To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Zlot 2012 - domki

sieegurd - 09-03-2012, 22:26

tomek84 napisał/a:
no a poza tym,
ja i dziecko, tego sobie nie mogę wyobrazić póki co
ale pewnie i to się kiedyś zmieni

Oj zmieni :) I to jak zmieni :D

Tomek - 09-03-2012, 22:32

w każdym razie czekamy na pępkowe - tylko nie każ nam ze Zlotu na prędce jechać
mi się jeszcze pępkówka szykuje w Czerwcu u kolegi

sveno - 09-03-2012, 23:12

dawidoski13 napisał/a:
narodziny na zlocie to by było to,już sobie to wyobrażam palimy sobie grylka popijamy cos tam a tu nagle AKCJA...
ja już przeżyłem taką AKCJĘ i pomimo tego, że to nie moje dziecko to i tak nie zapomnę tego do końca życia :) teraz wspominam to z uśmiecham, ale wtedy nie było mi do śmiechu i nikomu nie życzę gnania ile fabryka dała do szpitala, lepiej na spokojnie :)

Krzyśku zwany Jackiem gratulacje :) Ale skoro cię nie będzie to Krzysiu, powiedz mi jak mam żyć na zlocie :)

Marcin-Krak - 10-03-2012, 14:45

Gratulacje tym, którym gratulować trzeba.
Mam nadzieję, że w tym roku znów będzie trochę osób z małopolski na Zlocie :)

sveno - 11-03-2012, 18:58

Tomek przelew ode mnie poszedł, 100% za 2 osoby, mam nadzieję, że dobrze policzyłem? :)
Tomek - 11-03-2012, 19:08

Marcin-Krak napisał/a:

Tomek przelew ode mnie poszedł, 100% za 2 osoby, mam nadzieję, że dobrze policzyłem? :)

nie wiem coś tam naliczył :)
ale znając AGH to matematyka jest tam na wysokim poziomie

pytanie ogólne do wszystkich (najlepiej, żeby wszyscy zabrali głos)
mamy te 3 domki, a jest nas póki co 13 osób
puściłem na śląskim, ale póki co nikt się nie odezwał
pytanie, czy jest sens brać te 3 domki??
bo może być tak, że zostanie nam pare wolnych miejsc, za które ktoś będzie musiał zapłacić tak czy tak - czyli my solidarnie (do czego oczywiście mi nie spieszno)

głównie pytanie do Dawida, czy wystarczy wam na 3 osoby 1 pokój (wzięlibyście sobie duży pokój na dole, tyle, że trzeba by dokoptować materac, ale za to zapłacilibyście jak za 2 osoby)
druga opcja jest taka, że płacicie za 2 dwójki (jedna dwójka wychodzi: 123,33 zł), wtedy zostaną nam 2 pokoje 2 osobowe, które puszcze na ogólnym

opis BRDY: "Domki drewniane typu BRDA 6-os. - posiadają dwie sypialnie 2-os. z pojedynczymi łóżkami na pierwszym piętrze. Na parterze jest łazienka, aneks kuchenny oraz pokój dzienny z TV i dwoma pojedynczymi łóżkami."

Marcin-Krak - 11-03-2012, 19:57

tomek84 napisał/a:
Marcin-Krak napisał/a:

A co Ty się mnie czepiasz :P Ja AGH nie kończyłem i liczyć nie umiem - tylko statystykować :P

dawidoski13 - 11-03-2012, 20:48

tomek84 napisał/a:
głównie pytanie do Dawida, czy wystarczy wam na 3 osoby 1 pokój (wzięlibyście sobie duży pokój na dole, tyle, że trzeba by dokoptować materac, ale za to zapłacilibyście jak za 2 osoby)
druga opcja jest taka, że płacicie za 2 dwójki (jedna dwójka wychodzi: 123,33 zł), wtedy zostaną nam 2 pokoje 2 osobowe, które puszcze na ogólnym

Myślę,że mogę z dziewczynami zahaczyć się w jednym pokoju przecież jak złączymy te 2 łóżka to i w trójkę damy radę :P ale dla pewności dam znać juto co i jak :!:

[ Dodano: 11-03-2012, 20:50 ]
Marcin-Krak napisał/a:
Ja AGH nie kończyłem i liczyć nie umiem - tylko statystykować :P

hmm, statystyki to też jakby takie liczenie :-k

Tomek - 11-03-2012, 20:51

dawidoski13 napisał/a:
tomek84 napisał/a:

Myślę,że mogę z dziewczynami zahaczyć się w jednym pokoju przecież jak złączymy te 2 łóżka to i w trójkę damy radę :P ale dla pewności dam znać juto co i jak :!:

to daj znać
bo mam info w tej chwili ze śląska, że chcą te 5 miejsc
więc już jak wolicie, oddamy im te 5 miejsc, albo cały domek

tyle, że wtedy Sylwia będzie miała kogoś w pokoju

Marcin-Krak - 11-03-2012, 20:54

dawidoski13 napisał/a:

no właśnie - jakby :D :P

dawidoski13 napisał/a:

ładnie ładnie :twisted:

Tomek - 11-03-2012, 20:58

dawidoski13 napisał/a:

nie do końca

jest: kłamstwo, wielkie kłamstwo, statystyka

Marcin-Krak - 11-03-2012, 21:00

tomek84 napisał/a:
jest: kłamstwo, wielkie kłamstwo, statystyka

dokładnie :D

Ja od razu poproszę o dokładne namiary w którym domku będzie Obywatel dawidoski13, trzeba tam jakiegoś cenzora i przyzwoitkę wprowadzić :mrgreen: :P

meydey000 - 11-03-2012, 22:36

panowie jakby coś to z chęcią przejmiemy jeden domek ewentualnie zamienimy na nasz z 5 miejscami.
sveno - 11-03-2012, 23:43

meydey000, teraz piszesz?
domek już poszedł do śląska

meydey000 - 12-03-2012, 01:40

trudno