To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Toycia Andrzej nowa podopieczna Wszyca :P

kaczka81s - 03-03-2012, 23:53

Sorki ze trochę odkopie temat, ale chętnie pomogę w razie jakichś problemów. Sam taką posiadam tylko wersje liftback, ale silnik i mechanika wszystko to samo. W mojej sam wszystko naprawiam, a raczej wymieniam bo tylko tyle robi się w tych autkach, a chodzi mi o wymianę oleju, filtrów, klocków itp. corolki są nadzwyczaj mało awaryjne. W takim razie też gratuluję zakupu Andrzeja, no i służę pomocą w razie W.
Wszyc - 04-03-2012, 00:15

spoko spoko dzieki :) póki co koledze dla którego skołowałem Andrzeja padły finanse więc nawet szmalu by olej wymienić a wygląda na taki co się prosi o wymiane od 15tyś km
Wszyc - 07-10-2012, 11:58

To trochę odświeżę temat Andrzej stoi w miejscu od maraca i kwitnie pod drzewem nie ruszany brak korka wlewu oleju, cieknący przewód paliwowy były wystarczającym powodem by unieruchomić auto na rok gdyż kolega który jest właścicielem jest wielki fanem motocykli i pomyka sobie na swojej R6 na co dzień i nic mu sie nie chce robić w związku z Andrzejem myśle czy by nie kupić Andrzeja po zimie o ile stwierdzę po stanie technicznym że w ogóle się do czegoś autko nadaję :P zobaczymy hamulce się zapiekły silnik nie odpalany hmm... zobaczymy :D
moniaquba - 07-10-2012, 12:25

Ja to bym do zimy nie czekał jak taki stan.. :( bo będzie jeszcze gorszy.. Szkoda Toyotki.
Wszyc - 07-10-2012, 13:33

Nic jej nie będzie ;) nie takie wrzody się robiło :P progów i tak nie ma i wszystkich nadkoli :P ale mało mnie to interesuje bo grosze kosztują reperaturki progów i wszystkich nadkoli :P komfort w porównaniu do prac przy moim E57A do którego nie ma NIC... a silnik to zawsze można zrobić ;) tylko ten gaźnik mnie przeraża jeszcze ale damy radę jak zrozumiem prace, regulacje i naprawę gaźników to będę już w stanie zrozumieć wszystko ( prócz kobiet :P ) :mrgreen: będę czarnoksiężnikiem motoryzacji :P
koszmarek - 07-10-2012, 16:15

nie mogłeś powiedzieć, że Ci korka brakuje ?
Wszyc - 07-10-2012, 21:01

koszmarek napisał/a:
nie mogłeś powiedzieć, że Ci korka brakuje ?

Taaa ciotka wiem Marek mnie już za to ochrzanił jakiś czas temu :P

koszmarek - 07-10-2012, 22:10

Wszyc napisał/a:
Marek mnie już za to ochrzanił

no, to drugi raz nie zaszkodzi, a może pomoże :P

Wszyc - 06-01-2013, 18:40

Korek znaleziony przecieki paliwa naprawione Andrzej ruszony po raz kolejny :P odpalił po roku stania bez zająknięcia :P był problem go ruszyć bo przywarł do ziemi tak mocno że silnik nie miał mocy oderwać auto od podłoża :P podlewarowało się każde koło by oderwać je od ziemi i już było ok :) ruszyła sie toyotka :D zatankowana umyta... stoi dalej :? troche głupio ale nie moje autko myślałem że będzie się więcej działo przy niej w kwestii reaktywacji dlatego założyłem ten temat ale obawiam się że chyba kolega będzie miał gdzie ją robić ehh... szkoda bo fajna :P jak się nic tu nie ruszy do lata to zamkniemy temat :(