Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant Avance 2.5 V6, 2002r, kombi, Radom
ig_or - 01-03-2012, 23:33
Swojego pewnie nie sprzedaż (za krótko w stajni)....zresztą kolor mi się nie podoba
Ale jakbyś wiedział o jakimś ładnym galu na sprzedaż to się polecam
Matejko - 02-03-2012, 09:29
ig_or napisał/a: | Swojego pewnie nie sprzedaż (za krótko w stajni)....zresztą kolor mi się nie podoba |
akurat, wszystko kwestia ceny
galantfanradom - 02-03-2012, 09:57
Myślałem, że to kobiety najbardziej patrzą na kolor, reszt dla nich jest mniej ważna.
MKV - 02-03-2012, 11:09
ig_or napisał/a: | Ale jakbyś wiedział o jakimś ładnym galu na sprzedaż to się polecam |
Jest obecne wystawiony jeden bardzo ładny za 25tys :]
galantfanradom - 02-03-2012, 11:12
MKV napisał/a: | ig_or napisał/a: | Ale jakbyś wiedział o jakimś ładnym galu na sprzedaż to się polecam |
Jest obecne wystawiony jeden bardzo ładny za 25tys :] |
MKV to kiedy przyjeżdżasz do Radomia oglądać tego gala?
MKV - 02-03-2012, 11:14
galantfanradom napisał/a: | MKV napisał/a: | ig_or napisał/a: | Ale jakbyś wiedział o jakimś ładnym galu na sprzedaż to się polecam |
Jest obecne wystawiony jeden bardzo ładny za 25tys :] |
MKV to kiedy przyjeżdżasz do Radomia oglądać tego gala? |
Nie wiem, narazie codziennie pracuję - za półtora tygodnia zaczynam urlop więc może wtedy jeśli czego innego do tej pory nie kupię...
galantfanradom - 02-03-2012, 11:23
Żeby ci go ktoś sprzed nosa nie sprzątnął! Bo tu jeden kolega z forumu twierdził, że już nie jesteś tą furą zainteresowany, i że on ma na niego chrapkę. http://forum.mitsumaniaki...1021442#1021442
MKV - 02-03-2012, 11:31
galantfanradom napisał/a: | Żeby ci go ktoś sprzed nosa nie sprzątnął! Bo tu jeden kolega z forumu twierdził, że już nie jesteś tą furą zainteresowany, i że on ma na niego chrapkę. http://forum.mitsumaniaki...1021442#1021442 |
Wiesz, jak nie ten to inny - Galant nie jest jedynym samochodem który rozważam - rozglądam się też za Saabem 95 2.3t i Volvo V70 T5. Super by było jeszcze Legacy 2.5 ale te fajne dopiero od 2006 roku wychodziły więc cenowo są stanowczo poza moimi możliwościami.
Niedługo będę wyprawiał wesele za które niestety sam muszę w całości zapłacić więc nawet tysiąc w jedną czy w druga stronę to dla mnie spora różnica... a jako, że mam jeden samochód to nie mam ciśnienia na kupno drugiego na już w tej chwili - jak coś fajnego się trafi w akceptowalnej cenie to kupię - najlepiej bez LPG bo teraz nowa instalacja np w Energy Gaz Polska kosztuje 3200zł do V6 (STAG 300) i ma 2 lata gwarancji.
galantfanradom - 02-03-2012, 12:04
Nie no, żartuję oczywiście. Wiadomo, że są sprawy ważne i ważniejsze. Owocnych poszukiwań i udanego weselicha w takim razie.
MKV - 02-03-2012, 12:11
galantfanradom napisał/a: | Nie no, żartuję oczywiście. Wiadomo, że są sprawy ważne i ważniejsze. Owocnych poszukiwań i udanego weselicha w takim razie. |
Dzięki
Zaglądam na to forum od niedawna ale regularnie i mam nadzieję, że coś z dobrym współczynnikiem "econo" (wartość/cena) uda się wypatrzeć
Aha i musi to być co najmniej 2001 rok bo chciałbym wykupić sobie AC na wszelki wypadek a do starszych nie chcą sprzedawać :/
galantfanradom - 02-03-2012, 12:16
Do mojego TD 1998r mam AC.
Tomek - 02-03-2012, 12:20
Cytat: |
Do mojego TD 1998r mam AC. |
kontunuacja??
większość nie chce zawierać nowych umów AC na auta starsze niż 12 lat, niektórzy - maks 10 lat
MKV napisał/a: | Super by było jeszcze Legacy 2.5 ale te fajne dopiero od 2006 roku wychodziły więc cenowo są stanowczo poza moimi możliwościami. |
Legacy szły od wczesnych lat '90
jeśli Legacy 2.5 to nie bierz turbo
poza tym musisz przeanalizować temat gazowania silników Subaru
MKV napisał/a: |
Wiesz, jak nie ten to inny - Galant nie jest jedynym samochodem który rozważam - rozglądam się też za Saabem 95 2.3t i Volvo V70 T5. |
co do Saaba, to pisałem gdzieś, nie wiem czy Tobie, czy komuś innemu
około tygodnia temu kolega kupił wlaśnie takiego Saaba z Luxemburga
fajna sztuka, tylko środek musi się podobać, mu się akurat nie podoba
z tego wszystkiego wziąłbym Volvo, oczywiście zaraz po Galancie
galantfanradom - 02-03-2012, 12:26
No fakt 3 rok z rzędu mam pakiet w tej samej firmie ubezpieczeniowej.
Tomek - 02-03-2012, 12:30
na pewno się znajdzie firma, która ubezpieczy auto nawet ponad 12 letnie - wszystko kwestia stawki
a przy kontynuacji nikt problemów nie robi
MKV - 02-03-2012, 12:43
tomek84 napisał/a: |
MKV napisał/a: | Super by było jeszcze Legacy 2.5 ale te fajne dopiero od 2006 roku wychodziły więc cenowo są stanowczo poza moimi możliwościami. |
Legacy szły od wczesnych lat '90
jeśli Legacy 2.5 to nie bierz turbo
poza tym musisz przeanalizować temat gazowania silników Subaru
|
[/quote]
Napisałem, że te FAJNE wychodziły od 2006 roku (te co mi się podobają) a silniko wszystkie według Auto Światu są doskonałe do LPG, głównie 2.0 i 2.5 ale 3.0 chyba też i to są te wolnossące (ale kolega co ma Imprezę WRX kombi mówi, że też bez problemu chodzą turboloty)
tomek84 napisał/a: |
MKV napisał/a: |
Wiesz, jak nie ten to inny - Galant nie jest jedynym samochodem który rozważam - rozglądam się też za Saabem 95 2.3t i Volvo V70 T5. |
co do Saaba, to pisałem gdzieś, nie wiem czy Tobie, czy komuś innemu
około tygodnia temu kolega kupił wlaśnie takiego Saaba z Luxemburga
fajna sztuka, tylko środek musi się podobać, mu się akurat nie podoba
z tego wszystkiego wziąłbym Volvo, oczywiście zaraz po Galancie |
[/quote]
No środek jest bardzo specyficzny ale czemu nie - z zewnątrz za to mi się nawet bardzo podoba... oczywiście zaraz po Galancie
Rzecz w tym, że za okł20tys można wyrwać takiego Saaba 95 2.3t z 2003 roku co jest niezłą ofertą a jeździ chyba podobnie jak Galant V6
|
|
|