To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Lancer SB by rolnikon

rolnikon - 12-10-2013, 19:10

wycięty DPF, katy, za¶lepiony EGR i mała poprawka programu :D

rolnikon - 03-04-2014, 18:42

czas uaktualnić co nie co
wpadły nowe sprężyny Eibach Pro Kit

i ostatnio pomalowany wydech na czarny mat

Fragu - 03-04-2014, 19:16

Wydech to zdecydowanie mod na plus - strasznie go widać w Lancerach :roll:
Tomekcm - 05-04-2014, 21:05

Wydech owszem jak pomalowany to nie rzuca się tak w oczy :D , ale obawiam się że długo taki nie będzie. Poza zwykł± "srebrzank±" nie spotkałem farby która by po roku nie odchodziła.
mkm - 05-04-2014, 21:10

Tomekcm napisał/a:
Poza zwykł± "srebrzank±" nie spotkałem farby która by po roku nie odchodziła.

Ale bzdura... :roll:
A o przygotowaniu powierzchni do malowania słyszałe¶? A o podkładach co¶ Ci się obiło o uszy? Czy tylko "spray i nitro"? :roll:

Tomekcm - 07-04-2014, 20:22

mkm,
Cytat:
Ale bzdura... :roll:
A o przygotowaniu powierzchni do malowania słyszałe¶? A o podkładach co¶ Ci się obiło o uszy? Czy tylko "spray i nitro"?

A kolega to umie czytać ze zrozumieniem :shock: czy gdzie¶ pisałem żeby nie przygotowywać powierzchni itp??? Wyraziłem swoje zdanie/opinie i tyle. A ten "spray i nitro" to już całkiem jaki¶ kosmos, chyba że miało być ¶miesznie :lol:

rolnikon - 07-04-2014, 23:53

panowie bez zbędnej kłótni, dobrze jak i rok posłuży a co to za problem pomalować jeszcze raz, przecież prace upiększaj±ce przy naszych mi¶kach to sama przyjemno¶ć ;)
mkm - 08-04-2014, 00:11

Tu nie chodzi o kłótnie tylko o fakty.
Tomekcm napisał/a:
ale obawiam się że długo taki nie będzie. Poza zwykł± "srebrzank±" nie spotkałem farby która by po roku nie odchodziła.

Ja spotkałem - Motip lub VHT, a jeżeli tłumik jest z nierdzewki, to najpierw podkład lub bardzo mocne zmatowienie.
Choć akurat nierdzewkę szkoda malować... :wink:
Były w takim samym stanie.

rolnikon - 14-06-2014, 15:47

no to czas na mały upgrade :D
wpadł nowy większy IC (by ZTR)

nowe sprzęgło że tak powiem "rzeĽba" bo wpadł jednomas (by ZTR) i teraz czas na testy jak się to będzie sprawowało w czasie normalnej jazdy ;)
wielkie podziękowania dla chłopaków z ZTR'a (Grze¶ka i Bartka) za ogarnięcie tematu bo bez nich było by ciężko :D