Outlander II GEN Techniczne - Bluetooth w Outku II
sławek s - 30-04-2013, 09:01
Dzisiaj rano wyjąłem radio i moduł jest, i jest podłączony (wygląda jak nowy), mikrofon w podsufitówce też jest, ale bluetooth nie reaguje nadal .
rezon - 30-04-2013, 14:28
naprawa to byłoby drogie hobby - bo nie wiadomo gdzie tkwi problem. Pociesz się, że BT w Outku jest marnej jakości i zamontuj sobie np. Parrota. Może będzie dodatkowy gadżet, ale znacznie lepszy.
sławek s - 10-01-2014, 18:44
problem rozwiązany, moduł BT wymieniony na używkę z allegro za 150zł i działa
jartex123 - 10-09-2020, 21:49
witam od dwóch dni jestem posiadaczem oudlandera i mam problem z parowaniem telefonu tz przyciski od zestawu głośnomówiącego nie reagują jak by zestaw był wyłączony jest jakiś sposób żeby go uruchomić
msokol - 15-09-2020, 00:26
jartex123, wymień moduł bluetooth.Jeżeli nie masz MMCSa, to zakup modułu graniczy z cudem. Owszem czasami można dostać go za 150zł, ale to naprawdę rzadkość. Po za tym czytałem opinie, że używki i tak za chwilę padają. Pomyślałem sobię, że u mnie zapewne będzie inaczej - wytrzymał rok. W końcu olałem temat i wymieniłem całe radio.
Jeśli chcesz chińczyka, to mogę polecić dobry egzemplarz. Jeśli chcesz pójść w oryginalne, to wal do TOKIO - mega spec w temacie.
|
|
|