Off Topic - Czemu się Firek nie chwalisz?:)
Anonymous - 18-09-2005, 22:26
igi napisał/a: | Tylko nie naklejaj nalepki mitsumaniakow na szybke bo to będzie się źle kojarzyć!! |
Firebee napisał/a: | oki w takim razie sorki, ze Wam wstydu robie...
|
A niby dlaczego nie!? Może być znaczek Mitsumaniaków na Oplu, może być logo Mitsubishi (i to DUŻE) na mojej renoofce, pewnie i na Punjero coś było naklejone - to czemu na beemwicy nie? Że niby ktoś jeżdżący BMW nie ma prawa być miłośnikiem Mitsu? A czemu nie?
Niech się samochodzik dobrze toczy!
tomusn - 18-09-2005, 22:32
Jackie napisał/a: | Panowie!
Dajcie już spokój! Facet nie ma lekko - kupił BMW....
A tak na serio, gadałem z Firencjuszem i to jest "samochód" na przetrwanie, Punjero się rozjechało było...Kupił co podleciało w tyle o ile dobrym stanie.
Pozdrawiam |
w mojej humblowej opinii to z Bawarii na przetrwanie się kupuje parówki bawarskie które można popić bawarką, a z produkcji typu motor werke to na przetrwanie proponuję BMW 318 w dizlu, czy jak tam ... no chyba że ktoś ten samochód oddał za pół darmo, "bo za dużo pali"...
mój kolega ma BMW, lubię z nim jeździć
igi - 19-09-2005, 07:50
Firebee napisał/a: | oki w takim razie sorki, ze Wam wstydu robie...
zawsze podkreslalem ze jestem dla ludzi..
Buziafki
Firek |
Fireczku nie obrażaj się. Jestem poprostu bardzo zaskoczony (dodam że niemile), ze kupiłeś takie "ładne autko". A z naklejką to się droczyłem!!
Alek napisał/a: | A niby dlaczego nie!? Może być znaczek Mitsumaniaków na Oplu, może być logo Mitsubishi (i to DUŻE) na mojej renoofce, pewnie i na Punjero coś było naklejone - to czemu na beemwicy nie? Że niby ktoś jeżdżący BMW nie ma prawa być miłośnikiem Mitsu? A czemu nie? |
Na punjero było, na twojej renówce też naklejka jest ((była ??) twoja naklejka była zajebista ). na oplu również była to i będzie na tym "aucie".
Grześku - 19-09-2005, 08:27
Firuś, gratuluję zakupu, niech jeździ bezawaryjnie jak najdłużej.
Panie i Panowie, o gustach się nie dyskutuje, gusta się ma. Trzeba uszanować wybór Patryka, spełnił marzenie swojej żony (i po cichu swoje) i nic nam do tego. Lubiliśmy i szanowaliśmy go w Punto, kontynujmy to w BMW. Co prawda czeka nas więcej pracy z przerobieniem tego na Mitsubishi 735i ale damy radę!
igi - 19-09-2005, 08:33
Grześku napisał/a: | Trzeba uszanować wybór Patryka, spełnił marzenie swojej żony (i po cichu swoje) |
Grześku napisał/a: | Lubiliśmy i szanowaliśmy go w Punto, kontynujmy to w BMW |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK BEDZIE ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!
TNT - 19-09-2005, 09:27
A jak przyjedzie do nas to go wyklepiemy na cacy i bedzie jak to sie Jackie nazywa? No wlasnie na taka fajna limuzynke Mitsu ci co byli wczoraj w Grafixie wiedza o czym mowie najwyzej troche rozciagniemy i bedzie wszystko ok. Alek opracuj nowy znak dla Firka twoj jest zajefajny teraz trzeba opracowac drugi dla Bialostockiego Muzeum Wsi.
wichura1 - 19-09-2005, 09:42
Grześku napisał/a: | Firuś, gratuluję zakupu, niech jeździ bezawaryjnie jak najdłużej.
Panie i Panowie, o gustach się nie dyskutuje, gusta się ma. Trzeba uszanować wybór Patryka, spełnił marzenie swojej żony (i po cichu swoje) i nic nam do tego. Lubiliśmy i szanowaliśmy go w Punto, kontynujmy to w BMW. Co prawda czeka nas więcej pracy z przerobieniem tego na Mitsubishi 735i ale damy radę! |
Spoko szlifierki kątowe, wiertarki, wyrzynarki rozdzieraki do blachy posiadam. Szwagier posiada spawarkę Mig-mag więc damy radę będzie Mitsu 725 jak ta lala . Gratulacje Firuś bardzo wygodny dupowóz, może mało ekonomiczny ale cóż. W sumie było Sigmę kupić, ale to marzenie żonki więc nie ma wyjścia.
Anonymous - 19-09-2005, 09:43
Ja też uważam, że należy szanować wybory innych ludzi. Choć przyznacie, że w pierwszej chwili każdy poczuł się hmmmm... dziwnie
Hubeeert - 19-09-2005, 10:52
Krótko mówiąc Firek Ty DRESIE
Matejko - 19-09-2005, 11:18
Hubeeert napisał/a: | Krótko mówiąc Firek Ty DRESIE |
dobrze ze nie jest slusznego wzrostu jak my przynajmniej lokcia mu nie starczy zeby za okno wystawic i na rekina sie bujac jak dresy
wichura1 - 19-09-2005, 11:24
Matejko napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | Krótko mówiąc Firek Ty DRESIE |
dobrze ze nie jest slusznego wzrostu jak my przynajmniej lokcia mu nie starczy zeby za okno wystawic i na rekina sie bujac jak dresy
Obrazek |
Matejko sam jesteś "dres" nawet wklejać obrazków nie potrafisz
tomusn - 19-09-2005, 11:32
w 7 są podnoszone fotele, jakoś sięgnie
Matejko - 19-09-2005, 11:59
wichura1 napisał/a: |
Matejko sam jesteś "dres" nawet wklejać obrazków nie potrafisz |
poprawilem
luk_szc - 19-09-2005, 23:37
Czy Wy Firka lubicie ( kochacie ) za to, że jest Firkiem czy za to jakim autkiem obecnie się przemieszcza ????
Jakby sobie autobusem jeździł to jakie by miał recenzje Ikarusiarz , Autosaniarz ?
Nieładnie oj nieładnie
Ja Firka nie znam osobiście ale nie mam nic do tego , kto jakim autkiem się przemieszcza .
PS.
No chyba , że się droczycie
Chooper - 19-09-2005, 23:52
HEHE nawet podobny do Ciebie
|
|
|