Małopolskie - Zlot 2012 - domki
sieegurd - 09-03-2012, 22:26
tomek84 napisał/a: | no a poza tym,
ja i dziecko, tego sobie nie mogę wyobrazić póki co
ale pewnie i to się kiedyś zmieni |
Oj zmieni I to jak zmieni
Tomek - 09-03-2012, 22:32
w każdym razie czekamy na pępkowe - tylko nie każ nam ze Zlotu na prędce jechać
mi się jeszcze pępkówka szykuje w Czerwcu u kolegi
sveno - 09-03-2012, 23:12
dawidoski13 napisał/a: | narodziny na zlocie to by było to,już sobie to wyobrażam palimy sobie grylka popijamy cos tam a tu nagle AKCJA... | ja już przeżyłem taką AKCJĘ i pomimo tego, że to nie moje dziecko to i tak nie zapomnę tego do końca życia teraz wspominam to z uśmiecham, ale wtedy nie było mi do śmiechu i nikomu nie życzę gnania ile fabryka dała do szpitala, lepiej na spokojnie
Krzyśku zwany Jackiem gratulacje Ale skoro cię nie będzie to Krzysiu, powiedz mi jak mam żyć na zlocie
Marcin-Krak - 10-03-2012, 14:45
Gratulacje tym, którym gratulować trzeba.
Mam nadzieję, że w tym roku znów będzie trochę osób z małopolski na Zlocie
sveno - 11-03-2012, 18:58
Tomek przelew ode mnie poszedł, 100% za 2 osoby, mam nadzieję, że dobrze policzyłem?
Tomek - 11-03-2012, 19:08
Marcin-Krak napisał/a: |
Tomek przelew ode mnie poszedł, 100% za 2 osoby, mam nadzieję, że dobrze policzyłem? |
nie wiem coś tam naliczył
ale znając AGH to matematyka jest tam na wysokim poziomie
pytanie ogólne do wszystkich (najlepiej, żeby wszyscy zabrali głos)
mamy te 3 domki, a jest nas póki co 13 osób
puściłem na śląskim, ale póki co nikt się nie odezwał
pytanie, czy jest sens brać te 3 domki??
bo może być tak, że zostanie nam pare wolnych miejsc, za które ktoś będzie musiał zapłacić tak czy tak - czyli my solidarnie (do czego oczywiście mi nie spieszno)
głównie pytanie do Dawida, czy wystarczy wam na 3 osoby 1 pokój (wzięlibyście sobie duży pokój na dole, tyle, że trzeba by dokoptować materac, ale za to zapłacilibyście jak za 2 osoby)
druga opcja jest taka, że płacicie za 2 dwójki (jedna dwójka wychodzi: 123,33 zł), wtedy zostaną nam 2 pokoje 2 osobowe, które puszcze na ogólnym
opis BRDY: "Domki drewniane typu BRDA 6-os. - posiadają dwie sypialnie 2-os. z pojedynczymi łóżkami na pierwszym piętrze. Na parterze jest łazienka, aneks kuchenny oraz pokój dzienny z TV i dwoma pojedynczymi łóżkami."
Marcin-Krak - 11-03-2012, 19:57
tomek84 napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a:
Tomek przelew ode mnie poszedł, 100% za 2 osoby, mam nadzieję, że dobrze policzyłem? |
A co Ty się mnie czepiasz Ja AGH nie kończyłem i liczyć nie umiem - tylko statystykować
dawidoski13 - 11-03-2012, 20:48
tomek84 napisał/a: | głównie pytanie do Dawida, czy wystarczy wam na 3 osoby 1 pokój (wzięlibyście sobie duży pokój na dole, tyle, że trzeba by dokoptować materac, ale za to zapłacilibyście jak za 2 osoby)
druga opcja jest taka, że płacicie za 2 dwójki (jedna dwójka wychodzi: 123,33 zł), wtedy zostaną nam 2 pokoje 2 osobowe, które puszcze na ogólnym
|
Myślę,że mogę z dziewczynami zahaczyć się w jednym pokoju przecież jak złączymy te 2 łóżka to i w trójkę damy radę ale dla pewności dam znać juto co i jak
[ Dodano: 11-03-2012, 20:50 ]
Marcin-Krak napisał/a: | Ja AGH nie kończyłem i liczyć nie umiem - tylko statystykować |
hmm, statystyki to też jakby takie liczenie
Tomek - 11-03-2012, 20:51
dawidoski13 napisał/a: | tomek84 napisał/a: | głównie pytanie do Dawida, czy wystarczy wam na 3 osoby 1 pokój (wzięlibyście sobie duży pokój na dole, tyle, że trzeba by dokoptować materac, ale za to zapłacilibyście jak za 2 osoby)
|
Myślę,że mogę z dziewczynami zahaczyć się w jednym pokoju przecież jak złączymy te 2 łóżka to i w trójkę damy radę ale dla pewności dam znać juto co i jak |
to daj znać
bo mam info w tej chwili ze śląska, że chcą te 5 miejsc
więc już jak wolicie, oddamy im te 5 miejsc, albo cały domek
tyle, że wtedy Sylwia będzie miała kogoś w pokoju
Marcin-Krak - 11-03-2012, 20:54
dawidoski13 napisał/a: | hmm, statystyki to też jakby takie liczenie |
no właśnie - jakby
dawidoski13 napisał/a: | Myślę,że mogę z dziewczynami zahaczyć się w jednym pokoju przecież jak złączymy te 2 łóżka to i w trójkę damy radę ale dla pewności dam znać juto co i jak |
ładnie ładnie
Tomek - 11-03-2012, 20:58
dawidoski13 napisał/a: |
hmm, statystyki to też jakby takie liczenie |
nie do końca
jest: kłamstwo, wielkie kłamstwo, statystyka
Marcin-Krak - 11-03-2012, 21:00
tomek84 napisał/a: | jest: kłamstwo, wielkie kłamstwo, statystyka |
dokładnie
Ja od razu poproszę o dokładne namiary w którym domku będzie Obywatel dawidoski13, trzeba tam jakiegoś cenzora i przyzwoitkę wprowadzić
meydey000 - 11-03-2012, 22:36
panowie jakby coś to z chęcią przejmiemy jeden domek ewentualnie zamienimy na nasz z 5 miejscami.
sveno - 11-03-2012, 23:43
meydey000, teraz piszesz?
domek już poszedł do śląska
meydey000 - 12-03-2012, 01:40
trudno
|
|
|