To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Czemu się Firek nie chwalisz?:)

Anonymous - 18-09-2005, 22:26

igi napisał/a:
Tylko nie naklejaj nalepki mitsumaniakow na szybke bo to będzie się źle kojarzyć!!

Firebee napisał/a:
oki w takim razie sorki, ze Wam wstydu robie...

A niby dlaczego nie!? Może być znaczek Mitsumaniaków na Oplu, może być logo Mitsubishi (i to DUŻE) na mojej renoofce, pewnie i na Punjero coś było naklejone - to czemu na beemwicy nie? Że niby ktoś jeżdżący BMW nie ma prawa być miłośnikiem Mitsu? A czemu nie?

Niech się samochodzik dobrze toczy!

tomusn - 18-09-2005, 22:32

Jackie napisał/a:
Panowie!
Dajcie już spokój! Facet nie ma lekko - kupił BMW.... :wink:
A tak na serio, gadałem z Firencjuszem i to jest "samochód" na przetrwanie, Punjero się rozjechało było...Kupił co podleciało w tyle o ile dobrym stanie.
Pozdrawiam

w mojej humblowej opinii to z Bawarii na przetrwanie się kupuje parówki bawarskie które można popić bawarką, a z produkcji typu motor werke to na przetrwanie proponuję BMW 318 w dizlu, czy jak tam ... no chyba że ktoś ten samochód oddał za pół darmo, "bo za dużo pali"...

mój kolega ma BMW, lubię z nim jeździć :twisted:

igi - 19-09-2005, 07:50

Firebee napisał/a:
oki w takim razie sorki, ze Wam wstydu robie...
zawsze podkreslalem ze jestem dla ludzi..
Buziafki
Firek

Fireczku nie obrażaj się. Jestem poprostu bardzo zaskoczony (dodam że niemile), ze kupiłeś takie "ładne autko". A z naklejką to się droczyłem!! :(

Alek napisał/a:
A niby dlaczego nie!? Może być znaczek Mitsumaniaków na Oplu, może być logo Mitsubishi (i to DUŻE) na mojej renoofce, pewnie i na Punjero coś było naklejone - to czemu na beemwicy nie? Że niby ktoś jeżdżący BMW nie ma prawa być miłośnikiem Mitsu? A czemu nie?

Na punjero było, na twojej renówce też naklejka jest ((była ??) twoja naklejka była zajebista :) ). na oplu również była to i będzie na tym "aucie".

Grześku - 19-09-2005, 08:27

Firuś, gratuluję zakupu, niech jeździ bezawaryjnie jak najdłużej.

Panie i Panowie, o gustach się nie dyskutuje, gusta się ma. Trzeba uszanować wybór Patryka, spełnił marzenie swojej żony (i po cichu swoje) i nic nam do tego. Lubiliśmy i szanowaliśmy go w Punto, kontynujmy to w BMW. Co prawda czeka nas więcej pracy z przerobieniem tego na Mitsubishi 735i ale damy radę! :mrgreen:

igi - 19-09-2005, 08:33

Grześku napisał/a:
Trzeba uszanować wybór Patryka, spełnił marzenie swojej żony (i po cichu swoje)

:mrgreen:
Grześku napisał/a:
Lubiliśmy i szanowaliśmy go w Punto, kontynujmy to w BMW

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK BEDZIE ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!

TNT - 19-09-2005, 09:27

A jak przyjedzie do nas to go wyklepiemy na cacy i bedzie jak to sie Jackie nazywa? No wlasnie na taka fajna limuzynke Mitsu ci co byli wczoraj w Grafixie wiedza o czym mowie najwyzej troche rozciagniemy i bedzie wszystko ok. Alek opracuj nowy znak dla Firka twoj jest zajefajny teraz trzeba opracowac drugi dla Bialostockiego Muzeum Wsi.
wichura1 - 19-09-2005, 09:42

Grześku napisał/a:
Firuś, gratuluję zakupu, niech jeździ bezawaryjnie jak najdłużej.

Panie i Panowie, o gustach się nie dyskutuje, gusta się ma. Trzeba uszanować wybór Patryka, spełnił marzenie swojej żony (i po cichu swoje) i nic nam do tego. Lubiliśmy i szanowaliśmy go w Punto, kontynujmy to w BMW. Co prawda czeka nas więcej pracy z przerobieniem tego na Mitsubishi 735i ale damy radę! :mrgreen:

Spoko szlifierki kątowe, wiertarki, wyrzynarki rozdzieraki do blachy posiadam. Szwagier posiada spawarkę Mig-mag więc damy radę będzie Mitsu 725 jak ta lala :mrgreen: . Gratulacje Firuś bardzo wygodny dupowóz, może mało ekonomiczny ale cóż. W sumie było Sigmę kupić, ale to marzenie żonki więc nie ma wyjścia.

Anonymous - 19-09-2005, 09:43

Ja też uważam, że należy szanować wybory innych ludzi. Choć przyznacie, że w pierwszej chwili każdy poczuł się hmmmm... dziwnie
Hubeeert - 19-09-2005, 10:52

Krótko mówiąc Firek Ty DRESIE :lol:
Matejko - 19-09-2005, 11:18

Hubeeert napisał/a:

dobrze ze nie jest slusznego wzrostu jak my przynajmniej lokcia mu nie starczy zeby za okno wystawic i na rekina sie bujac jak dresy

wichura1 - 19-09-2005, 11:24

Matejko napisał/a:
Hubeeert napisał/a:

dobrze ze nie jest slusznego wzrostu jak my przynajmniej lokcia mu nie starczy zeby za okno wystawic i na rekina sie bujac jak dresy
Obrazek

Matejko sam jesteś "dres" nawet wklejać obrazków nie potrafisz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tomusn - 19-09-2005, 11:32

w 7 są podnoszone fotele, jakoś sięgnie :mrgreen:
Matejko - 19-09-2005, 11:59

wichura1 napisał/a:

Matejko sam jesteś "dres" nawet wklejać obrazków nie potrafisz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

poprawilem

luk_szc - 19-09-2005, 23:37

Czy Wy Firka lubicie ( kochacie ) za to, że jest Firkiem czy za to jakim autkiem obecnie się przemieszcza ????
Jakby sobie autobusem jeździł to jakie by miał recenzje Ikarusiarz , Autosaniarz ?
Nieładnie oj nieładnie :shock:
Ja Firka nie znam osobiście ale nie mam nic do tego , kto jakim autkiem się przemieszcza .

PS.
No chyba , że się droczycie :lol:

Chooper - 19-09-2005, 23:52

Matejko napisał/a:

Obrazek

HEHE nawet podobny do Ciebie :D :mrgreen: