Outlander II Ogólne - Outlander III
PiotrKw - 22-02-2012, 18:28
lexus napisał/a: | Całkiem całkiem ładny |
No... ładny .... ale tak szczerze, to kiedyś samochody miały swój wyraz i indywidualność . Można było rozpoznac markę i model po.... sylwetce. Dziś to wszystko takie samo , jak nie dojrzę znaczka na masce , czy innego napisu, to rozpoznają eksperci po szczególikach , kształtach świateł czy chromowanych ramek i listewek.
Górna część przodu Ot III nawiązuje trochę do Pajero IV.
lexus - 06-03-2012, 16:19
tu jest więcej o OTIII http://moto.wp.pl/kat,551...,wiadomosc.html .Ale środek nie za ładny
Muciek - 06-03-2012, 16:59
Widzę, że wciąż Mitsubishi nie dojrzało, aby zrobić normalne pokrętło od świateł na desce rozdzielczej, a nie na wajsze od kierunkowskazów... Kokpit z pozycji kierowcy wygląda jak w ciężarówce, ale jest ładny, na pewno lepszy od tego teraz. Kierownica niemalże żywcem ściągnięta z BMW. Całość jednak nie za bardzo mnie przekonuje jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. Ciekawe jakie będą ceny tego wynalazku.
mitsu00 - 06-03-2012, 17:06
Wnetrze paskuda. Tyl okropny. Taki mini SsangYong Musso. Bleeeee....
Dj Lexus - 06-03-2012, 17:19
Nie za bardzo to wygląda , ciekawe tylko czy będą materiały (miękkie plastiki) wysokiej jakości, jak zapowiadają.
xylen - 06-03-2012, 22:03
Mnie przypomina nieco Forestera w środku, zupełnie inny niż OII, widać ze firma zmienia koncepcje, zobaczymy jak się pojawi na rynku, wtedy będzie można go lepiej ocenić.
tomekrvf - 06-03-2012, 22:41
Deska rozdzielcza i zegary wyglądają okropnie. Cały samochód też
mitsu00 - 06-03-2012, 22:41
Troche wiecej fotek:
http://www.netcarshow.com...2013-outlander/
Trik - 06-03-2012, 22:47
Jeszcze więcej fotek:
http://www.mitsubishi-mot...how.com/images/
Bulbo - 07-03-2012, 00:38
dalej przyciski od szyb nie podświetlone ,brak nawiewów na tylne fotele
borsak1 - 07-03-2012, 08:03
Wiecie co zmieniłem zdanie nie chce już oiii (celowo z małych liter). To co oni zrobili w środku woła o pomste do nieba przecież to jakaś wzbogacona wersja POLONEZA. Poza tym im więcej na niego patrzę tym paskudniejszy mi się wydaje.
maćko z lubań - 07-03-2012, 22:05
Wg. mnie mega paskudny. W końcu Mitsubishi się nauczyło, że w tym przedziale cenowym montuje się 2-strefową klimę.
sound_designer - 07-03-2012, 22:17
Ja też na pewno nie kupie OIII... Więc o jeden wybór mniej. Choć żal mi loga mitsubishi bo mają najladniejsze.. Ale trójramienna gwiazda też cos w sobie ma
jurekschroda - 08-03-2012, 14:58
Cytat: | brak nawiewów na tylne fotele |
na nogi dla pasażerów pewnie są.
Cytat: | Widzę, że wciąż Mitsubishi nie dojrzało, aby zrobić normalne pokrętło od świateł na desce rozdzielczej, a nie na wajsze od kierunkowskazów... |
a po kiego grzyba vieśwagenowskie pokrętła ? Na wajsze jest o niebo lepiej, tak trzymać.
Cytat: | To co oni zrobili w środku woła o pomste do nieba przecież to jakaś wzbogacona wersja POLONEZA |
Nie pij więcej
Podejrzewam, że auto na żywo będzie sprawiać lepsze wrażenie niż na zdjęciach. Jak na razie najładniejszy jest zdecydowanie OII przed liftem.
Wracając do OIII...
Przód - hmmm.. no, muszę zobaczyć na żywo.
Bok - j.w.
Tył - ładny, naprawdę ładny. Tylko dlaczego nie ma dolnej klapy ( ławeczki) ?
Wnętrze - hmmm... ma mniej wyrazu niż poprzednik... i baaaardzo żałuję, że nie ma już zegarów w tubach, są ekstra
P.S. Cytat: | dodatkowych udogodnień ( kolumna kierownicy wysuwana i umożliwiająca regulację kąta nachylenia spóźnili się o jakieś 15 lat |
20 lat temu w Lancerach oprócz pionowej była też wzdłużna regulacja kierownicy.
Muciek - 08-03-2012, 16:10
Cytat: | Cytat: |
brak nawiewów na tylne fotele |
na nogi dla pasażerów pewnie są. |
W OII też są i nijak się to ma do nawiewów na tył ze środkowej części auta.
Cytat: | Cytat: |
Widzę, że wciąż Mitsubishi nie dojrzało, aby zrobić normalne pokrętło od świateł na desce rozdzielczej, a nie na wajsze od kierunkowskazów... |
a po kiego grzyba vieśwagenowskie pokrętła ? Na wajsze jest o niebo lepiej, tak trzymać. |
Zapomniał kolega dodać: Mercedes, BMW, Opel, Audi itp. itd.
Co do środka pojazdu to mi to bardziej wygląda na Saaba, albo nową Kię Optimę, aczkolwiek nie jest źle. Z zewnątrz jest gorzej.
|
|
|