To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Bella Italiano - Mokra Włoszka

rosomak1983 - 04-05-2012, 20:11

Derpin napisał/a:
żeby Ci pomóc dopiec podpowiem że to jest ALFA 159

a no moze ale dosc podobna do 156 :P
Derpin napisał/a:
żeby Ci pomóc dopiec

??? zupełnie bez sensu sie upierasz, ja jestem szczery. Białas mi sie podobał to go chwaliłem, alfa tez niby ładna ale to juz nie to. :?

radek79 - 04-05-2012, 21:11

a co z motorem 2.4/200kucy jtdm nie lepszy do alfy czy bardziej awaryjny
Anonymous - 04-05-2012, 21:20

radek79 napisał/a:
a co z motorem 2.4/200koni jtdm nie lepszy do alfy czy bardziej awaryjny

co do awaryjności opinie są sprzeczne, są userzy którzy bardzo sobie chwalą ten motor, a są tacy którzy piszą o uszkodzeniach czy kapitalkach przy małych przebiegach, co do spalania tutaj wszyscy są zgodni że pali za dużo :P co do osiągów tu też raczej każdemu odpowiadają i wiele osób szuka właśnie auta tylko z takim motorem, dźwięk podobno też lepszy niż 1,9 bo jest to motor 5 cylindrowy, ogólnie najbardziej polecaną jednostką jest 1,9jtdm, benzyny ogólnie są słabe bądź palą za dużo jak w wypadku topowego silnika gdzie spalanie w mieście rzędu 20L nie jest podobno żadnym problemem.

Xsystoff - 04-05-2012, 21:28

Derpin napisał/a:

alfa 349 sztuk
gal EA 215 sztuk.

Colt C50 nie liczac tych ze stacji demontazu i na czesci - 4 sztuki :lol: Tylko to nie ma znaczenia, jest jak Dominik pisze, Alf 159 w Szczecinie jest bardzo malo, jak widze raz w tygodniu to i tak dobrze, a Galanty widze codziennie po kilka, niestety wiekszosc zdezelowanych kumbi. Ciekawe czy z Dominika zostanie Alfista, podobno ta marke albo sie kocha albo nienawidzi :mrgreen:

rosomak1983 - 04-05-2012, 21:35

Xsystoff napisał/a:
Ciekawe czy z Dominika zostanie Alfista

znaczy alfaholikiem :wink:

radek79 - 04-05-2012, 21:46

nie ma co narzekać na alfy ,puki co to wszystkie warsztaty i sklepy utrzymują się dzięki vw i audi :mrgreen:
Maciek - 05-05-2012, 12:01

No co tu pisać ładne toczydło :ANAL: no i kolor wreszcie właściwy :-) O środku nie wspominam bo przy najbliższym spotkaniu coś do ZBIR'a poprzekładamy :-)
szuwar - 05-05-2012, 20:50

deejay napisał/a:
Teraz bedziesz mógł sie pochwalić wykonaną polerką i doświadczysz uroków ciemnego lakieru :P :twisted:

Tak potwierdzam, ze kolor czarny to kolor miłości :) musisz go bardzo kochać aby pucować co chwila dla efektu ..... mówi się że po umyciu i wyjechaniu już jest okurzony, przerabiałem to ze swoją czarna strzałą.

Zadowolenia z autka !

Anonymous - 05-05-2012, 21:02

polerki jej nie trzeba lakier jest naprawdę zadbany :) poprzedni właściciel pieścił go co tydzień, jedyne co to jest kilka odprysków na masce od kamyków, no ale taki już urok tego spiczastego dzioba :P
Marcin-Krak - 05-05-2012, 23:35

Miałem okazję dzisiaj widzieć siostrę bliźniaczkę ;)
Kolor z zewnątrz i wewnątrz taki sam :P
No robi wrażenie, nie ma co pisać. Ale co właściciel mówił o aucie i ile w nie włożył nie napiszę :wink:

Anonymous - 05-05-2012, 23:38

Marcin-Krak napisał/a:
Ale co właściciel mówił o aucie i ile w nie włożył nie napiszę :wink:

no pisz pisz jestem ciekawy jak wygląda opnia kogoś innego, bo na alfoholikach same achy i ochy prawie :P

Marcin-Krak - 05-05-2012, 23:45

Derpin napisał/a:
no pisz pisz jestem ciekawy jak wygląda opnia kogoś innego, bo na alfoholikach same achy i ochy prawie :P

Właściciel też chyba musiał być i jest alfaholikiem ;)
Nie będę pisał - po co masz się niepotrzebnie zamartwiać jeszcze :P Ciesz się na razie i oby cały czas :mrgreen:

Anonymous - 06-05-2012, 12:11

takie tam na szybko:

Rafal_Szczecin - 06-05-2012, 13:53

taki tyl moglbym miec w galu
mrr :)

brakuje drugiej koncowki wydechu, po prawej stronie :)

Hugo - 06-05-2012, 14:28

Dlaczego diesel, przecież są już nie modne :P Poza tym faktycznie nawet nie wiesz jak się cieszę gdy inni też mają usterki w swoich autach...