Nasze nieMiśki ;-) - Moja 2setka w coupe :) czyli. Nissan.
robertdg - 19-04-2012, 08:24
Zasdchnięty klej ściągnąć delikatnie krązkiem http://allegro.pl/krazek-...2284541160.html dokończyć zmywaczem, następnie wypolerować i nawoskować.
Saqu - 19-04-2012, 22:33
uhh :/ znowu coś trzeba będzie kupić, powoli się robi problem gdzie to wszystko składować :/
Saqu - 03-05-2012, 22:52
no więc nysa ostatnio przechodzi małą zmianę imageu wracam powoli do serii, musze kupić nowy błotnik prawy przedni, bo ten jak się okazało pod szpachlą miał nie spodziankę... :/
noi zostanie zmienić lusterka na seryjne
mniej więcej tak wyglądała przed:
a tak mniej więcej wygląda w trakcie:
wyleciała dokładka przedniego zderzaka, progi, dokładka tylnego zderzaka, mnóstwo szpachli, wielkie ciężkie płaty..., również lotka z klapy bagażnika (do sprzedania , coś kasy trzeba odzyskać:P )
zderzak przedni pomalowany w podkład, to samo przedni lewy błotnik i klapa bagażnika
wyleciał też tłumik środkowy i został sam końcowy, efekt jest taki że liczyłem się z nie co bardziej głośnym wydechem, mieszczącym się ledwo w normach a wyszło tak, że jest nie wiele głośniejszy niż przed wycięciem środkowego, ale nabrał fajnego brzmienia, które się bardzo mnie podoba a i tak w środku można sobie spokojnie rozmawiać i cicho radyjka słuchać
BeNeK - 05-05-2012, 14:30
Powrót do serii jak najbardziej na + , co prawda jeszcze lepiej było by zamontować vertex'a i maznąć sx'a na biało , do tego kouki na tył i jest miazga Idz w tą stronę
http://www.youtube.com/wa...feature=related to jest najładniejsza s13 jaką kiedykolwiek widziałem ...
Saqu - 05-05-2012, 15:06
mnie się nie widzi bardziej bym wolał w rocket bunny iść, i taki mam też plan na odległą przyszłość, biały to on też nie będzie
rosomak1983 - 05-05-2012, 15:17
Saqu, auto fajne tylko przekombinowane, wrócisz blizej serii bedzie super
Wszyc - 05-05-2012, 18:46
ha i masz przedlifta teraz tak jak mówiłem Ci żebyś zrobił !!
Saqu - 05-05-2012, 23:32
fundusze każą mi zostać przy przedlifcie narazie
a z punktu mechanicznego to skrzynia ma się co raz to bliżej do umarcia i sprzęgło jakoś nie domaga za bardzo
Saqu - 07-05-2012, 20:28
dzisiaj dostałem info odnośnie historii mojej nysy i mam 2 fotki jak wyglądała w podstawie w tym cameleonie:
BeNeK - 12-07-2012, 23:42
Co ciekawego się dzieje ?
Dobrze Saqu ze wysprzedajesz te niepotrzebne partsy
Saqu - 15-07-2012, 16:15
a no tak jakoś próbuję posprzątać to co nie potrzebne mam cały kanał gratów teraz... :/
noi przy okazji mały up. nysa jakoś tak prawie skończona, została drobna fuszerka do poprawy ale to jak najdzie mnie natchnienie to ją poprawię
tam wyżej gdzieś fotki jak było. A teraz jak jest :
BeNeK - 15-07-2012, 20:38
uffff... Od razu lepiej
moniaquba - 03-08-2012, 14:30
Wygląda ładnie.. ale te felgi..
Saqu - 03-08-2012, 22:52
ale że co?:>
Saqu - 08-08-2012, 17:51
przyszła spawarka to sobie zaspawałem dziurę w bagażniku i przy okazji z pozostałości kwaski wyspawałem sobie single dildo na lewarek biegów
w porównaniu do poprzedniego "czegoś" biegi zmienia się o wiele lepiej.
tweetery przeniosłem na górę, bo były w drzwiach przy dużych i ich nie było słychać... ;/ w zamian za to mam pocięte drzwi przez poprzednich właścicieli i muszę utworzyć jakąś ładną maskownicę z żywicy, jednak projekt na razie umarł, co widać na fotkach, dodatkowo wyleciał tył. auto waży 1200kg z około 20l paliwa +2 komplety kluczy, czyli nadal jednak sporo
|
|
|