To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Nasze galerie ;-)

Anonymous - 01-02-2007, 01:17

Nooo, teraz to co innego :mrgreen: Choć w zasadzie domyślałem się kto jest kto, to jednak lepiej wiedzieć na pewno coby się nie pomylić ... :wink:
wojmi1 - 01-02-2007, 17:49

to kiedy nastepny??? spocik :mrgreen:
fotki fajne!!

Marcin-Krak - 01-02-2007, 19:58

No no panowie i Panie - dobrze że są podpisy bo faktycznie nowe twarze się pojawiły , niektórym włosów ubyło :mrgreen: A Szczęsława to na początku wogóle nie poznałem :roll:
Anonymous - 01-02-2007, 23:10

Marcin-Krak napisał/a:
niektórym włosów ubyło

Czyzby cos kolega insynuuowal :>? hah
P.S Kumpel z którym byłem ma na imie Tomek --a prosciej-- Pab
Takto szkoda, ze nikt z nas jeszcze ne mial aparatu bo domyslam sie ze fotki wykonywane z aparatu Bubu przez Bubi bo go cos na zdjeciach w ogole nie ma :/
pozdrawiam
bwr

Anonymous - 02-02-2007, 00:35

Browar napisał/a:
Takto szkoda, ze nikt z nas jeszcze ne mial aparatu bo domyslam sie ze fotki wykonywane z aparatu Bubu przez Bubi bo go cos na zdjeciach w ogole nie ma :/

No nie to jak to tak?! Żadnego autoportretu?? Nie no to kolega Bubu powinien skoczyć do Plazy i cyknąć sobie fotkę w odpowiedniej scenografii :P No chyba, że jest uczyniona tylko ukryta i nieupubliczniona (a to byłby przecież grzech!) :wink:

BUBU - 02-02-2007, 22:09

thomb napisał/a:

No nie to jak to tak?! Żadnego autoportretu?? Nie no to kolega Bubu powinien skoczyć do Plazy i cyknąć sobie fotkę w odpowiedniej scenografii :P No chyba, że jest uczyniona tylko ukryta i nieupubliczniona (a to byłby przecież grzech!) :wink:

No qrcze nie pomyślałem żeby ktoś mi z mojego fotkę cyknął , gamoń ze mnie :wink:
Ale na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja :lol:

Pozdrav

sion2002 - 05-02-2007, 14:22

Witam

Mam ogromną prośbę. Czy mógłby ktoś z Was przesłać mi fonta użytego do robienia naklejek lub gotowy wzór w Corel-u?? Mam możliwość wykonania kilku szt. z folii odblaskowej dla chłopaków z KE za grosze tylko muszę mieć bardzo szybko wzór lub fonta.

Pozdrawiam
Szymon
sion2002@wp.pl

Anonymous - 05-02-2007, 15:21

sion2002 napisał/a:
Witam

Mam ogromną prośbę. Czy mógłby ktoś z Was przesłać mi fonta użytego do robienia naklejek lub gotowy wzór w Corel-u?? Mam możliwość wykonania kilku szt. z folii odblaskowej dla chłopaków z KE za grosze tylko muszę mieć bardzo szybko wzór lub fonta.

Adaho powinien miec tego fonta bo my tez robilismy na odblasku wlepy, jego pytaj zreszta moze sledzi temat, poczekaj an odp
pozdr
bwr

Adaho_krak - 06-02-2007, 00:06

Panowie spokojnie działam z sion2002, myślimy również o was :)