To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 17-19.II.2012

mjsystem - 09-01-2012, 15:58

sveno napisał/a:
Kolejny który przekręca nazwę

Sorki, okazalo się, ze to mucha mi kupę na ekranie zrobiła i podzieliła "l" na "i" z kropką :P
tomek84 napisał/a:
ja myślałem o tym, żeby jechać w piątek rano
jeśli śnieg tam jest

Co do piątku, to możemy być rano/do południa bez problemu. Taka okazję warto wykorzystać 8)

Wojciech Bogacz - 09-01-2012, 16:17

mjsystem napisał/a:
kolumna kilku misków robi wrażenie

Też tak sądzę, że chętnie bym się przewiózł w takiej kolumnie :)

Co do czasu wyjazdu - zdecydowanie chciałbym jechać jak jest jasno - wiem, że dla wielu to mało realne, ale jazda w nocy to dla mnie duży wysiłek - ze względu na wzrok. Jeżeli więc to możliwe, to albo sobota rano albo piątek około południa.

W sumie piątek może byłby niezły nawet, bo jakby jechał wcześniej to mniejszy ruch na trasie :)

Co do samej trasy to pewnie przejezdna będzie, chociaż jak dla mnie to nie problem jeżeli będzie ślisko bo mój Gal sobie poradzi - jakby co to nawet mógłbym pociągnąć kogoś hehe.

mjsystem - 09-01-2012, 16:49

Wojciech Bogacz napisał/a:
W sumie piątek może byłby niezły nawet, bo jakby jechał wcześniej to mniejszy ruch na trasie

Jestem za! Jedźmy w piątek do południa(kto tylko może).

Jackall - 09-01-2012, 17:20

sveno napisał/a:
zrobimy domowe przedszkole
Po ostatnich przejściach z usypianiem Madzi bardzo się zastanawiam nad tym czy ją zabierać na spota :|
Ja również byłbym za wyjazdem w piątek rano :wink:

Tomek - 09-01-2012, 17:28

jak tylko ktoś jest chętny, to my w piątek rano
pojeździć troche na desce chcemy

Wojciech Bogacz - 09-01-2012, 18:42

To widać jest nas już czworo za wyjazdem w piątek z rana - chociaż moje "z rana" to tak najwcześniej o 9tej heh. Jak trzeba to się wstanie, ale wolałbym z Krakowa nie jechać wcześniej niż o 9tej a nawet wolałbym 10tą :)
Tomek - 09-01-2012, 18:57

obczaiłem sobie wyciągi
w sumie dość drogo wychodzi, ale jest fajny karnet 4 godzinny za 30 zł, od 15.00 do 19.00

mi te 4 godziny wystarczą, Ewelinie tym bardziej
zwłaszcza, że w tym roku nie jeździliśmy jeszcze

także mi wystarczy żebyśmy tam byli o 14, żeby coś zjeść i od 15 sobie pojeździć
możemy być też wcześniej

tak wogóle to ktoś jeszcze będzie jeździł na śniegu (w sensie narty/deski), czy tylko my

tpodsiadlo - 09-01-2012, 19:44

Ja bym chetnie mojego galanta zapuscil ze stoku za kare...
Tomek - 09-01-2012, 20:02

tpodsiadlo napisał/a:
Ja bym chetnie mojego galanta zapuscil ze stoku za kare...

tam mają ratraki, więc myśle, że z pociągnieciem auta do góry nie byłoby większego problemu
do 19 na stoku są obywatele, więc dla bezpieczeństwa musiałbyś poczekać do wieczora

sveno dostaniemy jakąś oddzielną chatkę, czy gospodarze mają mocne nerwy i zdrowy sen ?? :badgrin: :badgrin:

[ Dodano: 09-01-2012, 20:04 ]
Wklejam listę, bo się przy tych dyskusjach wzięła i zatraciła:

1. sveno, +Magda
2.Wojciech Bogacz, sam?
3. lukaszenkoo+ karolina
4. tomek84+ Ewelina
5. Jackall + Aga + Madzia
6.dawidoski13+Magda(i może Sylwia)
7. Rebelias + Magda
8. Tomek (czyli ja) + osoba towarzyszaca szt.1
9. Mjsystem(Sławek) + mAGDA(Magda)

Lord_Nikon - 09-01-2012, 21:24

Witam
Mało się udzielam na forum z braku czasu ale bardzo chciał bym was poznać osobiście. Jeżeli będę miał w tym terminie trochę luzu i o ile wyrazicie zgodę na przyjęcie Eclipse 3G wraz z kierowcą i osoba towarzyszącą to postaram się być i wypić grzańca razem z Wami:)

Jackall - 09-01-2012, 22:55

My znaczy Madzia jak pojedzie to będzie na sankach śmigać :wink:
SPIDER-ek - 09-01-2012, 23:02

