Nasze Miśki - GALANT 2,5 V6 '99 by SZUWAR niebieski rekin
Cezar - 08-03-2012, 00:53
wojzi napisał/a: | Derpin napisał/a:
każdy chwali to co ma, co nie zmienia faktu że cari to pospolity kundel
A wiesz o tym, że rasowce częściej podupadają na zdrowiu niż kundle.
|
czyt. ruda je bardzo lubi
Anonymous - 08-03-2012, 01:17
wojzi napisał/a: | A wiesz o tym, że rasowce częściej podupadają na zdrowiu niż kundle. |
mam po prostu, złe wspomnienia z cari.... i ta współpraca z reno, i volvo nie wyszła w tym wypadku moim zdaniem na dobre dla mitsu....
a swoją droga Szuwar zrobił dobry krok w przód tylko serwis gala kosztuje niestety troszkę więcej peso niż cari...
Cezar napisał/a: | czyt. ruda je bardzo lubi |
co właśnie dziwne niektóre cari też cierpią na te przypadłość mimo bezwypadkowej historii...
szuwar - 08-03-2012, 09:27
Dzięki chłopaki za dobre słowa ruda niedługo zostanie unicestwiona, a wcale jej tyle nie ma aby się aż tak martwić V6 - petarda )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
volve - 08-03-2012, 13:47
Derpin napisał/a: | mam po prostu, złe wspomnienia z cari.... i ta współpraca z reno, i volvo nie wyszła w tym wypadku moim zdaniem na dobre dla mitsu.... |
No jak wziąłeś Cari z silnikiem z reno, to dobrych wspomnień nie mogłeś mieć Ja tam nie narzekam na GDI, a już jakiś czas jeżdżę
Tomek - 08-03-2012, 13:56
volve napisał/a: |
No jak wziąłeś Cari z silnikiem z reno, to dobrych wspomnień nie mogłeś mieć |
nie wiedziałem, że 1.6 jest z Reno
Anonymous - 08-03-2012, 13:59
tomek84, ja miałem did'a..... czyli 1,9 dci.. jedyne na co mogłem nie narzekać w cari to zawieszenie i hamulce, cała reszta to tragedia w porównaniu do gala.
Tomek - 08-03-2012, 14:11
Cytat: |
tomek84, ja miałem did'a..... czyli 1,9 dci.. jedyne na co mogłem nie narzekać w cari to zawieszenie i hamulce, cała reszta to tragedia w porównaniu do gala. |
dobra dobra
teraz doszedłem do ładu z tymi postami
w pierwszej chwili myślałem, że chodzi o 1.6 16V, który miał/ma Szuwar
że 1.9 jest z reno to wiem
volve - 08-03-2012, 14:47
Derpin napisał/a: | jedyne na co mogłem nie narzekać w cari to zawieszenie i hamulce, cała reszta to tragedia w porównaniu do gala. |
Hmm...ja z korozią jakiś problemów nie mam...oczywiście Galant pod wieloma względami przewyższa Cari, ale bez przesady.
No a Ty Derpin pewnie miałeś pecha i trafiłeś na zły egzemplarz, w danym dniu po prostu dobrego zioła zabrakło w fabryce, holendrzy się wkurzyli i dlatego taka Cari wyszła
szuwar - 09-03-2012, 07:21
volve napisał/a: | ja z korozią jakiś problemów nie mam |
Ty masz korozję, a GALANT jest biodegradowalny (taki opis ma jeden z naszych kolegów z klubu )
szuwar - 13-03-2012, 08:26
Wczoraj wymienione:
- rozrząd,
- końcówki drążków kierowniczych,
- lewy drążek kierowniczy
- łączniki stabilizatorów
- założone letnie oponki
Dziś już stoi u "gazownika" i na razie tyle z mechanicznych zabaw. za około miesiąc lakiernik i blacharz: reperaturki tył, i konserwacja podwozia
stary alfer - 13-03-2012, 08:43
szuwar napisał/a: | - rozrząd,
- końcówki drążków kierowniczych,
- lewy drążek kierowniczy
- łączniki stabilizatorów
- założone letnie oponki
Dziś już stoi u "gazownika" i na razie tyle z mechanicznych zabaw. za około miesiąc lakiernik i blacharz: reperaturki tył, i konserwacja podwozia |
ufff
wookash83 - 13-03-2012, 16:38
samochód na spot widzę że będzie odpicowany
Yoshiko - 14-03-2012, 08:03
wookash83 napisał/a: | samochód na spot widzę że będzie odpicowany |
pimp my ride
szuwar - 14-03-2012, 17:05
wookash83 napisał/a: | samochód na spot widzę że będzie odpicowany |
nie tyle co na zlot szykuję,a le ogólnie
Mam już instalację gazową jutro śmigam zarejestrować
ale jeszcze parę rzeczy do zrobienia, na bieżąco będę działał,
wszyscy mówią, że marudzę ale ja słyszę, ze mi puka coś w zawieszeniu i to muszę znaleźć bo mnie wkur.... a na szarpakach nie wyszło ....
sveno - 14-03-2012, 18:24
szuwar napisał/a: | ze mi puka coś w zawieszeniu i to muszę znaleźć bo mnie wkur.... a na szarpakach nie wyszło .... | z przodu? To samo było u mnie, na 3 stacjach diagnostycznych po badaniu na szarpakach nie wyszło nic-zawieszenie cacy, a ja słyszałem ewidentne stuki. Podjechałem do naszego Leszka po 20m jazdy z nim otrzymałem diagnozę: sworzeń banana
|
|
|