojzi - czekam na info na temat zalewu :D

jaca71 Pan mod po prostu nam wysłał parę nieprzyzwoitych fotografii nie nadających się do publikacji na forum :D

Aaa Panowie i oczywiście biorę lustrzankę na spota, pstrykniemy SweetFocie !

mkm - 07-09-2011, 23:02

jaca71, wojzi buduje chyba jakąs superhipertajną bazę.
Powysyłał gotowca (przy okazji za to to podpad :doubt: ) i zbiera informacje.
Wiesz telefony, kontakty... chyba zaczyna zbierać haki...

Jackall - 07-09-2011, 23:31

mkm napisał/a:
chyba zaczyna zbierać haki

I ani się nie obejrzymy a zostanie adminem :twisted:

Mr V widzę że teraz to będzie można przebierać w fotkach :lol:
btw od ostatniego spota wożę już statyw na wypadek gdybym znów za późno przypomniał sobie o zdjęciach więc może jakieś zdjęcie wyjdzie jak należy

Mr V - 07-09-2011, 23:42

Jackall napisał/a:

Mr V
btw od ostatniego spota wożę już statyw na wypadek gdybym znów za późno przypomniał sobie o zdjęciach więc może jakieś zdjęcie wyjdzie jak należy

No, ja swój też wezmę w razie czego :)

wojzi - 08-09-2011, 00:08

mkm napisał/a:
Powysyłał gotowca (przy okazji za to to podpad :doubt: ) i zbiera informacje.

?? Jakiego gotowca? Komu podpadłem? Chyba tobie :P , bo:

mkm napisał/a:
zbiera informacje.
Wiesz telefony, kontakty...

nic nie przesłałeś. A tak się zarzekałeś, że jak by trzeba kogoś prześwietlić, świnię podrzucić to pierwszy. Oj zawiodłem się :wink: :P :twisted:

A tak przy okazji dane namiarowe zbieram - bo jakby wpadł mi do głowy jakiś spontan - to łatwiej dogadać przez gg czy telefon, niż czekać jak ktoś się zaloguje łaskawie na forum.

mkm - 08-09-2011, 00:50

wojzi napisał/a:
A tak przy okazji dane namiarowe zbieram

a nie mówiłem :mrgreen: a raczej pisałem? :badgrin:
Dobry pomysł, dobry, ale, żeby nie było tak, że przejdziemy tylko na sms-y :mrgreen:

wojzi - 08-09-2011, 00:54

mkm napisał/a:
Dobry pomysł, dobry, ale, żeby nie było tak, że przejdziemy tylko na sms-y

Dlatego dziękuję przez forum - własnie dostałem.

mkm - 08-09-2011, 00:56

:mrgreen: