Zachodniopomorskie - dobry warsztat szczecin
turek61 - 01-12-2007, 17:45
stary alfer napisał/a: | W razie potrzeby skorzystania kogoś z Was z usług blacharza/lakiernika, podaję nr do Pana Sławka mające swój warsztat pod domem przy ulicy Gruszkowej. Nr 504 166 797.
Słyszałem dużo dobrego o tym człowieku, że świetny fachowiec itp. Ale okazało się, że jest do tego miły, sympatyczny, a przede wszystkim nie naciąga na kasę tak jak robią to różnego rodzaju samozwańcy określający się fachowcami.
Nie było cwaniactwa, uśmiechów pod nosem i zostawiania czegoś co akurat zobaczył, a nie było tego w umowie między nami.
Co prawda czekałem na termin 2 miesiące, ale misiek wygląda dobrze.
P O L E C A M !!! |
Dzięki za to info bo od dłuższego czasu zbieram sie do wyczyszczenia rudej pod korkiem wlewu gazu(pisałem o tym wcześniej) i pomalowaniu błotnika.Podjadę przy okazji i zobaczymy co z tego wyjdzie.Co do długiego terminu to mi sie nigdzie nie spieszy.
stary alfer - 02-12-2007, 11:08
turek61 napisał/a: | Dzięki za to info bo od dłuższego czasu zbieram sie do wyczyszczenia rudej pod korkiem wlewu gazu(pisałem o tym wcześniej) i pomalowaniu błotnika.Podjadę przy okazji i zobaczymy co z tego wyjdzie.Co do długiego terminu to mi sie nigdzie nie spieszy. |
Jedź, nie pożałujesz.
turek61 - 04-01-2008, 10:05
Czy ktoś z Was lub z Waszych znajomych korzystał z usług zakładu Wieczorek i Syn na ul.Wernyhory ?
Jeżeli tak to proszę o opinie.
Rafal_Szczecin - 04-01-2008, 16:40
a co chcesz u nich robic ?
Anonymous - 04-01-2008, 23:48
turek61 napisał/a: | Wieczorek i Syn |
DROGO !!! a czy dobrze to nie wiem bo sie nie skusiłem
turek61 - 05-01-2008, 19:19
Rafal_Szczecin napisał/a: | a co chcesz u nich robic ? |
Na razie nic ale pytam bo słyszałem wśród znajomych dobre opinie o tym zakładzie.Parają sie prawie wszystkim(blacharka, mechanika itp.) i myślę że jak drożej biorą a dobrze robią to może warto mieć ten warsztat na uwadze w przyszłości.
Anonymous - 05-01-2008, 19:31
A ja we wtorek oddaje miśka na wymiane rozrzadu do Dąbia... mam nadzieję, że nie będę żałować... bo ja to nie mogę trafić żadnego dobrego mechaniora
Rafal_Szczecin - 05-01-2008, 19:35
co do blacharza, to Stary Alfer ostatnio robil tylnie nadkola przy okazji z wycieciem kawalka blotnika, widzialem samochod przed naprawa oraz po naprawie, i powiem tylko tyle, ze naprawa wyglada na zrobiona bardzo profesionalnie zero widoku uzytej szpachli czy tez miejsca spawow , do tego lakierek dobrany bardzo dobrze gdzie przy 10 letnim aucie to nie jest juz takie proste.
jak cos to po namiar na goscia do Marcina .
oho wlasnie widze ,ze marcin kilka postow wyzej podal adres do blacharza
turek61 - 06-01-2008, 10:13
Rafi do p.Sławka na Gruszkową wybiorę sie na pewno ale dopiero na wiosnę bo jestem ciepłolubny. Zimą zapadam w głęboki sen i w ogóle nic mi się nie chce
Anonymous - 06-01-2008, 10:15
turek61 napisał/a: | Czy ktoś z Was lub z Waszych znajomych korzystał z usług zakładu Wieczorek i Syn na ul.Wernyhory ? |
W moim świętej pamięci Fiaciku Punto wymieniałem u nich rozrząd (pasek + pompa) kosztowało to około 400 zł materiał z robocizną. Jeździłem jeszcze 6 miesięcy po wymianie i nic sie nie działo. Zakładają książkę serwisową (jak ktoś chce) i dla stałych klientów dają rabat. Ogólne wrażenia dobre ale pozostaje jedno pytanie czy oni znają się na "Miśkach"??
Pozdrawiam
turek61 - 07-01-2008, 15:26
witgarfu napisał/a: | czy oni znają się na "Miśkach"??
| no właśnie.
stary alfer - 13-10-2008, 16:55
Odświeżam temat
Byłem dziś na geometrii po wymianie przednich amortyzatorów.
Zajechałem do AUTO ABC przy ulicy Madalińskiego 10.
Pełna profeska, piękny zakład, cenniki na ścianie w Recepcji.
Koszt zbieżności 80 zł.
Przy okazji poprosiłem o odessanie nadmiaru oleju. Został przelany przez mistrzów w trakcie wymiany w innym zakładzie. Odessanie odbyło się za gratis.
Generalnie miło, sympatycznie.
Z tego co wiem zajeżdżają do nich ludzie z Klubu Nissan Polska.
Do pierdółek wydają się akurat.
KONTAKT
71-080 Szczecin, gen. Madalińskiego 10
zachodniopomorskie
Tel.: 091 8523327
[/b]
Anonymous - 13-10-2008, 17:13
stary alfer napisał/a: | Zajechałem do AUTO ABC przy ulicy Madalińskiego 10.
|
a to przypadkiem Oni nie mają ramy do geometrii laserowej na którem można nawet maybachy ustawiać ?
jeżeli tak to również słyszałem o nich wiele pochlebnych opinii.
stary alfer - 13-10-2008, 17:23
Cytat: | a to przypadkiem Oni nie mają ramy do geometrii laserowej na którem można nawet maybachy ustawiać ? |
Ano było Dominik laserowo, jak w Gwiezdnych Wojnach
Przyczepiają do każdego z kół ekrany, lasery stoją na wysięgniku naprzeciw auta.
ps. przy pasku każdy mechanik ma świetlny miecz
Grzegosh - 14-10-2008, 18:21
turek61 napisał/a: | Czy ktoś z Was lub z Waszych znajomych korzystał z usług zakładu Wieczorek i Syn na ul.Wernyhory ?
Jeżeli tak to proszę o opinie. |
Witam
jakis czas temu na tym placu gdzie miesci sie Wieczorek i syn moj kolega mial zakład blacharski i widzialem co mechanicy robia z autami. Audi 80 b3 krecilo baczki przez okolo 45 minut. kazdy mechanior na zmiane. nie chce wiedziec jak tarcza sprzegla po tym wygladala o oponach nie wspomne.
nie polecam.
za to polecam panow na golisza Auto-Lux.
|
|
|