Kilka dni nie zaglądam, a tu już imprezy mnie omijają:)

Kto jeździ jeszcze na nartach/desce? (Tomek Ty już wiem:) Bo jeżeli miało by to być połączone ze śniegiem to ja właśnie na drugą połowę lutego planowałem wyjazd na deske i bym rozważył to co kombinujecie:)

Skoro interregionalne spotkanko to bylbym z mazowieckiego:)

sveno - 10-01-2012, 11:17

Lord_Nikon napisał/a:
le wyrazicie zgodę na przyjęcie Eclipse 3G wraz z kierowcą i osoba towarzyszącą
żartujesz? Wbijaj :)
SPIDER-ek napisał/a:
Skoro interregionalne spotkanko to bylbym z mazowieckiego:)

nie Ty jeden :) ja też pochodzę z mazowieckiego.
tomek84 napisał/a:
sveno dostaniemy jakąś oddzielną chatkę, czy gospodarze mają mocne nerwy i zdrowy sen ?? :badgrin: :badgrin:

Właśnie, wypadało by powiedzieć jak to tam wszystko wygląda, opisywałem juz to w dziale małopolskie, ale trzeba powtórzyć.
Gospodarstwo to składa się z 2 baaardzo dużych domów:
-w pierwszym jest kuchnia i jadalnia, mieszkają tam właściciele wraz z rodzinką i jest jeszcze kilka pokoi gościnnych.
-drugi jest typowo dla gości
Pokoje są 4-ro i 5-cio osobowe ale jeżeli będą miejsca (a na razie wszystko na to wskazuje) to właściciele pozwalają na to aby w takich pokojach spały po 2 osoby. Jeżeli będzie więcej gości w tym czasie to niestety będziemy się "gnieździć" w cudzysłowie bo pokoje są dosyć spore. Także na jedzonko i ewentualną dyskotekę/dancing (w jadalni, no i będzie z nami DJ Rebelias :) ) schodzimy do pierwszego domku a "integrujemy się" i śpimy w drugim :)
Niestety łazienek w pokojach nie ma-są na korytarzu.
Jeżeli planujemy dojechać tam na obiad to spoko, ja jestem za i Magda też, no i ominiemy korki :) Za obiadek w piątek trzeba będzie dopłacić (10 albo 15PLN dowiem się)
Do stoku jest około 4km więc na pieszo kiepsko, ale jak będzie więcej chętnych na narty to trzeba pogadać z właścicielem, bo ma 9-cio osobowego transportera więc was zawiozę i odbiorę ze stoku.
Nie wiem jak wygląda sprawa z bankomatami. Chyba na stoku jest jakiś, a jak nie to najblizszy dopiero w Piwnicznej, także lepiej zaopatrzyć się wcześniej w gotówkę.

I jeszcze jedno, są dość duże problemy z zasięgiem w domach, czasami wchodzi słowacka sieć, ale na stoku już jest ok bo tam jest nadajnik :)

Wojciech Bogacz - 10-01-2012, 13:07

sveno napisał/a:
Za obiadek w piątek trzeba będzie dopłacić (10 albo 15PLN dowiem się)

Jak dla mnie nieistotne prawie że, paliwo wyjdzie o wiele więcej, ale nie podaruję sobie jechania za pasażera, zresztą kiepsko to znoszę, kiedy nie mogę kierować.
sveno napisał/a:
na jedzonko i ewentualną dyskotekę/dancing (w jadalni, no i będzie z nami DJ Rebelias ) schodzimy do pierwszego domku a "integrujemy się" i śpimy w drugim

W zasadzie pasuje - nie znam kolegi DJ Rebeliasa ale skoro jego obecność tak pozytywnie wpływa na przebieg imprezek to chętnie poznam :)
sveno napisał/a:
są dość duże problemy z zasięgiem w domach, czasami wchodzi słowacka sieć, ale na stoku już jest ok bo tam jest nadajnik

Jak dla mnie bomba - kilka dni luzu hehe

Co do samych nart czy deski to nie mam pojęcia - na nartach jeździłem ostatni raz chyba z 15 lat temu jako dziecko, a na desce wcale, tak że nie mam pojęcia czy bym się za bardzo nie "sfatygował" - wolę sobie pozostawić zdrowe mięśnie i całę kości na jakieś tańce czy coś :)

bongo_22 - 10-01-2012, 13:23

A kiedy jest ostateczny termin zgłaszania się na wyjazd? Czeka mnie mała operacja i dopiero 18.01 będę znał jej termin. Jeśli będzie przed 17.02 to niestety nie dam rady, ale jeżeli po tym weekendzie, to bardzo chętnie się z Wami pointegruję :)