Małopolskie - Spot przedorawski
wojzi - 07-09-2011, 19:36
jaca71 napisał/a: | A w Twojej szkole nie uczycie dzieci że to bardzo nieładnie mieć tajemnice w towarzystwie? |
W mojej szkole uczymy czytania ze zrozumieniem:
wojzi napisał/a: | Ankiety nie robię tylko czekam na odpowiedzi w tym temacie - w formie która wersja - do wtorku do 22. Po tej godzinie będę się kontaktował z osobami, które się zadeklarują i ustalimy razem szczgóły gdzie, jak itd, dokładnie. |
Tak, że czekaj cierpliwie na masówkę. A właściwie co tam, uchylę rąbka tajemnicy, a masówka pójdzie za jakąś chwilę, tak jak i info na stronę klubową.
Otóż miejsce spotkania to, uwaga, uwaga .... and the Oscar goes to... Oberża Pod Czarnym Koniem. Jednak znajdą dla nas miejsce w sobotę. Do oberży zjeżdżamy o godzinie 17. I mamy co ważne możliwość obejżenia walki Adamka. A jak się uda to może i przygotuję jakąś niespodziankę specjalnie dla Mitsumaniaków
Cóż jeszcze, dla chętnych przed częścią oficjalną odbędzie się część nieoficjalna nad zalewem w Nowej Hucie o godzinie 15, jak ktoś chce wiedzieć więcej to do mnie na priv.
jaca71 - 07-09-2011, 19:45
wojzi napisał/a: | Po tej godzinie będę się kontaktował z osobami, które się zadeklarują i ustalimy razem szczgóły gdzie, jak itd, dokładnie. | Dalej są to sekrety w towarzystwie. A jak ktoś z doskoku, w ostatniej chwili, niespodziewanie, niezapowiedziany, zaciekawiony chciałby to co? Na priva się nie załapie i...
wojzi - 07-09-2011, 19:57
Szczegóły podałem powyżej. A jak ktoś będzie jednak mógł, to może przedzwonić do mnie to powiem co i jak .
Jackall - 07-09-2011, 20:09
My zgodnie z wcześniejszą deklaracją przyjedziemy prosto do oberży ale może być już kilka min po 17.
Tak czy inaczej trzymajcie dla nas trzy miejsca
i mam nadzieję że nie będziemy jedynymi z małym dzieckiem? Bo na pewno Szanowny Pan Mod da dobry przykład i z całą familiją się zjawi
wojzi - 07-09-2011, 21:11
Jackall napisał/a: | Szanowny Pan Mod |
Jaki tam ze mnie pan, tylko dziś się tak ładnie umyłem .
No mam zamiar całą familią zjawić sie w oberży. Pies tyko w domu zostanie.
sieegurd - 07-09-2011, 21:23
Jackall napisał/a: | i mam nadzieję że nie będziemy jedynymi z małym dzieckiem? |
Nie będziecie jedyni, bo i my z Freyą i Olunią się zjawimy, znając życie przed 17 Więc poprosimy o rezerwację 3 miejsc
Jackall - 07-09-2011, 22:18
To super sieegurd że się pojawicie bo już ruski rok się nie widzieliśmy
Wychodzi na to, że to może być jeden z liczniejszych spotów
Mr V - 07-09-2011, 22:39
sobota też wolna popołudniu Aaaa i Wojzi - czekam na info na temat zalewu
jaca71 Pan mod po prostu nam wysłał parę nieprzyzwoitych fotografii nie nadających się do publikacji na forum
Aaa Panowie i oczywiście biorę lustrzankę na spota, pstrykniemy SweetFocie !
mkm - 07-09-2011, 23:02
jaca71, wojzi buduje chyba jakąs superhipertajną bazę.
Powysyłał gotowca (przy okazji za to to podpad ) i zbiera informacje.
Wiesz telefony, kontakty... chyba zaczyna zbierać haki...
Jackall - 07-09-2011, 23:31
mkm napisał/a: | chyba zaczyna zbierać haki |
I ani się nie obejrzymy a zostanie adminem
Mr V widzę że teraz to będzie można przebierać w fotkach
btw od ostatniego spota wożę już statyw na wypadek gdybym znów za późno przypomniał sobie o zdjęciach więc może jakieś zdjęcie wyjdzie jak należy
Mr V - 07-09-2011, 23:42
Jackall napisał/a: |
Mr V
btw od ostatniego spota wożę już statyw na wypadek gdybym znów za późno przypomniał sobie o zdjęciach więc może jakieś zdjęcie wyjdzie jak należy |
No, ja swój też wezmę w razie czego
wojzi - 08-09-2011, 00:08
mkm napisał/a: | Powysyłał gotowca (przy okazji za to to podpad ) i zbiera informacje. |
?? Jakiego gotowca? Komu podpadłem? Chyba tobie , bo:
mkm napisał/a: | zbiera informacje.
Wiesz telefony, kontakty... |
nic nie przesłałeś. A tak się zarzekałeś, że jak by trzeba kogoś prześwietlić, świnię podrzucić to pierwszy. Oj zawiodłem się
A tak przy okazji dane namiarowe zbieram - bo jakby wpadł mi do głowy jakiś spontan - to łatwiej dogadać przez gg czy telefon, niż czekać jak ktoś się zaloguje łaskawie na forum.
mkm - 08-09-2011, 00:50
wojzi napisał/a: | A tak przy okazji dane namiarowe zbieram |
a nie mówiłem a raczej pisałem?
Dobry pomysł, dobry, ale, żeby nie było tak, że przejdziemy tylko na sms-y
wojzi - 08-09-2011, 00:54
mkm napisał/a: | Dobry pomysł, dobry, ale, żeby nie było tak, że przejdziemy tylko na sms-y |
Dlatego dziękuję przez forum - własnie dostałem.
mkm - 08-09-2011, 00:56
|
|
|