Sigma/Diamante Ogólne - Mitsubishi Elbe Treffen- 15-17Czerwiec 2012-zlot w Niemczech
VirMan - 10-11-2011, 18:46
Ja właśnie oddaję mojego zielonka do lakiernika (nie wiem jeszcze jak odtworzę paseczki po bokach ) i na razie przez 1.5 mies będę jeździł stanzą :] (powrót do korzeni) , za to liczę na piękny i trwały efekt. Jakby było 5 autek z polski - będzie co oglądać
Wojciech Bogacz - 13-11-2011, 11:04
Żebym ja tak zarobił na malowanie swojego Gala to bym i chętnie go na zlocie pokazał - chociaż sam w sobie to rodzynek ale jak to na zlotach - liczy się pierwsze wrażenie
pz - 24-11-2011, 23:36 Temat postu: Zlot w Niemczech. Witam !
Ja wybieram się też do Niemiec z rodzinką. Ale nie wiem czy moja Sigma będzie sprawna. Ostatnio była dosyć intensywnie eksploatowana i zaczęła trochę defektować [ zawieszenie, silnik i estetyka]. Licznik zbliża się do 240 tysięcy, a ile jest naprawdę to zagadka.Do zawieszenia mam już wszystko.Do silnika muszę poszukać pierścieni i panewek korbowodowych. I chyba też popychacze. Na zimnym silniku przy uruchomianiu przez 1 sekundę delikatnie je słychać .Reszta w normie. Mając własny warsztat powinienem się wyrobić i zaprzeczyć powiedzeniu , że szewc chodzi w podartych butach.
Pozdrawiam wszystkich Zenek
angelos - 25-11-2011, 08:36
Cytat: | Na zimnym silniku przy uruchomianiu przez 1 sekundę delikatnie je słychać |
Zenku, przez 1 sekunde to w sumie norma , szczegolnie w zimie. Gorzej jak caly czas klepią.
VirMan - 25-11-2011, 20:52
Mój kocur zdał dziś test bojowy - dowiózł do amsterdamu mnie i łukasza bez najmniejszego problemu tylko lac paliwo i jechać
wojtas - 25-11-2011, 22:45
1300 km dla naszych Miśków, to żaden problem.
Wojciech Bogacz - 25-11-2011, 22:52
Cytat: | 1300 km dla naszych Miśków, to żaden problem. |
Miśki dadzą radę - gorzej ze stanem kieszeni Mam jednak plan panowie I panie Może uda mi się stworzyć coś, co się przyda innym a mnie pozwoli sfinansować taką podróż do Niemiec. Jak zwykle czas pokaże hehe.
Juiceman - 27-11-2011, 23:29
Kombinuj, Kombinuj bo w 2012 roku warto wyrwać więcej niż 4 puchary
wojtas - 16-01-2012, 18:31
I jak tam? Czas płynie nieubłaganie, ktoś jeszcze wybiera się w Czerwcu na zachód?
Juiceman - 16-01-2012, 19:55
Z Dolnośląskiego niby 4-6aut, z Zachodniopomorskiego wiem o 1, z Łódzkiego o przynajmniej dwóch no i do tego dochodzicie Wy moi drodzy Nie wiem jeszcze jak Górny Śląsk i Warszawka Kurdę nie mogę się doczekać miny Niemieckich przyjaciół jak zobaczą cudne Sigmy z Polski - tu akurat za dużo tuningu Niemcy nie wprowadzili także myślę że możecie liczyć na puchary;-)
Jest możliwość już rejestracji na ET 2012 w tym roku zmieniła się troche forma rejestracji także jutro opiszę krok po kroku co i jak robić
wojtas - 16-01-2012, 20:04
Ok czekamy na info.
Wojciech Bogacz - 17-01-2012, 12:05
Ja tam przynajmniej będę robił co się da, żeby na tą imprezę się wybrać. Czy to będzie Galant z sercem Sigmy tego nie wiadomo, ale kto wie... byłaby atrakcja i na pewno lekkie zaskoczenie dla mitsumaniaków z Niemiec heh
Juiceman - 17-01-2012, 16:15
Pierwsze informacje odnośnie ELBETREFFEN 2012
W tym roku, rejestracja wygląda ciut inaczej niż w poprzednich latach. Mianowicie Drodzy Mitsumaniacy czy posiadacze Mitsubishi
Informacje na temat etapu rejestracji znajdziemy na tej stronie
Lista Rejestracyjna Elbetreffen 2012
Co zrobić aby się na niej znaleźć
Mianowicie jesteśmy proszeni o wysłanie maila na adres :
mcm-mail@web.de
W którym powinna się znaleźć tabelka z następującymi danymi:
Imię i Nazwisko/Miejscowość/ Skrót Kraju z którego jesteśmy (PL)/Pojazd/Z jakiego Klubu jesteśmy/Ilość osób jaka z nami będzie w aucie.
Czyli:
Jan Kowalski/Poznań/PL/Lancer/MitsuManiaki/3
Przy następnej aktualizacji listy powinniśmy się na niej znaleźć.
Niedługo jeszcze więcej informacji, póki co zapraszam Wszystkich do udzielania się w Ogólnym Temacie dotyczącym Elbetreffen 2012 co ułatwi nam komunikacje, aby nie latać po wszystkich działach regionalnych w poszukiwaniu odpowiedzi.
Wojciech Bogacz - 18-01-2012, 13:11
Dzięki za info - listę sobie przejrzałem i o ile jest masa Galantów EA, dwa E30 to nie ma żadnego E5 ani E88 !! Tym bardziej mnie motywuje to, żeby tam się swoim zwierzakiem pojawić
Dziwi mnie też, że tak mało Sigm jest - jakby tak z Polski dojechało z pięć sztuk to byśmy totalnie rządzili
Mam tylko pytanie - czy ktoś by się ze mną chciał zabrać ? Bardzo chętnie przygarnę kogoś bo każdy grosz na paliwo się przyda z racji, że liczę że jak dobrze pójdzie to za 500 zeta objadę hehe. Mogę zabrać z okolicy Krakowa kogoś bardzo chętnie
Juiceman - 18-01-2012, 14:21
Śmiało pytaj najlepiej w regionalnym tam będziesz miał największy odzew . No i spokojnie do czerwca trochę aut przybędzie
|
|
|