Małopolskie - Nasze galerie ;-)
Anonymous - 01-02-2007, 01:17
Nooo, teraz to co innego Choć w zasadzie domyślałem się kto jest kto, to jednak lepiej wiedzieć na pewno coby się nie pomylić ...
wojmi1 - 01-02-2007, 17:49
to kiedy nastepny??? spocik
fotki fajne!!
Marcin-Krak - 01-02-2007, 19:58
No no panowie i Panie - dobrze że są podpisy bo faktycznie nowe twarze się pojawiły , niektórym włosów ubyło A Szczęsława to na początku wogóle nie poznałem
Anonymous - 01-02-2007, 23:10
Marcin-Krak napisał/a: | niektórym włosów ubyło |
Czyzby cos kolega insynuuowal :>? hah
P.S Kumpel z którym byłem ma na imie Tomek --a prosciej-- Pab
Takto szkoda, ze nikt z nas jeszcze ne mial aparatu bo domyslam sie ze fotki wykonywane z aparatu Bubu przez Bubi bo go cos na zdjeciach w ogole nie ma :/
pozdrawiam
bwr
Anonymous - 02-02-2007, 00:35
Browar napisał/a: | Takto szkoda, ze nikt z nas jeszcze ne mial aparatu bo domyslam sie ze fotki wykonywane z aparatu Bubu przez Bubi bo go cos na zdjeciach w ogole nie ma :/ |
No nie to jak to tak?! Żadnego autoportretu?? Nie no to kolega Bubu powinien skoczyć do Plazy i cyknąć sobie fotkę w odpowiedniej scenografii No chyba, że jest uczyniona tylko ukryta i nieupubliczniona (a to byłby przecież grzech!)
BUBU - 02-02-2007, 22:09
thomb napisał/a: |
No nie to jak to tak?! Żadnego autoportretu?? Nie no to kolega Bubu powinien skoczyć do Plazy i cyknąć sobie fotkę w odpowiedniej scenografii No chyba, że jest uczyniona tylko ukryta i nieupubliczniona (a to byłby przecież grzech!) |
No qrcze nie pomyślałem żeby ktoś mi z mojego fotkę cyknął , gamoń ze mnie
Ale na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja
Pozdrav
sion2002 - 05-02-2007, 14:22
Witam
Mam ogromną prośbę. Czy mógłby ktoś z Was przesłać mi fonta użytego do robienia naklejek lub gotowy wzór w Corel-u?? Mam możliwość wykonania kilku szt. z folii odblaskowej dla chłopaków z KE za grosze tylko muszę mieć bardzo szybko wzór lub fonta.
Pozdrawiam
Szymon
sion2002@wp.pl
Anonymous - 05-02-2007, 15:21
sion2002 napisał/a: | Witam
Mam ogromną prośbę. Czy mógłby ktoś z Was przesłać mi fonta użytego do robienia naklejek lub gotowy wzór w Corel-u?? Mam możliwość wykonania kilku szt. z folii odblaskowej dla chłopaków z KE za grosze tylko muszę mieć bardzo szybko wzór lub fonta. |
Adaho powinien miec tego fonta bo my tez robilismy na odblasku wlepy, jego pytaj zreszta moze sledzi temat, poczekaj an odp
pozdr
bwr
Adaho_krak - 06-02-2007, 00:06
Panowie spokojnie działam z sion2002, myślimy również o was
|
|
|