To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Mitsubishi Elbe Treffen- 15-17Czerwiec 2012-zlot w Niemczech

VirMan - 10-11-2011, 18:46

Ja właśnie oddaję mojego zielonka do lakiernika (nie wiem jeszcze jak odtworzę paseczki po bokach ) i na razie przez 1.5 mies będę jeździł stanzą :] (powrót do korzeni) , za to liczę na piękny i trwały efekt. Jakby było 5 autek z polski - będzie co oglądać :P
Wojciech Bogacz - 13-11-2011, 11:04

Żebym ja tak zarobił na malowanie swojego Gala to bym i chętnie go na zlocie pokazał - chociaż sam w sobie to rodzynek ale jak to na zlotach - liczy się pierwsze wrażenie :)
pz - 24-11-2011, 23:36
Temat postu: Zlot w Niemczech.
Witam !

Ja wybieram się też do Niemiec z rodzinką. Ale nie wiem czy moja Sigma będzie sprawna. Ostatnio była dosyć intensywnie eksploatowana i zaczęła trochę defektować [ zawieszenie, silnik i estetyka]. Licznik zbliża się do 240 tysięcy, a ile jest naprawdę to zagadka.Do zawieszenia mam już wszystko.Do silnika muszę poszukać pierścieni i panewek korbowodowych. I chyba też popychacze. Na zimnym silniku przy uruchomianiu przez 1 sekundę delikatnie je słychać .Reszta w normie. Mając własny warsztat powinienem się wyrobić i zaprzeczyć powiedzeniu , że szewc chodzi w podartych butach.

Pozdrawiam wszystkich Zenek

angelos - 25-11-2011, 08:36

Cytat:
Na zimnym silniku przy uruchomianiu przez 1 sekundę delikatnie je słychać

Zenku, przez 1 sekunde to w sumie norma , szczegolnie w zimie. Gorzej jak caly czas klepią.

VirMan - 25-11-2011, 20:52

Mój kocur zdał dziś test bojowy - dowiózł do amsterdamu mnie i łukasza bez najmniejszego problemu :) tylko lac paliwo i jechać :P
wojtas - 25-11-2011, 22:45

1300 km dla naszych Miśków, to żaden problem.
Wojciech Bogacz - 25-11-2011, 22:52

Cytat:
1300 km dla naszych Miśków, to żaden problem.

Miśki dadzą radę - gorzej ze stanem kieszeni ;) Mam jednak plan panowie :) I panie 8) Może uda mi się stworzyć coś, co się przyda innym a mnie pozwoli sfinansować taką podróż do Niemiec. Jak zwykle czas pokaże hehe.

Juiceman - 27-11-2011, 23:29

Kombinuj, Kombinuj bo w 2012 roku warto wyrwać więcej niż 4 puchary :twisted: :wink:
wojtas - 16-01-2012, 18:31

I jak tam? Czas płynie nieubłaganie, ktoś jeszcze wybiera się w Czerwcu na zachód? :mrgreen:
Juiceman - 16-01-2012, 19:55

Z Dolnośląskiego niby 4-6aut, z Zachodniopomorskiego wiem o 1, z Łódzkiego o przynajmniej dwóch ;-) no i do tego dochodzicie Wy moi drodzy ;-) Nie wiem jeszcze jak Górny Śląsk i Warszawka ;-) Kurdę nie mogę się doczekać miny Niemieckich przyjaciół jak zobaczą cudne Sigmy z Polski - tu akurat za dużo tuningu Niemcy nie wprowadzili także myślę że możecie liczyć na puchary;-)

Jest możliwość już rejestracji na ET 2012 w tym roku zmieniła się troche forma rejestracji także jutro opiszę krok po kroku co i jak robić

wojtas - 16-01-2012, 20:04

Ok czekamy na info.
Wojciech Bogacz - 17-01-2012, 12:05

Ja tam przynajmniej będę robił co się da, żeby na tą imprezę się wybrać. Czy to będzie Galant z sercem Sigmy tego nie wiadomo, ale kto wie... byłaby atrakcja i na pewno lekkie zaskoczenie dla mitsumaniaków z Niemiec heh :p
Juiceman - 17-01-2012, 16:15

Pierwsze informacje odnośnie ELBETREFFEN 2012

W tym roku, rejestracja wygląda ciut inaczej niż w poprzednich latach. Mianowicie Drodzy Mitsumaniacy czy posiadacze Mitsubishi ;-)

Informacje na temat etapu rejestracji znajdziemy na tej stronie

Lista Rejestracyjna Elbetreffen 2012

Co zrobić aby się na niej znaleźć

Mianowicie jesteśmy proszeni o wysłanie maila na adres :

mcm-mail@web.de

W którym powinna się znaleźć tabelka z następującymi danymi:

Imię i Nazwisko
/Miejscowość/ Skrót Kraju z którego jesteśmy (PL)/Pojazd/Z jakiego Klubu jesteśmy/Ilość osób jaka z nami będzie w aucie.

Czyli:

Jan Kowalski/Poznań/PL/Lancer/MitsuManiaki/3

Przy następnej aktualizacji listy powinniśmy się na niej znaleźć.

Niedługo jeszcze więcej informacji, póki co zapraszam Wszystkich do udzielania się w Ogólnym Temacie dotyczącym Elbetreffen 2012
co ułatwi nam komunikacje, aby nie latać po wszystkich działach regionalnych w poszukiwaniu odpowiedzi.

Wojciech Bogacz - 18-01-2012, 13:11

Dzięki za info - listę sobie przejrzałem i o ile jest masa Galantów EA, dwa E30 to nie ma żadnego E5 ani E88 !! Tym bardziej mnie motywuje to, żeby tam się swoim zwierzakiem pojawić :)

Dziwi mnie też, że tak mało Sigm jest - jakby tak z Polski dojechało z pięć sztuk to byśmy totalnie rządzili ;)

Mam tylko pytanie - czy ktoś by się ze mną chciał zabrać ? Bardzo chętnie przygarnę kogoś bo każdy grosz na paliwo się przyda z racji, że liczę że jak dobrze pójdzie to za 500 zeta objadę hehe. Mogę zabrać z okolicy Krakowa kogoś bardzo chętnie :)

Juiceman - 18-01-2012, 14:21

Śmiało pytaj najlepiej w regionalnym tam będziesz miał największy odzew :-) . No i spokojnie do czerwca trochę aut przybędzie ;-)