To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Czerwony Galant

hilfiger - 15-05-2014, 22:47

Do galanta przedliftowego potrzebne są zaciski i jarzma z rostawem 128 mm. Tarcza fabryczna o średnicy 256 mm. Ja taką miałem. Luka90sz, szukaj zacisków od outlandera z rozstawem 128 mm. Ja własnie takie montowałem u siebie. Wszystko pasuje idealnie.
Luka90sz - 16-05-2014, 02:59

hilfiger napisał/a:
Do galanta przedliftowego potrzebne są zaciski i jarzma z rostawem 128 mm. Tarcza fabryczna o średnicy 256 mm. Ja taką miałem. Luka90sz, szukaj zacisków od outlandera z rozstawem 128 mm. Ja własnie takie montowałem u siebie. Wszystko pasuje idealnie.

Dla wyjaśnienia, jeśli sie nie mylę to rozstaw mierzy się od środka otworu a podejrzewam że ty mierzyłeś przerwę między otworami tak?

Fragu - 16-05-2014, 06:52

Luka90sz napisał/a:
mierzy się od środka otworu

nie mylisz się :wink:

hilfiger - 19-01-2018, 15:23

Auto idzie na sprzedaż lub na złom. Nie przeszło przeglądu. Jak ktoś jest chętny na kupno części to zapraszam na PW. Szczególnie polecam przednie zaciski dwutłoczkowe i tarcze o średnicy 294 mm. Mogę sprzedać cały samochód
vrangsinn - 19-01-2018, 15:46

hilfiger napisał/a:
Auto idzie na sprzedaż lub na złom. Nie przeszło przeglądu. Jak ktoś jest chętny na kupno części to zapraszam na PW. Szczególnie polecam przednie zaciski dwutłoczkowe i tarcze o średnicy 294 mm. Mogę sprzedać cały samochód

z ciekawoscxi czemu nie przeszedl??

hilfiger - 19-01-2018, 16:31

vrangsinn napisał/a:
hilfiger napisał/a:

Ogólnie z powodu rdzy. podłużnica zardzewiała. Dodatkowo pierdoły, słaby ręczny w lewym kole, poci się przewód hamulcowy i plecionka wydechu do wymiany

Hugo - 19-01-2018, 16:51

Jaki silnik?
hilfiger - 19-01-2018, 17:00

2.0. W aucie przed przeglądem wymieniłem wszystkie wahacze przednie dolne + łączniki stabilizatora. No i jak na złość nie przeszedł przeglądu.
czarny.marcin - 20-01-2018, 07:07

hilfiger napisał/a:
vrangsinn napisał/a:
hilfiger napisał/a:

Ogólnie z powodu rdzy. podłużnica zardzewiała.

biedny Misiu :(