Nasze Miśki - Dziwoląg czyli GALANT RWD turbo 1981
rosomak1983 - 16-12-2011, 14:11
idas napisał/a: | Rosomak to bez wątpienia synonim słowa mitsumaniak |
nie da sie oszukac przeznaczenia
tomek84 napisał/a: | chyba nawet w Krakowie |
tak z Krakowa.
areksz121 napisał/a: | Ross, w ostatnie dni grudnia to chyba zobaczę ten cały zagon w końcu na żywo, he Jakbyś nie miał gdzie uderzyć z kolektorem, to myślę, że mógłbym w jakiś sposób pomóc z moim starszym Przed sylwkiem mam na myśli |
Wpadaj, zapraszam serdecznie tylko daj znac ze jestes w PL to zorganizuje czas napewno... Z kolektorem reczej nie bede Cie kłopotał ale dzieki A wogóle u was jest dobry spawacz na wiosce, spawał mi dolot tigiem do pantery.
Juiceman napisał/a: | Ładne autko mega wygodne to fakt |
Oj wygodne niewiem czemu bo sprezyny raczej dosc twarde (jak sie naciska reka)
Krzyzak napisał/a: | znam oczywiście poprzedniego właściciela i jeszcze tego przed nim - wiele lat korespondowaliśmy
cieszę się, że trafił w dobre ręce |
Kolejny pewnie tez bedzie miał pytania
Juiceman - 16-12-2011, 14:24
rosomak1983 napisał/a: |
Juiceman napisał/a: | Ładne autko mega wygodne to fakt |
Oj wygodne niewiem czemu bo sprezyny raczej dosc twarde (jak sie naciska reka) |
No to jeszcze musisz zasiąść w mitsubishi sapporo z 87 - 4 drzwiowe Bajka na długie dystanse
mystek - 16-12-2011, 19:39
Byłeś w Krakowie po niego i nic nie mówiłeś? Byśmt się ustawili jakoś :/
Bartek - 16-12-2011, 19:49
Mam sporo fantów dla Ciebie do takiego auta - jak skończę wydłubywać co się przyda do mojego projektu resztę oddam za browara, ale mam np. całkiem nowe tylne amory - ściągnięte prosto z Japonii, ale szły tak długo, że przestałem jeździć dziadkiem - kosztowały mnie ponad 500 zł, a w moim projekcie A161 się raczej nie przydadzą - idę max w oryginał, więc sztywny most z tyłu a nie wielowahacz jak w A164
k@rol - 16-12-2011, 20:57
trzymam kciuki, piękna sprawa taki klasyk hmmm i czekam na więcej fotek
Kamil_Ziomek - 16-12-2011, 21:35
Jak będzie cieplutko to zabierz misia na jakiś wspólny wyjazd Czegoś takie nikt z podkarpacia pewnie nie widział.
Wojciech Bogacz - 17-12-2011, 00:08
Normalnie aż chęć mnie zbiera, żeby to cudo obejrzeć
rosomak1983 - 17-12-2011, 12:19
mystek napisał/a: | Byłeś w Krakowie po niego i nic nie mówiłeś? Byśmt się ustawili jakoś :/ |
no niestety spieszyłem sie i ten Kraków duzy i taki zakorkowany...
Bartek napisał/a: | Mam sporo fantów dla Ciebie do takiego auta - jak skończę wydłubywać co się przyda do mojego projektu resztę oddam za browara, ale mam np. całkiem nowe tylne amory - ściągnięte prosto z Japonii, ale szły tak długo, że przestałem jeździć dziadkiem - kosztowały mnie ponad 500 zł, a w moim projekcie A161 się raczej nie przydadzą - idę max w oryginał, więc sztywny most z tyłu a nie wielowahacz jak w A164 |
Bartku potrzebowałbym korka chłodnicy guma jest sparciała i przepuszcza i byc moze samej chłodnicy ale teraz niewiem czy sam korek czy moze tez i chłodnica. Amory mam w bdb stanie.
Przesiałem tez korek paliwa
Bartek napisał/a: | a w moim projekcie A161 się raczej nie przydadzą - idę max w oryginał, więc sztywny most z tyłu a nie wielowahacz jak w A164 |
Bartku kiedy bedzie mozna poczytac o Twoim projekcie ? Mogłbys napisac pare słów o tej generacji gala ? Wszystkie byly rwd ? Moj kolega miał takiego gala tylko na 4 gaznikach ale chyba FWd.
Cytat: | Normalnie aż chęć mnie zbiera, żeby to cudo obejrzeć |
foty beda bez obaw
j-rules - 17-12-2011, 21:43
jak by ktos planowal jakis nalot na Łańcut by obejrzec to cudo to ja sie pisze i czekam na info
Wojciech Bogacz - 18-12-2011, 10:15
j-rules napisał/a: | jak by ktos planowal jakis nalot na Łańcut by obejrzec to cudo to ja sie pisze i czekam na info |
Noo - jak pisałem mnie ciągnie żeby się wybrać - ale na pewno już po nowym roku
areksz121 - 18-12-2011, 14:32
To może w końcu ja będę jednym z pierwsiejszych
kamilek - 23-12-2011, 20:27
Ha, gdzie linka nie wkleicie do starego tematu to zawsze kamilek się tam udzielał Ech te stare Galanty, mmm... Śliczna sztuka, w byłym właścicielem się znałem i gadaliśmy sobie o Galantach, dobrze że trafił w forumowe ręce. Sam bym go kupił gdyby kasa była, oj moje marzenie mieć Galanty po jednym z każdej generacji
A o co chodzi z tą regulacją tylnej kanapy?? Nie gadaj że pochylenie oparcia można ustawiać????
rosomak1983 - 23-12-2011, 20:34
kamilek napisał/a: | oj moje marzenie mieć Galanty po jednym z każdej generacji |
a ten Twój to nie z tej generacji co mój ???
kamilek napisał/a: | A o co chodzi z tą regulacją tylnej kanapy?? Nie gadaj że pochylenie oparcia można ustawiać???? |
no sam byłem zdziwiony ale powaznie jest regulacja wyskosci oparcia kanapy z tyłu Bajer taki ze w zadnym aucie takiego czegos nie widziałem. Z tyłu jest mega wygodnie w tym galu Z przódu zreszta tez.
Przy okazji, aura do zdjec nie za bardzo... ale była przymiarka emblematów w tyłu na szybko. NIewiem czemu poprzedni własciciel ich nie naklejał...
Uploaded with ImageShack.us
Anonymous - 23-12-2011, 20:40
miałeś chyba kiedyś lancera kombi białego w budzie cbo, to tam powinna byc regulacja tylnej kanapy
rosomak1983 - 23-12-2011, 20:47
Derpin napisał/a: | miałeś chyba kiedyś lancera kombi białego w budzie cbo, to tam powinna byc regulacja tylnej kanapy |
tez miałem takiego lancera ale nie ma tam takiej regulacji. Tam jest po prostu jest składana kanapa
|
|
|